-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #23846 üzenetére
Mer' morgós vénemberek vagytok, azér'.
Én is az vagyok."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Egyébként ha ilyen emberek írnak miért nem ignoráljátok ahelyett hogy lesüllyednétek a szintjükre kiosztani őket?
Lehet elég lenne szimplán hagyni ezeket. Kivéve ha már harmadszor írja be ugyanazt.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
MasterMark
titán
válasz
Jajj ez is jól megmarad.
Mint aki az észt osztotta arról, hogy amit a gyárban írnak ki lemez, az jobb mint amit ő otthon ír ki. Közben arról volt szó, hogy a programkódot jól írják meg.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Delta Force (2024)
- Robogó, kismotor
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest