Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Nanézdmár. 3. topik szép kort megélt a dolog
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Sok Játékórában és Achievementekben gazdag új évet, és Békés Boldog Ünnepeket kívánok mindenkinek
-
woodbear
addikt
Zavvi kódokban, achievementekben, 0day játékokban gazdag Új Évet mindenkinek. És Kellemes Karácsonyt.
[link]Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Na bazz vettem gyorsba 240MS pontot GAME-en de nem jó a Magyar profilomhoz....
Ha UK-val váltom be és azzal szedem le a walking dead egyik részét akkor azt tudom használni a fő profilommal is ugye? csak majd licence transfernél lehet probléma belőle?!Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #244 üzenetére
Hát, annyi, hogy nem a woodbear profilommal veszem, és ha pl másik gépem lesz, akkor bukom azt az egy epizódot....vagy azt is átmozgatom azt csá?!
-
woodbear
addikt
990 A Borderlands, 5990 a második része.... ez kimarad
-
woodbear
addikt
lehet bajom ha az UK profilomhoz kamu számlázási adatokat adok meg? pl generálok még bankszámlát is megmindent? mert egy rohadt reedem kódot se tudok beírni a boxon anélkül, hogy ne adnám meg a számlázási adatokat....
-
woodbear
addikt
félárasak a walking dead részek
-
woodbear
addikt
Aki a napokban a felhőbe mentés miatt szívott az kap 1hó ingyen goldot [link]
-
woodbear
addikt
Amúgy BÚÉK mindenkinek! [link]
-
woodbear
addikt
BÚÉK! Fél 6-ra reggel sikerült is haza érni...most folytatom az alvást
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #834 üzenetére
A forza4 is máshogy mutat azért a homespace-ben készült fotókon
De ez ingame GT5 [link]Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Nos, bocsi de utoljára megkérdezem, hogy a letöltőkódos witcher2 akkor tartalmaz Magyar feliratot? Vagy csak akkor ha Magyar profillal szedem le?
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #847 üzenetére
Köszi. Meg Def neked is! Most akcióban ha 3-at veszel akkor 3ezerért adja Megvolt dobozosban is, de ki sem próbáltam. Pedig szép kis pakk. Az a baj, hogy én is inkább a hentelős, itt-ott RPG elemeket tartalmazó játékokat csípem....persze az autósok után
-
woodbear
addikt
válasz Buster17 #1039 üzenetére
regelj be a trueachievements.com-ra. Rengeteg régi játékhoz kreálnak boost sessions-öket. Tehát látod pl melyik játékaidnál mikor lesz party és csatlakozol oda aztán adott időben mindenki azzal tolja és így kihozhatóak a régi játékok multis cuccai is. Nekem a PGR4-ben is így lett meg a team domination acsi mert esélytelen volt, hogy 8fővel egyszerre találkozzak Split/second is így lett 1000G mert elértem az online 1.szintet. stb..stb..
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
10font zavvin a fifa12
-
woodbear
addikt
Mivan itt, semmi?!
-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
válasz whitezo88 #1158 üzenetére
A 2. is elé horror volt Hát azért a 3.ban volt nem 1 nem 2 olyan döntés amit nehéz volt meghozni legalább is nekem. A 2. részben nem mondhatnám, hogy sok ilyen volt. Meg ez a 3. mozgalmasabb is. De jó itt az összes nincs mese. Jöhetne már az új rész a sorozatban is
-
woodbear
addikt
Jól kezd az új DMC
Games Master (Print) – 89%
OXM (Print) – 9/10Most már ideje lenyomni a demót
-
woodbear
addikt
válasz MasterMark #1194 üzenetére
Nekem van Én meg a venti zsírozásakor csesztem el 1-et De már megint zúg, mint a disznó. Nyakonöntöm fél literrel ismét
-
woodbear
addikt
Na gyerekek tudom már mi hiányzott nekem mostanában a sok autókázások után....a DMC demo. azt a beteg mindenségit a városi pályán is hüledeztem, hogy elborult, de amikor a demoban lévő Boss harcot kipróbáltam, na ott már tényleg kavargott a déli hurkakolbász a gyomromban. nagyon bejön. hátmég a dubstep aláfestőzene. mintha nekem csinálták volna a játékot. ha jól tudom Noisia gyártotta a soundtracket, akiket nem kicsit komálok
-
woodbear
addikt
válasz WhiteWalker #1399 üzenetére
Vagy várja meg ezt [link] [link]
Mondjuk elég erősen félhet a sony és a MS ha ez tényleg beindul. Még a végén lehet, hogy én is megcsalom a Boxomat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest