Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lei559

tag

Szerintem felesleges egymást győzködni , hogy mi miért jó vagy miért szar vagy miért fog kihalni avagy sikeres lenni hosszú távon.

Akik nem játszanak a Classiccal azok azért örüljenek , mert ez szépen megfogja dobni a játékosszámot ami + bevétel a blizznek így újabb projectket indíthatnak

Akiknek ez volt minden vágyuk azokat várja szeretettel a magyar közösség akik egész nagynak ígérkeznek az előzetes infok alapján.

Akik meg nem játszottak vele anno , de van aktív előfizetésük azok meg ajándékba kapnak egy lehetőséget! Úgy hogy egyébként senki sem fog fegyvert fogni a fejükhöz , hogy dobják el a BFA-t és irány az a jó öreg eredeti Azeroth földje!

Szóval kár ezen vitázni. :) Mindenkivel csak jót tesz a megjelenés vagy így vagy úgy. A saját véleménye meg mindenkinek szent és sérthetetlen. ennyit kell elfogadni és máris nem fog lezülleni ez a fórum oda ahol jelenleg 1-2 közösség tart a magyar játékosok körében. :/

Ui: bocsi a wall of textért én inkább olvasó vagyok itt , de most úgy gondoltam kicsit behozom a lemaradást :)

Új hozzászólás Aktív témák