- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
Lacee1986 #85974 üzenetére
Szerintem is működnie kell, hacsak nincs teljesen friss infó ennek megváltozásáról, most februárban segítettem beüzemelni egy extra (régi wow fiók mellé) starter WoW -> BfA kiegre bővítést amit tőlem vettek (köhköh, hardverapró reklám
) és az extra boost már azelőtt megjelent,hogy gametime hozzáadásával "rendes" fiók lett volna belőle.
A level boost Battle.net account wide és elhasználhatod a "fő" fiókon is, egy battle.net fiók 8 wow előfizetést tud kezelni,de ebben benne van a ptr is.
5-6 boost mindenesetre simán ráfér így és lehet saját magadat recruit-a-friendezni is, persze ha nem veszel gametimeot is rá, akkor nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest