-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
bypass|HUN #85838 üzenetére
Szia.
Én egy tipikus magányos farkas vagyok,draenor vége óta egyedül játszom,totál egyedül,nem is beszélgetek senkivel sem,mivel ne igazán tudok angolul és nem magyar szerveren játszom.
Állati ritkán találkozom magyarral,de nekem ez így megfelel.Főleg mivel inkább kerülöm őket.
Jól el vagyok egyedül is.
Bár tudom hogy régen a wow teljesen más volt,annak idején vanillában meg bc és lk idején nem ment volna klán és haverok nélkül.
Vanillától kezdve végig majdnem cata-ig ugyanabban a bandában játszottam, a klán egyszer kétszer változott,mert feloszlott vagy átalakult,de a banda magja mindig ugyanaz volt.Jó is volt,bár sokszor mondták hogy túl sokat pofázok és még raid közben is okoztam balhét mikor rosszkor nyomtam el egy poént.
De az az idő már elmúlt,a ma már mások a játékosok,bár már akkor is elég sok idióta volt főleg pvp szervereken,de ma még rosszabb a helyzet,nincs kedvem idióta guild vezetők hülyeségeihez.
Legtöbb mai guild vezető elitista gyökér vagy rosszabb.Nincs már nekem hangulatom elviselni az ilyen agyatlan gyerekeket akik csak játsszák az eszüket mert guild vezetők lettek.
Évek óta random raidekre járok,szerintem nem kell sokat várni.
Tegnap nekem kiírta például troll druiddal hogy 19 perc várakozási idő,na gondoltam akkor addig elbattyogok sattrahba,de alig hogy megindultam már is behívott.
És mókás volt,mert instában a troll druidom human druid lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest