Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
bypass|HUN
üzenetére
Szia.
Én egy tipikus magányos farkas vagyok,draenor vége óta egyedül játszom,totál egyedül,nem is beszélgetek senkivel sem,mivel ne igazán tudok angolul és nem magyar szerveren játszom.
Állati ritkán találkozom magyarral,de nekem ez így megfelel.Főleg mivel inkább kerülöm őket.
Jól el vagyok egyedül is.
Bár tudom hogy régen a wow teljesen más volt,annak idején vanillában meg bc és lk idején nem ment volna klán és haverok nélkül.
Vanillától kezdve végig majdnem cata-ig ugyanabban a bandában játszottam, a klán egyszer kétszer változott,mert feloszlott vagy átalakult,de a banda magja mindig ugyanaz volt.Jó is volt,bár sokszor mondták hogy túl sokat pofázok és még raid közben is okoztam balhét mikor rosszkor nyomtam el egy poént.
De az az idő már elmúlt,a ma már mások a játékosok,bár már akkor is elég sok idióta volt főleg pvp szervereken,de ma még rosszabb a helyzet,nincs kedvem idióta guild vezetők hülyeségeihez.
Legtöbb mai guild vezető elitista gyökér vagy rosszabb.Nincs már nekem hangulatom elviselni az ilyen agyatlan gyerekeket akik csak játsszák az eszüket mert guild vezetők lettek.
Évek óta random raidekre járok,szerintem nem kell sokat várni.
Tegnap nekem kiírta például troll druiddal hogy 19 perc várakozási idő,na gondoltam akkor addig elbattyogok sattrahba,de alig hogy megindultam már is behívott.
És mókás volt,mert instában a troll druidom human druid lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hardcore café
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest