Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
Giovan!
üzenetére
Én ugyanígy a startert upgradeltem, ami nálam történt az az volt hogy a Legion megvásárlásánál 20 szint korlát feloldódott, de kb csak ennyi, szóval tudtam tovább fejlődni de email meg ilyenek nem mentek.
Ha nálad 24 óra múlva még a szint korlát se oldódott fel akkor valami baj van.Itt nézd meg a battle.neten hogy mi van neked, lehet amikor megvetted nem arra mentél hogy a wow1-et upgradeld hanem hogy legyen egy wow2 accod és akkor azt kell kiválasztani:

Azt nem tudom, mivel most nem tudok belogolni de mintha amikor belépsz a Character választó screenre ott a karakterek alatt van valami account választó gomb, de ne mvagyok benne biztos, de valahol ki kell tudnod választani hogy wow1 vagy wow2 accot akarod használni.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő