Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

Úgy döntöttem, hogy áldozok a Blizzard oltárán a bankkártyámmal és visszatérek WoW-ozni. Egyelőre lore-ban túrkálással és a cinematicokkal hype-oltam magam, de egy nagy kérdésem van csak: hova fognak költözni a night elfek és a forsakenek?

Undercity-t nem fogom megsiratni, borzalmas volt, nem is értettem, hogy mi volt az az elb*szott designeri döntés, hogy ott van a franchise legikonikusabb városa, Lordaeron, erre csináltak alá egy nyomorult kanálist, ahová beköltöztették a forsakent. Miért? Sokkal, de sokkal jobb lett volna, ha magát a várost kell belakni, jobban a játékosok szívéhez nőtt volna, sokkal toleránsabb lett volna a hordás játékosbázis, ha Sylvanas vezetése miatt Lordaeron lett volna a főváros. Sokkal nagyobb érzelmi hatása lett volna az elvesztésének. Mint ahogy az allisoknak Darnassus, ha nem jobban.

De hova fognak költözni? Forsakenre pár opció van csak:
    - Theramore. Oh boy, Jaina pipa lenne, plusz fel kéne húzni egy nagyobb védelmet
    - Suramar csatornarendszere. Na még csak az kéne a frissen kinyílt csipájú nightborne-nak.
    - Silvermoon bal oldala. Hát nem hinném, hogy olyan jól fogadnák a sin’dorei lakosok, hiába nem a scourge a forsaken, de élőholtak. Plusz hozzá kéne csatolniuk a BC-s területeket programkód szerint is a fő kontinenshez.
    - Stratholme. Stratégiailag jó helyet foglal el, szépen be is lehetne rendezni, cserébe nincs annyi védelme, mint a többi városnak.
    Blizzard budget megoldás: sehova, Orgimmarba beraknak pár undead NPC-t és kész

Night elf:
    - Azuremyst Isles. Lehetséges, elférnének és Kalimdor mellett lennének közvetlenül, Alliance-nak meg kell egy helyőrség.
    - Duskwood kicsit kipofozva.
    - Gilneas. Van hely bőséggel és legalább kiránthatnák a félszigetet abból a fura időhurokból.
    - Többet nem tudok, azt kétlem, hogy Nordrassil környékére mennének, mert... “BURN IT”
    Blizzard budget megoldás: kapnak egy fát Stormwindben.

Új hozzászólás Aktív témák