- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
#57919488 #64890 üzenetére
Cathfaern jól megfogalmazta a lényeget.
Nincs szimplán tanulás/barátok/miegyéb mellett időm annyit játszani, amennyiért nekem megérné a havidíjat. Ez nem a játék jelenlegi állapota miatt van, ha 3-5-8-10 évvel ezelőtt nem lett volna időm játszani, akkor sem fizettem volna elő. Az a pozitívum, hogy így most nem kell lemondanom arról a heti 3-4 óra játékról sem, mert napi 2*2 perc alatt elő tudom termelni a havidíj árát.
-
Arnold2
őstag
Ha destrónál Neked kifogy a mana, akkor valamit nagyon nagyon nem csinálsz jól. Nem tudom elképzelni azt a szitut, akár már mai belépő gearben is (ilvl 650), hogy elfogyna a mana. Amióta behozták a destró átalakítást soha nem volt gondom a manával. Soha. (PVE környezet)
Plusz a Charred Remains talent még az ember töltődésben is segít, nem keveset.
Tehát tényleg nem tudom elképzelni Neked hogy lehet olyan játékélményed a destro lock-kal, mint amit leírtál."És így állandóan az is kellett lesni, hogy az elhullóakba més pont beletoljak valamit és ha véletlen nem döglött meg akkor 0-ra lezsupsz és cseszhettem."
Shadowburn amire gondolsz és igen, oda kell figyelni illetve kell, egy bizonyos rutin ahhoz, hogy sikeresen tud alkalmazni, de szintén nem egy atomfizika.De nem akarok kötekedni. Sajnálom, hogy Neked nem jött be a destro. Nekem a mai napig a legjobban fekvő és tetsző lock specializáció.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#57919488 #64890 üzenetére
Saját nevemben tudok beszélni:
Mikor BC / WotLK / Cata idején egyetemista voltam, napi minimum 4-5 órám volt a WoW-ra. Később (Cata vége, MoP) elkezdtem dolgozni, max. 2-3 órám még akkor is maradt azért WoW-ra, plusz volt egy elég jó társaság (guild). Aztán lett barátnőm, guild is feloszlott, így heti kb. 4-5 órám van (illetve pontosítok: ennyit szánok) WoW-ra. Volt is jó fél év szünetem, most épp aktív az előfizetésem, de kérdés meddig. Mondjuk Legiont ettől még esélyesen megveszem, mert jó játék, szívesen játszok vele, máig (az egyik) legjobb MMO, és szerintem is a változások 70%-a pozitív irányba vitte a játékot (van pár dolog amit nem így kellett volna csinálni, de mikor bevezették, akkor jó ötletnek tűnt, meg eleinte jó is volt. De ezeken részben már javítottak, pl. hiba volt BC-ben a flyingot ebben a formában bevezetni. A WoD-os rendszer ilyen téren már teljesen jó volt).
De igazából ha ezerszer jobb játék lenne a WoW, mint jelenleg, akkor se töltenék vele több időt. -
ldave
félisten
válasz
BoneDragon #64855 üzenetére
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a Legion-ben is ilyen könnyű lesz-e az aranyszerzés, mint most a garrison segítségével, ennek biztos hatása lesz a token árára.
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
Arnold2 #64888 üzenetére
Pont demonál kell nagyon is figyelni a manára és LT-t kell tolni orrba szájba. Destronál is kell, mert ha lassan is de kifogy. Afflit sose szerettem.
Mind1, nekem ez a destro töltős téma nagyon nem bejövős. Lehet túl tradicionális vagyok, hogy mana van azt toljuk amit kell. A nem tudok castolni az pont arra vonatkozott, hogy valamiket csak azzal tudsz eltolni és ha pont nincs akkor csak sima spell castolással tudod feltolni, ami baromi lassan ment. Ha meg volt, akkor azt rátoltad, megdeglett és visszajött duplán. És így állandóan az is kellett lesni, hogy az elhullóakba més pont beletoljak valamit és ha véletlen nem döglött meg akkor 0-ra lezsupsz és cseszhettem. Mind1. -
Arnold2
őstag
Hűűűűhaaaa, biztos, hogy a lock-ról beszélsz?
Destro locknál Cata óta nem kell a mannára figyelni csak és kizárólag az embert. De azt is csak két (dps)spellre használod el. De mellette van mit castolni.
Affly lock-nak van shard. Amit szintén két (dps)spellre tudsz ellőtni, de mellette orrba szájba tudsz dotolni meg lelket/életet szívni.
Demo lock-kal meg nem nagyon játszottam, de ott vagy mana van vagy épp a másik ha épp meta formban vagy.
Ezek fényében nagyon nem tudom milyen lockról is beszéltél, de olyan sosem volt, hogy nem tudtunk castolni.Ha meg oda akarsz pörkölni, akkor igen is oda kell figyelni a SS-ra meg az emberre, mert annak semmi értelme nincs, hogy a rota csak Chaosbolt/hauntból álljon.
-
Whysperer
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
Ja, én azt hittem te is a "minden túl egyszerű lesz" tábort erősíted
Szóval: manára nem kell figyelned, már több kieg óta az arcane mage az egyetlen dps akinek manára figyelnie kell (de neki meg aköré van építve a rotája). Másrészt nem kényszerítenek bele semmilyen rotába. Igazából kb. 2 kieg óta egy dps kasztnak sincs rotája, max prio listje.
A legion-ös rendszerben a spelljeid többsége két típusba fog esni: egyik fajtával termeled a resource-t, a másikkal meg elköltöd. Szóval sose lesz olyan hogy nem lesz mit castolnod. Lesz 2-3-4 spell amit bármikor el tudsz tolni (és dps spell), illetve lesz 2-3 amihez gyűjteni kell előbb resource-t, és csak utána tudod eltolni, de cserébe jó nagyot fog ütni. Igazából pont ezáltal tudsz majd szabadon castolni, és nem leszel cd-k által bekényszerítve fix rotába -
Ribi
nagyúr
válasz
Cathfaern #64882 üzenetére
Tudom, hogy máskor is kellett figyelni, de most behoztak plusz 1 csíkot. Lokként mostmár nem csak a manára, de még azt is figyeljem, hogy ne gyűjtsek se sok se kevés resource vackot (már elfelejtettem minek híjják). Egyszer aszondják könnyebb lesz, másfelől meg full belekényszerítenek 1 fix rotába. Nyilván eddig kellett a CD-t figyelni, de minek hoznak be még többet? És ha véletlen eltolok resource zabáló cuccot, akkor hopp már más spellt se tudok eltolni, mert ahhoz is az kell. Nem az van, hogy rosszabb lesz a dps, hanem castolni se tudok. WTF? Lehet megint csak a lokk érintettség miatt zavar ez ennyire, de teljesen szétcseszték. Eddig kb azt és akkor lőhettem amikor kedvem tartotta, most meg nézzem a plusz 1 hülye csíkot és bizoynos dolgokat csak és kizárólag akkor nyomhatok ha épp bizonyos szinten van. Casternek minek??
-
-
nonsen5e
veterán
Az miben volt más, hogy régen roguet, warriort meg druidát kivéve mindenki manából dolgozott (minden classnek töltődik valami kék csík, meg igazából azok is, csak ott más színű csík töltődött) mint, hogy most minden classnek más színű az a bizonyos csíkja?
Amúgy én már cataclysm elején megmondtam, hogy az 1-2 class specifikus erőforrás vége az lesz, hogy előbb-utóbb minden classnek más spéci erőforrása lesz.
-
-
Viktor77
titán
Ahogy én is.
Be volt osztva melyik pala mit tesz.
Might, Wisdom, Kings, és az aggrócsökkentő Salvation. És mindegyik 5 percig tartott.Amúgy meg tényleg, minek a Seal?
Holy-n 1-et használsz, Retrin mondjuk 2-t (de ha nem váltasz a single targetesről, akkor sem történik semmi), vagy ha jó váltogató vagy, és oda talenteltél, akkor akár 3-at, de senki nem használja. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
#57919488 #64870 üzenetére
"Regen a Totem hasznalat magat a jatekmechanizmust kovetelte es pont ettol volta a Shaman "egyedi"."
Ez igaz volt addig amíg a shaman vitt csomó olyan buffot, amit csak ő tudott adni. Viszont akkor a hps/dps-e nem volt összemérhető az "igazi" healer meg dps kasztokéval. Hogy jó volt-e vagy sem, hogy voltak support classok azon mondjuk lehet vitatkozni. De szerintem nem volt nagy élmény hogy csak azért vittek a raidre hogy állj egyhelyben és nyomkodd a buffgombokat (lásd még holy pala)."Elem agra most nem terek ki mert minimalis a valtozas. +1 Totem nyerheto Talent-ekbol, de ennek komoly ara van pl. a Stone Bulwark Totem eseteben."
Gondolom már láttad a Legion-ös talentfát. Ja nem, te se, mert még nem publikus. Tehát nem tudod hogy hány új totem lehet talentből."Hiaba rakhatok le 4x egyforma Totem-et ha nincs is 4x egyforma Totem-em mert kivettek a felet az idok soran."
Hány nem buff totemet vettek ki a játékból? És hány újat adtak hozzá?Whysperer:
Tremor totem régen is így működött(volt időszak amikor nem, de régen-régen így)
-
törölt tag
válasz
k.kristof #64864 üzenetére
Ertem. Akkor irom, hogy mi a gondom vele.
Most Encha agon van 1x Water Totem, 2x Air Totem, 3x Fire Totem (ebbol 1x 5min CD), 3 Earth Totem (szinten 1x 5min CD).
Resto agon van 2x Water Totem (1x 3 min CD-vel es aCall of the Elements talent nincs ra hatassal), 3x Air Totem, 2x Fire Totem (1x 5min CD), 3x Earth Totem (1x 5min CD).
Elem agra most nem terek ki mert minimalis a valtozas. +1 Totem nyerheto Talent-ekbol, de ennek komoly ara van pl. a Stone Bulwark Totem eseteben.
A gondom az, hogy minden Totem ugy van beallitva mint pl. egy masik Class-nal a spell hsznalat. Regen a Totem hasznalat magat a jatekmechanizmust kovetelte es pont ettol volta a Shaman "egyedi". Aki nem akart Totemekkel bohockodni az talalt maganak egy masik Class-t a sokbol de akinek ez bejott attol elvettek a lehetoseget es egy olyan Class-t kapott ami semmivel nem masabb mint a tobbi (pl. most ez a Maelstrom rendszer).
Hiaba rakhatok le 4x egyforma Totem-et ha nincs is 4x egyforma Totem-em mert kivettek a felet az idok soran.(#64869) Whysperer:
Warrior es Priest ellen total hasznalhatatlan
szerk:
Van megoldas, valtani kell Druid-ra xD -
Whysperer
addikt
válasz
Cathfaern #64866 üzenetére
Jó de most ott a Tremor Totem is érted. Nem tudod letenni fearből, amit 1 logikailag értek,de a fear elől mentene meg . Viszont ,ha lerakom akkor meg nincs root totem mert earth. Na de találd ki mikor fog fearelni valaki mondjuk egy rated bg-n. Mert fear előtt kell ledobnod mivel pár másodpercig van csak lent.
Azért elég nagy Káosz van benne.
-
Whysperer
addikt
válasz
#57919488 #64863 üzenetére
Csak azt nem értem abba,hogy kiválasztottál 4 shamant leraktad . mi volt a baj? Viszont nem értem . msot érted milyen durva healet fogok tolni méár lerakok egy spirit link teotemet meg a 2 healer totemet meg még heallek is.. ki a franc l meg bárkit is? 8) .. Szoksáso semmit nem változtatnak... Csak turbózzák azt,hogy semmiről nem fog szólni a resto shamanom csak ,hogy állok mint a f..z a pusztán és a totemjeim healelnek és,ha nincsenek akkor meg 1-2 spellt tudok csak eltolni mert megitn csak szakítani fognak 8))
-
-
törölt tag
válasz
k.kristof #64860 üzenetére
Huha. Egy Fire Totem-bol letudok majd tenni egy egesz Fire Totem-et, ez mekkora megoldas
Latom nem volt ertheto a Totem-es pelda mert van akinek fogalma sincs arrol, hogy milyen volt a regi Shaman.szerk:
(#64862) k.kristof:
Na ez meg megint egy eleg olyan valtozas amitol total egyformak lesznek a Class-ok, vicc. -
k.kristof
őstag
válasz
#57919488 #64859 üzenetére
Azért fogják kivenni a totem korlátozásokat?
Avagy sámán előzetes magyarul.
-
törölt tag
válasz
Whysperer #64843 üzenetére
Ok nem egyedi Class-okat akarnak hanem teljesen egyformakat. Ne legyen gondolkodas, hogy adott szituacioban milyen Totem-et hasznaljon egy Shaman hanem csak egyszeruen azt az egy Totem-et rakja le amit lehet.
Nem a Seal es Totem-ektol lesznek egyediek a Class-ok hanem a Pladin es Shaman Hall-tol majd -
tPedro_
őstag
A limit feletti honor alakult at goldda. El kell olvasni az in-game mailt, nem csak beszedni a lovet.
-
ldave
félisten
A sok hír hatására gondoltam lehet jó lenne picit újra játszani, de látom jól felment a token ára, amikor legutóbb vettem még 30k volt, most meg duplája.
-
ldave
félisten
Amúgy a legtöbb kaszttal így vagyok, ha megváltozik az a mechanika, amit szerettem benne, akkor pihentetem egy jó darabig és keresek mást, ami tetszik
Vanilla WoW-ban főleg rugóval játszottam, a végén combat dagger talenttel raideltem, ami a BC-ben már nem lehetett megoldani, így váltottam warri-ra, azon belül is arms talentre, mert tetszett a swing timer-es slam-elős móka. A WotLK-ban nagyon megtetszett a frost DK-s tankolás (killing machine + howling blast), aztán amikor már csak blood DK-val lehetett tankolni, akkor ezt is hagytam. Catát rugóval kezdtem el újra, de aztán ott abbahagytam hosszú időre a játékot, Panda ki is maradt majdnem egészen WoD-ig.
-
func93
senior tag
Üdv!
Nagyobb kihagyás után vissza, DE ha jól értelmezem, akkor ha most megveszem a blizzstore-ba a Legiont akkor fellőhetek egy karaktert lvl 100-ra?
-
thomeef
őstag
válasz
feri1014 #64845 üzenetére
A conquest alakult át honorrá, azon felül pedig golddá. A honor megmaradt.
(#64847): Az tény hogy jelen pillanatban nem sok vizet zavarnak. Bár nemtudom hogy a melee-t mi a fenével fogjuk ezután kite-olni. Ugyanis más lassító spellünk nincs. Teljesen kifilézik a retrit, emelik a spellek cd-jét, elveszik a hammer a wrathot. Mi lesz ebből? :S
-
feri1014
senior tag
válasz
thomeef #64841 üzenetére
A patch notes-ból:
Around the release of Patch 6.2.3, a transition to Warlords Season 3 will take place. More information and details on the close of Warlords Season 2 and transition to the new season will be available in the future.
Ha jól gondolom, még nem kezdődött el a Season 3.
-
Whysperer
addikt
"A paladinok a Legion érkezésével elbúcsúzhatnak a játék kezdete óta velük tartó sealektől. Az indoklás szerint "nem adnak hozzá a játékmenethez". Akkor ez olyan mint a fegyver buffok elvétele a shamanoktól 8) Vagyi sátalakítása.
lol?
-
thomeef
őstag
Hát nekem az összes karimon megmaradt a 4k honor.....
Ezt a kis goldot is sajnálkák a playerektől, komolyan mondom, ezt a sóher bagázst
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Whysperer #64823 üzenetére
Nem, hanem lényegében ugyanannyi %-nyi HP-t fognak leszedni a mobok mindkét playerről*. Tehát ha mondjuk egy mob egy 100-as karakteren sebez 5000-et, ami neki a HP-jának 1%-a, akkor egy 107-esnek is a HP-jának 1%-át fogja levenni. Hasonlóan a mob HP-ja is más lesz a két playernek.
*Mondjuk azért ez némi egyszerűsítés, mert nyilván gear meg abilityk beleszámíthatnak, de ha egyébként minden arányaiban egyenlő lenne.
Ribi
GW2-ben ez kicsit máshogy lett megvalósítva, de tény, a lényeg ugyanaz.Gertrius
Mindig is mondogattam, azóta se változott, a WoW-ban sose került be olyan dolog, ami valahol máshol ne debütált volna már. Csak mindig továbbfinomították az ötletet. De ezzel szvsz nincs is semmi baj. -
Dragovich
csendes tag
aha kösz és valaki nem tud olcsón havidíjat? (g2a meg ilyeneken kívül)
-
Dragovich
csendes tag
szevasztok lenne egy olyan kérdésem ha megveszem a Warlords of Draenor akkor ahhoz kapok egy hónap játékidőt vagy vennem kel mellé egyet hogy tudjak játszani vele?
-
törölt tag
válasz
nonsen5e #64831 üzenetére
Ez eddig is igy volt. Csak mar megint lehet olvasni a neten a sok elegedetlenkedest a Diablo3-as atemelesekkel kapcsolatban. Pedig jok lesznek ezek szerintem. Egy dolog amitol lehet felni az a kieg allapota megjelenesre mivel irtak is(ha jol lattam), hogy nem lesz uj BG meg Arena mert nem fernek mar bele az idobe.
-
Whysperer
addikt
-
nonsen5e
veterán
Meg úgy csillió mmo-ban létezik ez a funckió jó pár éve.
Lassan átesünk oda, hogy nem a többi lesz a "wow-copy", hanem a többiből copyz mindent a wow.
Whysperer: Én egyáltalán nem bántásból mondom (főleg a másik irányba szokott ez bántásként repülni). Ha van egy jó funkció azt minden további nélkül tegyék be.
Ilyen lehetne akár az instákkal is, hogy ha 93-as szinten bejoinolok egy "Low level random"-ra, akkor az beadhat akár egy Stockade-et is, és ott is kapnék értelmes XP-t, viszont leskálázna az insta idejére az adott szintre. Így nem halna bele senki az unalomba magasabb szinteken amikor van 2 insta 5 szinten keresztül és kész.
-
ldave
félisten
válasz
Skyhunter #64820 üzenetére
Nem, az új zónák lesznek ezen az elven. Így nem a készítők szerint meghatározott sorrendben kell végigmenni a játékon, hanem az a játékosokra lesz bízva. Szóval lehet te 100-asként ott kezdesz, ahol más játékos már 107-es. De ezt lekezeli majd a játék és egyénileg állítja a nehézséget.
-
Whysperer
addikt
[link] Final Boss - Legion interjú
Ez tetszik: A Warlordsban ha a fejlődés alatt kihagytál egy rare mobot, később unalmas volt visszamenni és lecsapni 2 ütésből. Hála a Legion dinamikus zóna-skálázódásának, többé ilyen nem fordulathat elő, minden content releváns a szintednek megfelelően.
-
Whysperer
addikt
válasz
thomeef #64815 üzenetére
Találtam enked egy programot 8) Lényege az,hogy telefonra vagy tabletra felrakod mindegy ,hogy pc vagy mac vagy andorid. Aztán felrakod otthon a számítógépdre. és akárhol vagy .. tudsz WOW-i a tableten vagy a telefonon. Otthon a gépeden fut Te csak a telfondoról látod meg tudod 1-1ben iránytani is a Herodata. szóval akár raidelhetsz is,de amiért jó neked. 10 kariddal otthonról küldözgetheted garrisonba a followereidet. Splashtop [link]
WOW-os példa: [link]
-
Whysperer
addikt
válasz
thomeef #64815 üzenetére
Én azt utáltam meg,hogy amikor már rég elhanyagoltam több éven át a warrioromat aztán meg 100001010 órát öltem a Shamanomba és elkezdem. Erre WOD-ba beszólnak,hogy Figyi.. gyere már DPS warriorral. Én meg kb OMG...
Már csak azért is Shaman maradok mert mindenki rerollol-t róla é sígy tökr ejó helyzetem van 8)
-
Whysperer
addikt
válasz
thomeef #64813 üzenetére
igazad van.. nekem is van 2 magem 1 palam 2 hunterem 2 shamanom meg egy warrirom ami 80--- Szóval onnan könnyű lenne 100-asnak lenni ha foglakoztatna
Nem világ életemben. 8)) Warrior volt az első 60-om. Aztán a paladin. Majd Bc megjelenése előtt felhúztam a Shamant. azóta fél éves paladinozást leszámítva Shamanozom 8)
Amúgy Nekem a Warrior jön be kezdetek óta. Csak sosem volt lehetőségem vele játszani . Mert másik odalt ide aztán oda. mindig ugráltak a Azóta is jó barátok és nem transferelgettem. Resto shamannal meg elvagyok 8) Mindig mindenhov a kellett. soha nem kellett várni meg aggódni,hogy kimaradok / lemaradok. Ezt egy Dps warriorral nem tudtam volna mindig megtenni 8)
-
thomeef
őstag
válasz
Whysperer #64812 üzenetére
Igazából 7 év alatt fejlődgetett fel mindegyik szép lassan, így észre sem vettem. 90-ről 100-ra meg pár óra játékkal megvan, csomó gold jön közben, és így hogy 10 karival garrison missionozok (napi 2x5 perc), semmi mást nem kell csinálnom és megvan a gold tokenre
Aktívan csak 3-4 karival játszom. Jelenleg frost dk, retri pala, sh pap, frost mage. Meg könnyebb az aréna is ha kicsit minden karit ismer az ember, mintha fogalma nem lenne mi ellen harcol. De azért néha irigykedek arra aki világ életében 1 karizott, viszont azzal elért mindent amit lehet a játékban, én ilyet sose fogok szerintem
Egyébként én sem játszom többet napi 1-2 óránál, csak én azt végig arénázom.
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #64802 üzenetére
Na akkor ezert nem talaltam rola videot a neten.
(#64803) ldave:
Remelhetoleg 100-as szinten lehet majd kiprobalni az osszes Class-t es utana donteni. Legalabbis regen erre jo volt a PTR de azert az egy picit elavult modszer marszerk:
(#64805) Sspot:
Support-ot erdemes megkerdezni hatha tudnak valamit csinalni ameddig friss meg a dolog. -
ldave
félisten
válasz
#57919488 #64796 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy mondjuk egy rugót szeretnél felhúzni 100-ra a tokennel. Na most elindítod a tutorial (mint WoD eleje), ahol szépen lassan megkapod a skilleket, gondolom bő 1 órás valami lehet ez és ha menet közben úgy látod, hogy mégse tetszik a rugó, akkor kilépsz és megmarad a 100-as tokened, próbálhatsz egy másik kasztot, hátha az jobben bejön.
Jelenleg ha elnyomod a 90-es boost-ot egy karakterre, akkor azonnal elveszi a tokent és kezded a WoD küldetést. -
Cathfaern
nagyúr
Ugyancsak nagyon fontos dolog, hogy ez még nem él, egyelőre ugyanúgy működik a 100-as boost, mint a 90-es! Tehát elhasználod, akkor rögtön eltűnik. Ez csak a céljuk, hogy mire kijön a kieg már így működjön.
Ami egyben azt is jelenti, hogy ha valaki csak azért lőné el, mert miért ne ha már ott van, de nem biztos benne hogy milyen kasztot akar, akkor lehet megéri várni verle.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest