- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
Ekkora halat fogtam.
Ahhoz képest, hogy milyen rohadt egyszerű fight, jó sokat tököltünk rajta.
Nehézségben mi lenne a következő? Morogrim, Hydross, Solarian, Magtheridon (Illidan)?
-
Luos
tag
válasz
Devastator #6397 üzenetére
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.comíme
amúgy azthiszem ha törlöd a filet a wow automatikusan csinál egy újat, legalábbis az alapértelmezett urleken próbál mindent, tapasztaltam mikor még magán szervereken játszottam
Gnomeregan: hú de utáltam, amelyik altomnak kellett az 500 hastes kalapács sose esett, a magemet amikor valakit húztam 3 sec alatt felzabálták a robotcsirkék
a legjobb mikor holypala húzott, behúzta a kicsi izéket boss körül, azok meg addig ütötték míg 3 cucca piros lett
-
Devastator
tag
Hy. Tettem egy nagy hibát. A Realmlist fájlban kitöröltem a patches részt, és nemtudom visszahozni. Valaki betudná másolni az egész cuccot?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #6387 üzenetére
Azért csak lejutottam ma Gnomeregan-ba!
Bár nem tudtuk végigvinni, mert megint lelépett az egyik tag - a törpe. Lehet hogy egy kicsit pipa lett, mert le kellett tolni őt egy picit. Ugyanis nem egyszer húzott ránk vagy tíz mobot is egyszerre. Ugyanaz a sztori. Megsértődik, hogy nem heal-eljük, miközben menekülünk a mobok elől.
Mindegy, nem sikerülhet minden egyszerre.
De legalább már tudom, hogy hogyan kell csapatot összeverbuválni.
(Még ha nem is a legjobbat) -
SzlobiG
félisten
Warri mellé 3v3-ba milyen kasztok a jók? 2v2-be feral druiddal vagyok.
-
szepi79
őstag
ezt egyébként én is megfigyeltem, amikor guildtársakkal megyünk valahova, de van 1-2 pug emberke is, általában mindent szarul csinálnak, még akkor is, ha nincs belőle baj... lehet, hogy a megszokás miatt, hogyha gtársakkal megyek, akkor alapból fentebb a mérce, meg ugye ismerjük egymást, meg ilyenek...
-
Vistaboy
veterán
válasz
fastervótam #6382 üzenetére
Most hogy mondod, lehet benne valami. Legközelebb Ork-kal megyek.
-
SzlobiG
félisten
Ha kiváltok kettő ilyen gyűrűt, akkor lehet mind2 használni, vagy csak egyet enged?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Polacheck #6372 üzenetére
Hupsz, sorry, rossz helyre ment.
Wolverine-nek akartam írni, hogy ma reggel felültettek rendesen. Úgy volt, hogy megyünk egy instába (A nevét nem tudom már, ironforge mellett van), nekem pedig indulás előtt el kellett ugranom wc-re. Mondtam hogy várjanak meg, 15 perc múlva jövök. Mondják, ok, np, ofc, stb. Erre meg mire visszaérek, már lementek és egyedül árválkodik a karakterem a Meeting Stone-nál. Na szép. Ma már megint nem jutok le sehová. Lassan már egy napja nem voltam instában.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Technikai jellegű segítséget kérnék. Röviden a sztori: monitorvásárlás előtt állunk egy olyan géphez, amin nagyrészt netezés, filmnézés ill. wowozás megy természetesen. A gép már nem mai, egy 9550-es ati vga van benne. A kérdés pedig konkrétan az lenne, hogy elbírja-e ez a videókártya a játékot 1280*1024 vagy wide monitor esetén 1440x9xx felbontásban. Ja, és egyáltalán a wide (16:9) üzemmód támogatott-e játékon belül.
Tudom, hogy a wow nem igazán vga igényes (anno egy gf3 ti200-on játszottam 1024-ben), de most szeretnék kicsit biztosra menni, mert ciki, ha egy karácsonyi ajándék "használhatatlan". Köszi előre is a válaszokat. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ezt most kaptam, virul is a fejem rendesen
Congratulations!
We have heard that you recently won a competition which was organised by
our official fan-site, http://mooo.sytes.net/.As part of our agreement with these official fan-sites, we are giving
out in-game Murloc suits to the winners of these contests.You will find below a unique code which you can use to redeem your new
item. In order to claim your item, you will need to visit this site:
http://www.worldofwarcraft.com/misc/promotion.htmlPlease note that the site default region is set to the United States so
be sure to follow all of the instructions and steps carefully; your code
can only be used once.So without further ado, here is your code:
xxxGo forth, and Murloc!
Regards,
The Blizzard Europe Community Team -
Ptech
addikt
Én mostanában pont hogy fordítva csinálom, és minden olyan addon ami nem kell igazán az megy a levesbe. Ami csak grafikai pluszt ad az repült már az első körben is, és szép lassan 50 megáról 10-re tudtam szorítani a memóriafogyasztásukat. Nem is a memória amit megeszik számít igazán, hanem hogy mennyivel lassítja a játékot pont raiden, amikor a legjobban kellene az FPS.
Így fennmaradt: oRA2, Omen, OmniCC, NECB, Grid, Quartz, Skinner, DBM, SimpleMinimap és MoveAnything.
Blizz unitframe-ek nekem tökéletesen megfelelnek, csak nekem rossz helyen vannak, MoveAnything-el meg át lehet rakosgatni szinte mindent.
Szeretem a minimalista megoldásokat, csak a lényeges és tényleg használatban lévő dolgok vannak fenn -
-
bobace
addikt
-
Vistaboy
veterán
válasz
sasa311 #6341 üzenetére
Nézd, nem a pöcsölés miatt, de ugye én elsősorban Shadow priest vagyok, ergo, több manát fogyasztanak a Heal-jaim (Ha jól tudom). Ha már mindhárom társamat egy-egy Heal-lal meg kell nyomnom, nem marad magamra semmi. Bár én ritkán kerülök ilyen helyzetbe, de néha előfordul hogy csak egy gyors Power Word - Shield ment meg.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha kidől(nek) a harcosok, akkor már mi nem sokat tudunk csinálni (Még resurrect-olni sem tudom őket ha tele van mobokkal a hely). Meg aztán ilyenkor kapom a "Hol a healer?" meg a "Támassz fel, pap" üzeneteket.
Ha meg én dőlök ki, akkor általában mindnyájan kint találkozunk öt perc múlva.És ugye, utána még a buff-okat is rájuk kell tenni ismét, szóval...
Szóval én csak azt mondom, hogy ésszel kell csinálni. Tudja mindenki hogy hol a határ. És ne akarjon előrerohanni mindig, hiszen úgy még gyógyítan sem lehet őket, ha nem látom a célt. Én meg nem megyek a harc közepébe, ezt gondolom meg lehet érteni.
-
MCGaiwer
addikt
ILLIDAN DOWN
hahaahaa
-
szepi79
őstag
válasz
SzlobiG #6362 üzenetére
elrendezés kérdése az egész. én is sikitógörcsöt kapok már az alap UI-tól. ha raidben vagyok, szeretem kirakni az egész csapatot, az meg az alappal.... hát minden, csak nem helytakarékos. egy grid azonban nagyon jól megoldja a problémát. lényeg a lényegben, tökjól kilátok a rakat addon ellenére is.
van működő, bugtalan verziója az itemrack-nek, jelenleg én azt használom. de sokan emlegetitek ezt a closetgnome-ot, lehet megnézzük, mit tud
két screenshotot is linkelek, az elsőn be van kapcsolva a karakterlap (ami alatt egyébként csak az omen van), de egyébként tökjól látszik a targetem, meg a totemek CD-i, meg egyáltalán minden, a második meg egy békésebb kor, amint épp a bloodelfek fővárosában egy padon ülve kólát kortyolgatunk, mert nem akartak jönni a hordás pléjerek megvédeni a várost.
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #6358 üzenetére
Mert?
Az addonok a gyengék fegyverei
Mikor tankoltam 1 db addont használtam, az Oment.
Mikor healeltem akkor is 1-et, azt, ami mutatta, hogy kire kitől és milyen heal megy. (csak elfelejtettem a nevét). Jó a blizz raid interface szar volt, de palával MT healhez elég.Emellé max egy bossmod kell. Újabban, mióta nem kell macro hozzá quartzot is használok, de ennyi.
-
Luos
tag
válasz
SzlobiG #6345 üzenetére
Nekem az agUf jött be, mivel a pitbull nekem azonnal hibát dobott bejelentkezéskor és alig tudtam kilogolni
Szerintem jól néz ki, a többin lenne még mit javítani, de mivel most acc hiján vagyok, elég nehéz
(ui. ne menjetek samuhunnal és markohunnal zgbe mert a mountokat akarják elninjázni (bs ally) viccesen boss előtt master lootra lett állítva..aztán egymásra fogták, meg vicc mindenre needelt mindenki..de egy lootot akkor is elvittem ami kellett)
-
Dr.Burn
őstag
válasz
(Kolombusz) #6343 üzenetére
Megprobalnam a helyedben egy masik halokartyaval is.
-
Ptech
addikt
válasz
(Kolombusz) #6337 üzenetére
Hát akkor még azt lehet, hogy megkéred a kedves barátodat, esetleg átugrasz hozzá autóval és elhozzátok a gépét, ha megy, akkor a gépeddel van a bibi, ha meg nem akkor a szolgáltatóddal.
-
válasz
(Kolombusz) #6339 üzenetére
sztem a net szolgáltatóddal lesz a bibi. eléggé extra a belsö hálo sok szempontból tudtommal.
-
válasz
SzlobiG #6330 üzenetére
máshogy. de tudtommal van kissmilla skin hozzá. pl a kinézetéröl 1 kép: [link]
de betudsz még rakni 3d -s portrét betücsere széjjelszkinelheted ergo. + egy csomo modult tartalmaz amivel pl fadeled a portrét ha hatotávon kivül van stb. stb. készülj fel az 1 hétig tarto állítgatásra -
(Kolombusz)
veterán
válasz
fastervótam #6338 üzenetére
Kitöröltem a cache-t, meg az interface-t is, a wtf-et már töröltem korábban.
Kipróbáltam, kapcsolódás után elmentem egy girfesshez, fél perc repülés után kidobott.
Visszaléptem, mindenki unknown, úgyhogy ez sem segitett. -
fastervótam
tag
válasz
(Kolombusz) #6337 üzenetére
Blizzard supportnál több helyen is emlegetik ezt a módszert, a hálózati hardver/szoftver beállítása/drivercseréje mellett:
"Locate your World of Warcraft installation folder and delete the directories called WTF, Cache and Interface."
Gondolom nem a foldereket kell törölni, hanem a tartalmukat, bár a fene tudja, ez a megfogalmazás pontosan mit is akar jelenteni.
-
Ptech
addikt
válasz
(Kolombusz) #6333 üzenetére
A svédek nagy része amúgyis vérprofi, ez meg az én tapasztalatom
-
Ptech
addikt
válasz
(Kolombusz) #6331 üzenetére
Próbálj meg kizárni dolgokat. Pl próbáld meg egy barátod gépéről a belépést. Ha nem megy, akkor a te gépeddel (hardver, szoftver, router, internetszolgáltató, akármi) van a probléma. Ha nem, akkor hmm, akkor nem is tudom mivel
Mondjuk ha van egy másik HDD-d, akkor arra felrakhatsz egy friss XP-t/Linuxot és arról megpróbálhatod. Nincs véletlenül routered? Tűzfal tuti átengedi a portokat amik kellenek?
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok. Most jövök Blackfathom Deeps-ből.
A guildem egyik tagjával lenéztünk, két svéd segítőnk volt. De hogy milyenek. Hát nem hiszem hogy még egyszer svédekkel megyek instázni.
Állandóan pulloztak, egyszerre öt-hat mobot húztak a partira. Aztán meg csodálkoznak, hogy mire vége a harcnak, szólok nekik hogy várjanak egy kicsit, mielőtt továbbrohannak. (Mert kifogyott a manám a konstans heal-eléstől.).Kolombusz: Jó, igazad van, elnézést (A svédektől is).
-
(Kolombusz)
veterán
Nincs más tippetek még, hogy mivel lehetne megakadályozni ezt a folyamatos disconnectelést, unknownozást?
Az a vicces, hogy mikor november elején felraktam a játékot újra, akkor 3 hétig nem volt semmi hiba, aztán egyszer csak úgy előjött. Se hardveres, se szoftveres változás nem volt.
-
SzlobiG
félisten
X-pearl addont használja valaki? Most tettem fel, nekem tetszik modernizálja a kinézetet.
-
arpi6k
addikt
Számomra nagyon hasznos írás! Érdemes átböngészni...
-
sasa311
veterán
válasz
-conrad- #6318 üzenetére
én kérek elnézést nem BSen játszom
hülyeség mindenhol van a chaten, azért nincs bekapcsolva, mert nem vagyok rá kíváncsi.Trollbanen játszottam 2 évig. Ugye trollbane volt az a szerver, ahova annak idején, talán 1,5 éve lehetett migrálni BSről (ugye akkor még nem volt fizetett transzfer). Úgyhogy én aztán tudom mit jelent olyanokkal játszani, akik "elmenekültek" BSről, mert szó szerint menekültek. Azóta is csak "Hunscalpnak" hívják BS-t
De mindentől függetlenül nem ezért van kikapcsolva az összes csati, hanem mert generalon úgyse mondanak semmit, ami érdekelhetné a mainemet, trade-re meg csak bankos altal megyek. -
-conrad-
addikt
válasz
sasa311 #6317 üzenetére
De látod más szerveren nem kell letitlani channeleket, mert nincs ilyen. Xaviuson general meg trade is normális, a hun csatin meg kb. 2havonta braistormol egy félcédulás, ami meg direkt jó, mert visz egy kis színt a játékba.
Az a "baj", hogy a legtöbb magyar BS-re ment, így aki kevésbé tud angolul az ott indít karit inkább, csak sajna ez azt jelenti, hogy ott a legtöbb 9-16 éves szájkaratés suppahero.
Lehet, hogy a magyar népesség 98%a tök normális, csak az a 2% olyan mértékben bomlaszt, hogy emiatt van a BS-nek negatív hírneve, és nem csak a FS!-on.
Sajna engem is kezeltek negatívan már amiatt, hogy magyar vagyok, és meglehetősen biztos vagyok benne, hogy a ők BS-ről migráltak át.Peace.
-
Nevar
aktív tag
válasz
Viktor77 #6314 üzenetére
Azt értetted félre, hogy nem azt akartam mondani hogy a BS szánalmas úgy ahogy van (gondolom te erre következtettél, azért hoztad fel a progress témát), hanem hogy a BS allyban tényleg vannak ilyen arcok, 2 perc kellett hozzá hogy belefussak, eddig még csak hírekből olvastam, most meg meg is tapasztaltam.
-
_Bishop_
tag
válasz
Viktor77 #6310 üzenetére
Hát igen, nekem is ez az 1ik érvem a hellgate mellet, h nem kötelező fizetni érte. Single-t nyomogatom, de 29-30 szint felé kincsit mintha elfogyna, hiányozna belőle vmi. A WoWba meg tetszik, h olyan összetett, lehet mesterséget tanúlni pl, míg nem tom, h ilyen van e a Hellgatebe... Hát nem tom...
-
_Bishop_
tag
Sziasztok!
Lévén, h nem talátam más topicot!
Az lenne a kérdésem, h nem tolja itt vki közületek a Hellgate Londont? Ugyan is szeretnék belekezdeni 1 ilyen MMO témába, de nem tom eldönteni, h a 2 közűl melyiket vegyem meg, mert a Hellgate-t még nem láttam neten, h milyen. Nincs vkinek tudomása róla? Lehet hasonlítani a WoW-hoz v annyira nem összetett?Előre is thx
-
Nevar
aktív tag
Tegnap regeltem egy trial accot hogy megnézzem BS ally-t, valóban olyan-e mint amilyennek mondják, hát, beértem IF-be, 2 perc után már anyázást olvasgattam trade channelen, természetesen magyarul
-
Luos
tag
válasz
Dr.Burn #6292 üzenetére
Cenarionnal van még egy nyaklánc is amit talán érdemes lenne kiváltanod, és akkor a lvl 73as bossok már nem krittelhetnének rajtad (asszem talán még 3 defense hianyozna, azt érdemes lenne pótolni), dodge helyet agit gemelnék inkább, de amugy simán jó
ja meg a keepers of timeos fejes encsant ezzel már bőven a 415 defense fölött lennél, ennél nem is kell több, innentől gyúrhatsz dodgera, hpra és armorra. Earthwarden jó kis fegyó, szerezd meg, mehet rá egy 35 agis enchant, és akkor már elég jó vagy, cserélheted le a defensees gemeket.
szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged