Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
PetAd
tag
GrooveHero: Ebben a játékban bármi lepattanhat bármiről, pár példa: Ferdi 128asa egy Slugger oldaláról, KV 122ese HE-vel egy másik KV tornyáról szemből, KT hosszú 105öse egy A-20 hátuljáról, KV 152ese HE-vel egy IS4 tornyáról, T57 egy Bisonról
A KV 152es ágyúja amúgy iszonyat OP, Is4ről szemből 55%ot vettem le 3 lövéssel, majd a 4. lepattant róla de valahogy úgy érzem hogy pontosabb mint amilyennek kellene lennie, lehet csak paranoiás vagyok, hiszen a fejlesztők nem elfogultak egyik irányba se.
[ Módosította: #65675776 ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Cooper911 #9666 üzenetére
Az Airplanes és Battleships azért készül, mert max 1 éven belül lecseng a WOT...mindenki eléri a top kategóriát, újak már nem nagyon jönnek, és kell vmi változatosság
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Realradical #9669 üzenetére
Nem az eredeti játékról van szó. Az nekem is van. És ha arról lenne szó, akkor vennék programot, aminek látom értelmét..stb...de egy olyan játékban, ahol bújsz a bokorban és nem tudod elképzelni, hogy honnan a picsából lőnek...akkor az elég gáz...
Az eredeti játékok meg nem olyan bugosak, hogy egy 30 méter magas hegy mögött állva kilő az arty...ilyenekre gondolokWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
diegho
nagyúr
válasz GrooveHero #9665 üzenetére
Én most pattantam Tiger 1 oldaláról 90 fokban S-70-el.
Hogy wot-nál maradjak. 20€-t költöttem a játékra amikor meglett a KV, a cél az volt, hogy elérjek egy tier 10 tankot ezalatt és egy magasabb TD-t, többet nem szándékozok rákölteni, max még egy hónap prémium, ha netán új 10-es tankot akarok.
[ Módosította: #65675776 ]
-
diegho
nagyúr
Ma egy IS 1 hitelt egy 100%-os ferdit. Az IS is kérdezte mi a fene volt ez, nem értette senki.
-
Fel
addikt
Fölösleges... Ilyet biztosan nem fognak benne javítani, mert ez nem hiba. Ha felrobban a lőszerrekesz, akkor biza K.O. Sajnos ez benne van a pakliban, hozzá kell szokni...
Nem készítettél véletlenül egy screenshotot az esetről? A találat után felsorolja a program, hogy "XYZ lövése megsemmisítette a lőszerrekeszt". -
BoogeyM@n.
aktív tag
Mert ez nem hiba csak szopatás
Hevesen próbáltuk nem 1x felgyújtani nekünk nem sikerült
Bezzeg engem 1sőre kigyújtottak felrobbantottak és megöltek
tudom poroltó nem ártana de amilyen hevesen égett és még a lőszer is felrobbant nem sokat ért volna[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
mynames
senior tag
Most nyomtuk le:
15:0[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Én meg az M4 Shermannal csak a napi első duplázásig akarok eljutni, de már a sokadik kör végződik véres vereséggel.
De a legutóbbi igazán epikus volt! Soha nem kapott még ennyi találatot a kicsi M4-em... háromszor lőtték le a lánctalpat, egyszer kigyulladt és egyszer a motor is beadta az unalmast, a legénységből meg már csak a töltő volt életben. A végén már csak 5%-os HP-val még kiszedtem két T1 Heavy-t meg egy egy PzIII-at, mikor végleg egyedül maradtam. Már csak egy M2 MT és egy SU-26 arty volt az ellenség oldalán. Az M2-t egy lövéssel kivégeztem de pont abban a pillanatban kapott el a SU-26 és én is beadtam a kulcsot... pedig nem volt messze már a győzelem, főleg, hogy szinte egyedül hoztam ki a végére a kiegyenlítést egy bő 4 pontos lemaradásból!
Közben chaten írogatták páran, hogy "WTF!!! EPIC!"
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocs, hogy duplázok, már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Kezdek iszonyatosan kiakadni... már azon gondolkozom, hogy letörlöm a *****ba az egész ********* játékot! A legkülönfélébb tankjaimmal igyekszem a napi dupla XP kört lefutni, de ma még egyetlen egy meccset sem sikerült nyerni, mert féleszű, értelmi fogyatékos, retardált idiótákkal tesz folyton egy csapatba.
Már vagy húsz meccset lejátszottam a mai napon és mindegyik vereséggel végződött kivétel nélkül. Akinek az agyi tevékenységei odáig terjednek, hogy tudja nyomni a "W" gombot és közben ész nélkül kattintgat az miért nem játszik valamilyen böngészős flash játékkal vagy Call of Duty-val? Miért egy értelmes játékot kell szétbarmolni? Nem kell valamivel játszani csak azért mert ingyenes...
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Stauffenberg #9685 üzenetére
Nekem ált akkor szoktak ilyen zúzós köreim lenni mikor vmi új stock járgányt kell fejleszteni a mostani VK3001P-t is 40%al keszdtem és az volt az érdekes egyszer csak 49% lett belőle pedig 10ből 3at ha nyertem és mindig kiléptem pihi mert kissé sokkaltam a szívatást hogy T8-9 közé kell pakolni legtöbbször egy stock kezdő tankot.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz BoogeyM@n. #9688 üzenetére
De itt nem stock tankokról van szó, hanem olyanokról amik teljesen ki vannak fejlesztve, már csak a következő tank miatt akarom farmolni az XP-t meg a kreditet. De úgy nehéz, hogy ma kivétel nélkül az összes meccsen agyalágyult hülyékkel sorsolt össze a random.
Egyedül az előzőleg mesélt csata volt kifejezetten élvezetes, még akkor is ha ott is vesztettünk, de az legalább izzasztó és izgalmas volt. Az ilyen csatákban nem érdekel, hogy vesztünk, mert a játékélmény a maximumon van. De az összes többi mai csata amiatt veszett el, mert tényleg igazi idiótákkal kellett együtt játszanom akik inkább kempelnek a pálya legkevésbé veszélyes pontján és nem visznek be egy apró találatot sem, pedig egy másik ponton már áttörtek nagy számban...
Ebben nem tudom mi a jó nekik... sem kredit sem XP nem jár ezért...
-
Paul119
addikt
hát ez nagyon nagy volt olyan volt mint a benni hill showban én rohantam a két 1% ra általam le sebzett is 3 meg lövve után engem meg kergetett egy obj 704 szét lőt motorral
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stauffenberg #9689 üzenetére
Jelentem, újabb 10 csata után sem voltam részese győzelemnek. Közben meg már elmúlt éjjel kettő, azaz ez már a következő nap a játékban, szóval a tegnapi napra vonatkozóan egyetlen tankommal sem sikerült az XP duplázást meglépni. Egy egész napot végigjátszottam úgy, hogy közben egyetlen nyertes körben sem sikerült részt vennem.
Elkönyveltem, hogy a játék szándékosan rak értelmi fogyatékosok közé, mert mostanában túl jól ment.
-
grunge
addikt
válasz Stauffenberg #9691 üzenetére
Tegnap nem akarta játék hogy nyerjek...hiába voltam elöl, vag hátul, mindegy volt. Olyan hüyle meccsekbe kerültem hoyg az hihetetlen. egyik oldalon az összes TD, majd az összes Heawvy mejd az összes high tier med...ez a matchmaker egyre rosszabb lett. Enjoy the game! GG WG! Egyás után tizenpár ilyen hüyeség nem lehet (nomeg a fentebb olvasottak alapján másnál is, ugye) ezt a "véletlenre" fogni. Azaz JÓ LENNE ha már foglalkoznának a hibajavítással is, ne csak ujakat implementáljanak..
Mindegy ma talán meló után meglesz a KT, jól fog mutatni a Gyűjteményben
159 SW 1.9 jtdm <3
-
emre
veterán
válasz Stauffenberg #9691 üzenetére
Érdekes, nekem tegnap este ment a játék.
Az összes gépemmel megvolt a duplázás 1-2 körön belül. Csak a JP-vel kellett kicsit többet mennem, és még a SU-5-össel is sikerült nyertes csatába mennem tier 7-8-as gépek ellen.
A stock IS-el meg csináltam egy sniper, mesterlövész, top gun, wittman kombót 8 kill-el első győztes meccsnek. Ez gyakorlatilag a harmadik csatám volt vele tegnap. A 100mm-es löveg volt fent, 18/18 találattal.
Mondjuk épp ennek a meccsnek az elején említettem a T. csapatnak hogy ha így szétszélednek akkor veszítünk. Erre fel én hoztam a csatát, igaz top tier voltam, szóval illett kitennem magamért. Mines-en volt a csata, a dombra, északról (2-es pont-ról) indultunk a dombra egy sluggerrel együtt mentem fel, de egy t-43-már volt fent. Szerencsétlen kb 20 méterről nem tudott érdemben sebezni, csak a láncomat lőtte el. Ezt együttesen kivégeztük. Közben felrongyolt egy stug, az gyorsan kilőtte a a t-43-al való küzdelemben erősen leamortizálódott sluggert, mert én nem tudtam 1 hitelni, hanem épp hogy csak oldalba kaptam. Majd a stug az helyett hogy eltűnne, és scout-olna az ellen hummel-jének leállt velem kakaskodni, face 2 face, meg nekem jött párszor. Hát itt majdnem felröhögtem. No mind1, kilőve. Innét kezdve egyedül voltam a dombon és csak csipázni kellett az ellent.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
biggamer
veterán
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
mynames
senior tag
válasz BoogeyM@n. #9688 üzenetére
Ne sajnáld a 25k/kopf-ot a 75%-os legénységre!
-
Paul119
addikt
[link] ez milyen marhaság akar lenni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest