Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vhw
addikt
Alacsonyabb szintű tankoknak tényleg kemény dió tud lenni a Hetzer, de csak ha szemben áll veled, oldalról vagy hátulról még a könnyű tankok gépágyúja is átviszi. Ha van lélekjelenléted a csata hevében, akkor ne hasztalanul a front páncélját lődd! Lődd el az egyik láncát (mivel csak 4es tank, a legényséeg nagyon valószínű képzetlen, nincs javító skillje, se szerszámos láda, mert az meg drága, és javítócsomagja se biztos h van, így elég sokáig tart feltenni egy elszakadt láncot) ez alatt az idő alatt kerüld meg, menj az oldalának, hogy ne tudjon rád fordulni, közben pedig lőheted bele az ólmot
Ha esetleg vannak csapattársak akik tudják lőni, akkor elég ha folyamatosan a láncát lövöd el, és tehetetlen, csak te ne maradj pont az ágyúja látószögében"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
Propaganda célokra jó, de amint felteszi az ember a játékot, egyből szembesül vele, hogy az a grafika nem is ennyire trú, hóesésről, fotorealisztikus fákról meg ilyesmiről ne is álmodjon, és később megtapsztalja azt is, hogy egy KT szakadékban hátszéllel sem tartja a sebességet egy rohamozó KV13-mal
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Cooper911
senior tag
Azért 61% nem 78%. Hatvan akárhányas legénységgel volt hogy 3 olyan luftot lőttem hogy öröm volt nézni.
Tegnap akkora mákom volt. M4-el megsebeztem 3 tankot majd kinyirtam egy T14-et. Eközben leamortizáltak, maradt 20 hp-m. Ezután menekülőre fogtam és kb 10-12 lövés mellém ment folyamatosan és nem haltam meg. Ezután eltipliztem az ellenfél bázisára ahol kinyirtam még egy arty-t és elkezdtünk foglalni a másik megmaradt játékossal, de sajna túl későn. De az ellenfél már szidott mint a bokrot, hogy nem tudtak kilőni
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Fel
addikt
Fölösleges... Ilyet biztosan nem fognak benne javítani, mert ez nem hiba. Ha felrobban a lőszerrekesz, akkor biza K.O. Sajnos ez benne van a pakliban, hozzá kell szokni...
Nem készítettél véletlenül egy screenshotot az esetről? A találat után felsorolja a program, hogy "XYZ lövése megsemmisítette a lőszerrekeszt". -
virkir
veterán
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
bandiras2
senior tag
Én most vettem meg. A legnagyobb motor nélkül használhatatlan. A homlokpáncélról szépen pattognak, de a SU100 ellen nem elég. Nem nyertem még csatát vele úgy hogy életben maradtam. Az ágyúja viszont végre nem csak kerepel, hanem rendesen duhog, csak pontatlanabb mint a 38nA esetében.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
tulképpen a hetzerrel még csatát nem éltem túl, mindegy h bázist védtem vagy támadtam.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Talán ez lehet az oka annk h hiába vagyok legerősebbnek mutatva, én leszek az első akit kilőnek az aprók.
-
Gyuri27
félisten
Azt én már megszoktam. De hogy a csapat semmi supportot nem nyújt az vicc.
Elindul 2 heavy, 2 med, 1 td az erdőbe és ott szednek gombát. Se az ellen bázisát nem támadják, se a miénket nem védik. Csak ők 5-n maradtak meg. Mert okosok ugye. Aztán őket is szépen kilőtték mikor jöttek vissza a bázisra. Ott volt 3 td, meg némi arty támogatás.A legjobb az mikor nehéz tankal körbe megy. Lopakodik a pálya szélén. LOL
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
diegho
nagyúr
Én igen, amikor eladtam a videokártyámat, akkor lényegesen kevesebb lett az fps-em és még mindig nem kaptam meg az újat, tehát még mindig akad néha, emiatt célozni pl fák között lehetetlen, én marha meg valami ismeretlen cégtől rendeltem kártyát, mert jó áron volt és folyamatosan csak ígérgetés van, hogy mikor kapom meg, már vissza is mondtam, inkább megrendeltem máshol drágábban, mert onnan meg is kapom még ebben az évben. Amúgy ha amd vga-val játszik valaki és alt+tab-al kilépked játék közben, akkor a vga hajlamos a 2d órajelén maradni.
-
CactuS
Arcképgyáros
T50nel megyek most, ellenfélnél: E-75, IS4, IS4, Panther II, Pershing...
Nem tűnik úgy, hogy túl balance-os lenne.
Átéreztem, hogy milyen vadkacsának lenni vadászszezonban...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha már KV: a mai kacsavadászat: [link]
Győzelem!
Csata: Abbey 2011. október 10. 19:41:48
Jármű: KV
Szerzett tapasztalat: 3 902 (duplázott kör a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 864
Csatában elért Achievement: Top Gun, MesterlövészHave you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Igen.
(#14110) Paul119: jó kérdés. Nekem benne volt a mailben a kód, de volt akinek nem, és csak az Impulse kliens feltelepítésével tudta megnézni a promó kódot.
(#14108) CPT.Pirk: nekem nincs túl jó tapasztalatom vele, mert ugyan 72 a végsebessége, de úgy gyorsul, mint egy csiga. Ha nem tudsz egyenes vonalban menni, leesik a sebessége 20-30-ra, és pillanatok alatt szétkapják. A másik meg, hogy tier 2-es tankot csak hátulról tudtam meglőni vele, különben lepattantak a lövedékek...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android másképp: Lineage OS és társai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RAM topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest