Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
A buta ellenfél artyknál jobb nincs amikor KV-val megyek. Tier 8-9 tankok mennek elöl, mögöttük állok és engem lőnek szinte mindig, most is volt neki 3 tiszta célpontja. T29 5%-on, Tiger és IS fullon, inkább engem lőtt, de a legjobb, amikor 2-3 percen át potyognak mellettem a töltények egy ház mögött, a társaim meg szépen átmennek az egész ellenséges vonalon. Szinten minden high tier körömben én vagyok az arty elsődleges célpont, de ez azért jó, mert ilyen esetekben 99% hogy mi nyerünk.
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
válasz diegho #10403 üzenetére
Persze ha bokorba teszem a Panther II-t, akkor észre vesznek, tökmindegy hogy mozgok vagy nem...megnézném hogy mot mik a camo adato keyges gépeknél. IS3 pl többször is eltűnt a maxos KT-m elől pár száz méterről nyílt terepen miközben mozogtt. Vannak néha érdekességek.
(#10404) r1E3S3E7T: a megoldás
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
csaabz
őstag
Hú, túl a 10k hozzászóláson a topic!
Alakul...https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Paul119
addikt
na jó most uninstalálom ezt a kibaszott játékot sok artys majom meg elmehet a véres... ba
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
marked one94
őstag
válasz Paul119 #10407 üzenetére
Nekem is ma rendesen felb@szták az agymat
ücsörgök békésen a malom vagy mi mellet mondom már csak kevesebb mint 4 perc van hátra már mindenki elkönyvelte hogy ez döntetlen lesz mondom legalább jön egy kis pénz meg túléltem a csatát erre fel a semmiből jön egy arty lövés mellém lő és ilyen károkat okoz [link]
utána jön a következő az is mellém megy és végem [link]
Úgy élveztem ezt a csatát...
You'll Never Walk Alone
-
grunge
addikt
válasz marked one94 #10408 üzenetére
Mi a francnak ennyi hig tier vacak eg cstába...teljességgel értelmetlen, megölik a játékélményt. Tényleg kéne egy limit max 3 darabra. Még az is sok.. 2D arcade artisták
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Paul119
addikt
válasz grunge #10409 üzenetére
és arra verik a mellüket hogy a pálya másik végéről lövöldöznek és úúristen ki lőttem egy tankot mekkora ász vagyok.. istenem kabaré az összes,más játékoknál meg tudják oldalni a szervereken hogy teszem azt max 1 csipás lehet egy oldalon, itt is meg lehetne max 1 lehet azt kész
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
vhw
addikt
Most attól függetlenül, hogy én szeretem-e vagy sem az artykat; mikor fejezitek már be ezt a nyafogást miattuk? Tudomásul vettük, hogy bajotok van vele, na és?
Megszoksz vagy megszöksz..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
marked one94
őstag
A kis leopardal mennyire lehet jól keresni? Mert most van annyi free xp hogy teljesen kifejlesszem, és akkor nesze nektek artyk
You'll Never Walk Alone
-
jahrn
senior tag
Olyan volt h a harcolo alakulatok "sajat hataskorben" atkalapaltak a Land-Lease kereteben kapott harckocsikat.
De, mar jelenleg is van brit agyu a jatekban.
Az E-50 105ose ugyanis a brit Royal Ordnance L7 L/52 ami a hideghaboru elso felenek legjobb harckocsiagyuja volt (gondolom ezt fogja kapni a Centurion is ha bekerul a jatekba valaha). Azt ne kerdezd h a fejlesztok miert tettek brit agyut nemet tankra, lehet h eredetileg is nemet tervek tovabbfejlesztese.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Jobb oldala a képnek aranyos
A failgun 3x pattant le az E-75 oldaláról, majd jött a "bosszú a sarokból"
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Realradical
őstag
válasz marked one94 #10414 üzenetére
Én ráálltam, de félig jó, félig megbántam. A matchamikng annyira mostoha a Leoval, hogy T4 tankként bevág simán T7-T8-as mezőnybe. Scoutolni jó, de nem sokkal jobb mint némelyik TD, csak azzal lőni is lehet a Leo meg ha lebukik free kill. Ha viszont betesz T4 mezőnybe ott terminátor.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
grunge
addikt
-
marked one94
őstag
válasz Realradical #10418 üzenetére
Én csak scoutolni venném így nem számít hogy milyen nagyok közé rak be. Ezzel a kis darázzsal felfedezni az artykat hogy bosszúságot okozak nekik, mert most nagyon haragszom rájuk. és mennyire lehet vele keresni kb átlagba mennyi jön vele körönként?
You'll Never Walk Alone
-
vhw
addikt
Csak kicsit fura, hogy egy ilyen löveget tettek rá a játékban, amiről semmit nem találni neten (mármint hogy ilyen lett volna a Valentine-on valaha) És persze a tankot optikailag is átalakítani az eredetihez képest... Ok ezzel a 45össel lehet lőni "hivatalosan" is HE-t, de úgyse ér semmit, amit átvisz az AP azt azzal, amit meg nem, azon a HE se okoz semmi sebzést.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
L-e-f-i-e
senior tag
Pedig ebben igaza van. Ha lesebzed a nagyobbat nagyobb eséllyel hamarabb kilövik ha sérült ugye, míg a kisebbel később könnyebben végeznek... nem mellékesen ha nálad magasabb tierűt sebzel, hiába kevesebbet viszel be plusz xp-t kapsz azért hogy magasabb tierűt sebeztél, szóval te is jól jársz mindamellett, hogy a csapatot is segíted és nem csak a saját érdekedet nézed...továbbá ha a nagyot lövöd, nagyobb esélyel nyertek majd a végén ami szintén jó a csapatnak jah és neked is, de irhatom így is hogy jó neked is és jó a csapatnak is...ahogy jobban esik.
Másik, az arty elsődleges célja kiiktatni az ellen artyját és csak utána tankokra vadászni, ez sem túl bonyolult logika, ha az ellennek nincs artyja a mi csapatunk bátrabban támad, és lehet vadászni utána kedvedre..
=^-^=
-
bullseye
addikt
válasz L-e-f-i-e #10423 üzenetére
de az is számít, hogy a körzetben lévő ágyúk számát csökkentse. Hiába van ott egy nagy gonosz E100, és körötte 3-4 KV3-M6-IS, ha azok is folyton lőnek, esetleg némelyik HEvel... az e100-t lebontani meg sokáig tart, annyi idő alatt elfogy 2-3 kisebb tank is, az néha jobban megéri. Pláne ha esetleg eszükbe jutna áttörni.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
smisa
őstag
válasz L-e-f-i-e #10423 üzenetére
Ok akkor kifejtem a saját tapasztalatom E100 sok Hp igaz nagy sebzés de ritkán lő ezzel szemben 3-4 KV sebzésben összeségében több sűrűben lő többen gyorsabban foglalnak és hamarabb felfedeznek. Vagy a másik felfogás leszedem a kicsiket így a mi nagyunknak csak 1-2 ellenséget kell csak figyelni és nem szedik szét a "kicsik" ja és ami nem elhanyagolható az artynak is több esélye van túl élni 1 ellenfelet mint 4-5-t.
A bevitt sebzés többet számit mint hogy az hogy mire vitted be tapasztalatom szerint
Ez nagyon tetszik: "Másik, az arty elsődleges célja kiiktatni az ellen artyját és csak utána tankokra vadászni, ez sem túl bonyolult logika, ha az ellennek nincs artyja a mi csapatunk bátrabban támad, és lehet vadászni utána kedvedre.." hogy is szedejm ki ha a drágalátos csapat nem spottol semmit ha meg spottolja akkor hidd el minden arty az ellenfél arty-t szedi ki elsőnek mivel az a legveszélyesebb rá
Ha már artyról írok a másik amit szeretek és én is megteszem hiába ugat érte a sok hülye, az hogy jelzem mit látok úgyanis nagyon sokszor segít amikor egy bizonyos területen keresem az ellenfelet aki pont eltünt és nem veszem észre hogy becélozz egy másik tank melletem mondjuk.
Diego:
imádom hogy ha arty van mentse meg a világot.... de ha nem sikerül balfa... a másik T29 nek tapasztalt KV-s nem ugrik neki 1vs1ben mert elég hülye ha azt hiszi kicsinálja
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
az e 75ön mennyire lesz megváltás a 128mm ágyú?
-
virkir
veterán
válasz Paul119 #10427 üzenetére
Miazhogy még nincs fent?
Onnantól kezdve lesz T9-es addig csak egy átlag T8-as tankocska, ráadásul azzal már jön az xp is meg a credit mert minimális a lőszerár növekedés.
Azzal már át lősz gyak. mindent és be is viszi a sebzést rendesen."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
D.Orion
veterán
Ma semmi nem jön össze, még az első nyert csaták sincsenek meg. Nagyon gáz összeállításokba dobott be eddig.
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #10430 üzenetére
akkor gondolom egy célzás javító meg egy ventillátor large caliber kombó fog majd rá kelleni
-
Realradical
őstag
válasz marked one94 #10420 üzenetére
10-15k körül szokott prémiummal. Nem ebből lesz T10-ed az tuti.
Főleg, ha lebuksz az első 2 percben és miközben 67-el repesztessz kilő egy szemfüles TD .Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Paul119
addikt
válasz Realradical #10433 üzenetére
med tankot is szeretnék ki fejleszteni de nem tudom melyiket panther vagy m4a3e8 as vonal?,bovsi nem feltétlen neked akartam címezni ,Másik azt irja a játék hogy szeptember 7 ig bannolva vagyok, de ugyan ugy tudok játszani, nem kellett volna már kidobnia a játéknak?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Értelmetlen ezt magyarázni neked, nem véletlen van az, hogy talán minden 10. körben van normális arty support random battle-ben. A 3-4 KV pedig együtt sem fog soha megölni egy tier10 tankot, sőt tier9-et sem nagyon, talán 8-ast igen, de amikor az E-100 odalő 900-at 1 hittel a 4 KV meg folyamatosan pattan, akkor aztán tényleg a 4 KV kiiktatása a lényeges.
Engem nem érdekel, ha éppen tier6 a legnagyobb és a KV-t lövi az artynk, de amikor lát egymás mellett 2 IS-4-et és 1 T34-et és ahelyett, hogy odalőne rájuk, inkább a KV-t lövi és az összes arty a KV-t lövi, mikor mindegyiknek 1 hit, nos ez kicsit zavaró.
A T29 vs KV-t meg nem értem minek írod, hiszen már ebből is látszik, hogy a T29 sokkal veszélyesebb ellenfél, mint a KV, mégis a KV-t lövöd inkább artyval, amikor a KV-t egy 5-ös tank simán átlövi, a T29-et meg lehet a 8-as sem, ha takarásban van az alja.
-
D.Orion
veterán
No asszem megvan a hiba... Nagynehezen csak észrevettem, hogy a lövéseim eltűnnek az éterben. Olyan pingem van órák óta, hogy most már nem csodálkozok azon, hogy eddig semmit nem találtam el/nem ütöttem át.
-
marked one94
őstag
válasz Realradical #10433 üzenetére
Értem és köszi. Csak néha elgondolkozok hogy olyan jó lenne 60al repeszteni. De lehet mindjárt elkezdek valami medium ágat úgy is van 15k free xp. De mondjuk inkább farmolnom kéne az is4re mert soha nem lesz meg. ááá mennyi baj van
You'll Never Walk Alone
-
Paul119
addikt
na fel raktam a 128mm eres ágyút, első lövésnél a jagdphanter akkorát kapott hogy maradt 13% élete
-
virkir
veterán
válasz Paul119 #10429 üzenetére
Na ugyehogyugye.
113k xp
Mennyit játszol te naponta?
Ez minimum 50 kör ha jól adja de inkább több, hogy a fenébe van időd meg segged ennyit nyomni?diegho
A 3-4 KV pedig együtt sem fog soha megölni egy tier10 tankot
Ha övék az első lövés jó eséllyel simán kivégzik még az E-100 is.
A 152-es mond neked valamit?[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Paul119
addikt
válasz virkir #10440 üzenetére
hát van mikor kemény 400xpt kaptam szóval ne tudd meg mennyit nyomom, de nem csak én meló idő alatt ismerősom nyomja , na jó mondjuk ő inkább csak minuszos köröket megy szóval inkább csak érdemben tesz hozzá
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz virkir #10440 üzenetére
Nagy 152es fan vagyok KV-n csak azt használom de ha még 6ot is hozzá csapol akkor se lesz ebből E100 kill xD első lövésre mert ilyen szintű armor-on nem sebez sokat amúgy is átlag 350-400at szokott pl: KT-n csak a felét szemből mert már az 180mm.
Persze a 30mm Pz4et ki tudja szedni 1lövésből.[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Paul119
addikt
válasz Iron Funeral #10438 üzenetére
nincs ennek a pontosságával az ég világon semmi baj 400mről is hibátlanul telibe veri a mozkó vkt
-
Paul119
addikt
egész jól sikerült 2. kör
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #10443 üzenetére
Négy darabról van szó, simán oldalba tudják kerülni ahonnan 4x4-500-at első lövésre lecsípnek.
Marad neki 600-nál kevesebb HP-ja a négy közül kizárt, hogy ne maradjon legalább kettő életbe mire újratöltenek.
Ha övék az első lövés, erről volt szó senki nem egylövésről beszélt. Nagy különbség.diegho
Tényleg ennyire funkcionális analfabéták vagytok, hogy nem tudtok különbséget tenni az első és az egy között?
Négy KV szvsz simán szétlő két lővésből bármit ha övék az ELSŐ lövés.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz virkir #10447 üzenetére
Hát rövid pályafutásom(kb300+kör) során még nem nagyon sikerült 500HP-t beleépítani pedig voltak seggbe lövéseim is meg mint mondtam 180mm-t már csak kb200-250-el lehet sebezni tapasztalataim szerint de mind1 ha nem hiszel nekem.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik