Hirdetés
Aktív témák
-
Mewryck
tag
egy ma esti csata,beszéljen a kép
egész délután ilyen köreim voltak...
másik eset,itt is beszéljen a kép
spoiler:én szedtem le fél hp-ra,7 lövést adtam le rá,mindegyik átütötte,de csak 3 sebzett ténylegesen,hány lyuk van a tank elején?mind máshová ment az elejébe...amint bekapta a következö találatot,az elözö lyuk eltünt,mintha ott se lett volna...ezt az utóbbi egy hétben vettem észre,is3-4-7 tankokon...szerintem elég undorító egy dolog...
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
emre
veterán
A jagdtigerrel nekem egyáltalán nem sikerült megbarátkoznom.
De nem az általad vázolt dogok miatt. Objektel is volt hogy 7000 felett sebeztem és buktuk....ez előfordulhat mindennel, és mindenkivel. Lásd az előző JP képemet. Ott 3000 felett osztottam ki a 88-assal.
Hanem egyszerűen sokkal kevésbé mozgékony mint az ojjektum, ezzel szemben viszont gyakorlatilag nem lehet elrejteni. A névleges sebzést talán minden tizedik lövésre adja meg, ami jó ha átlag 500-ra kijön. Ezzel egy E75, IS4 szintű tankot nem tartok vissza. Valamint tier7-től az lövi át szemből is aki akarja. Az objekt sokkal mozgékonyabb, gyorsabb, és viszonylag ritka hogy minimális sebzés adjon be.Az átlag sebzési értékeim:
JT: 2231
Ferdi: 2105 (az alap löveggel kezdtem!)
Objekt: 2627
IS4: 2311 (az alap löveggel kezdtem!)Szóval szerintem ahhoz képest, hogy egyből egy 500-as sebzésű löveg volt rajta kicsit gyenge.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
törölt tag
Úgy érzem játszottam már annyit ezzel a játékkal (okozott annyi játék élményt), hogy egy kicsit honoráljam a készítőket.
Bár nem tudom az SMS árából mennyit kapnak meg ők, de sok kicsi sokra megy -
fsb1000
nagyúr
válasz Gyuri27 #44154 üzenetére
Szerintem nagyon ciki, hogy még mindig nem érted nem a stat-adataiddal van a fő gond, hanem a szemléleteddel. Azzal hogy csapattársakat TK-zól, lehülyézel és kizárnál a játékból, mert a szubjektív véleményed szerint gyengébben játszanak mint te és kárt okoznak neked.
Amikor ugyenezt mondom rólad, (szibjektív véleményem szerint gyengébb játékos vagy) akkor már nem müködik ez az érvrendszer????
Szeretném ha nem a te nézeteid lennének az uralkodóak, ne te legyél a hangadó, és lehessen a WoT-ban normálisan játszani. Ne kelljen nekem és másoknak elviselni az állandó becsmérlést, noobozást, okoskodást, olyan TK-zóktól és feljelentőkől mint te.Ennyi.
-
Chris0321
addikt
Végre ezt is elértem.
Kifejlesztve:
A következő tank kifejlesztve: IS-4. Elköltött XP: 164 700. Elköltött szabad XP: 0.Már csak 3 milla kell és meg is tudom venni.
-
forras2
őstag
A VK3601H végig ilyen szopós minuszos köröket futó tank lesz, vagy lehet vele értelmes köröket is menni?
-
Fel
addikt
válasz Iron Funeral #44139 üzenetére
Én azt nem értem miért erőltetem egyáltalán ezt a JT-t...
Ez a kombó nekem bevált a Ferdin. A most rajta lévő banda is camót tanul. Habár az E-100 Jagdpanzeren biztosan nem fog érni semmit...emre: Pedig a Jagdtiger jobban fordul, mint az Object. A múltkor lehetett látni egy videót (talán itt??), ahol a 3 T9-es TD pörgött (T95, O.704 és JT), és ott is a JT győzött. A gyorsulásával sincs sok gond. Egyedül a nagy tömege okozta tehetetlensége kellemetlen. Emiatt kicsit "nyúlósan" mozog... Az is igaz, hogy az alja papír és még gyúlladni is tud szemből.
Csak azért nem adom el, mert nem nyernék vele semmit... Hasonlóan vagyok a T30-cal is, sőt!Na majd meglátjuk mit hoz a jövő.. Az E-100-tól nem várok sokat. Az Su-122-54-re kíváncsi leszek (állítólag 130mm-es lesz a top lövege..). A franciákra nem igazán..
Átlagok nálam:
JT: 2398
Ferdi: 2055 (szerintem én is 88-assal indultam, de használtam a 10,5-öst is)
O. 704: 2587
IS-4: 2209 (BL-9, S-70) -
őstag
-
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele, de nekem a T-54-es mozgékonysága csalódást okozott.
A T-44 jobban bejön, hát még a Lorraine. -
Bingisz
addikt
válasz Gyuri27 #44159 üzenetére
Menjél már az első hsz.-re, ott a link és azt nézel meg Fsb statjáról amit akarsz. Vagy hasonlísd az enyémhez. Kb. ugyanannyi Játékunk van hasonló tankokkal. Nekem sem volt prémem csak a kódokból szóval még emiatt sem szerezhettem előnyt.
Üdv.: Bingisz
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
veterán
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
asszem nincs más lövész cucc KT-vel
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Chris0321 #44157 üzenetére
Most jön a szívás része
Stock IS-4 siralmas, még BL-9cel is.
Nincs az a tank, amelyről ne lenne képes bármikor lepattanni, többször, egymásután.
(AMX 1390 tornyáról közelről sikerült vele 3x pattannom. Lehet csak a véletlen műve volt... De tény, hogy az IS-4en valamiért a BL-9 nem nyújtott olyan jó teljesítményt eddig, mint IS-3-on) -
Paul119
addikt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
jimmy74
őstag
A játékban a nick v. felhasználó nevemet megváltoztathatom gondolom?Vagy nem?
Az milyen változást hozna?Újra kezdhetném az egész tankgyüjtést?Elveszne ami a mostani nevem alatt fut?[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
harcos22
csendes tag
-
emre
veterán
Azt a videót én is láttam, szerintem már a objekt gyorsabb, mind végsebességre gyorsulásra, fordulékonyságra.
De nem vitatkozni akarok, ha valakinek van kedve a gyakorlóban kipróbálhatjuk.
mod:
Lehet ha a JT személyzetében is benne lesz 2000 csata akkor majd jobb lesz.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
bozont
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz Gyuri27 #44106 üzenetére
OMG, imádom az ilyen nagyokosokat a játékban mint te is vagy...
És mily érdekes, hogy természetesen most is egy "diegho szintű" játékos teamkill rajongó...
Pont az ilyen okosok miatt megyek úgy, hogy leszarom mit mondanak, okoskodnak csata közben, nekem a lényeg csak, hogy a lehető legsikeresebb legyek és a legtöbbet megtegyem a csata sikerességéért. Úgy ahogy az szerintem a legjobb. És ha kell pl visszamegyek meddel a bázisra védeni mint tegnap is Karelian, hogy a hozzád hasonló Rambo-k mehessenek igazságot osztani közben, mert az a tökös dolog. Az már kit érdekel, hogy közben a bázistól 200m-re már ott egy E75, Object 704, T30, hogy a kisebbekről ne is beszéljünk... Persze nyertünk végül, de nem a Ramboknak köszönhetően.
Hozzátenném a dologhoz, hogy én is lőttem már ki véletlenül csapattársat, de elnézést is kérek ilyenkor minden esetben(akkor is ha tudom, hogy ő volt a hibás) és furcsa mód még sosem kékültem be..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Fel
addikt
Érdekes.. Ennyire "kevés" xp elég az Ace Tanker-hez E-100-zal?
Victory!
Battle: Mines 2012. április 20. 8:27:03
Vehicle: E-100
Experience received: 3 450 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 85 635
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Steel Wall, SniperNettósan ez ugye 1725. Azt gondoltam volna, hogy olyan 2000xp körül lehetnek a top eredmények (prémiumos számítás szerint).
6554 sebzést osztottam ki, ahhoz képest elég kevés mind az xp, mind a kredit, szerintem -
joergie
őstag
válasz Cingáriusz #44162 üzenetére
Alap a T54-ed? csak mert a játékban legjobb traverse speeddel rendelkező tankra mondod hogy nem elég mozgékony. Ha stock, lehet hogy még szokatlan a T44hez képest, de egy fullos T54 legénységi skillekkel egyhelyben felszáll mint egy helikopter, úgy forog.
van batchatem is, de a t54et még mindig jobban szeretem és 1v1be is szétszedem T54-el. Bár randomban tényleg jobb a francia.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Antonius1978
addikt
válasz Srodney #44099 üzenetére
Par honapja mar en is csinaltam egy vazlatot a magyar jarganyokrol.
Tier 7-ig nyugodtan lehetne csinalni egy olyan ketsoros tankcsaladfat, ami van a franciaknal pl.Sot, az olaszoknal is lehetne csinalni, nekik is tobbfele harckocsijuk volt.
Es igen, en is vezetnek szivesen egy Turant,Zrinyit meg Tas-t -
nagyúr
-
psycroptic
őstag
válasz joergie #44184 üzenetére
Nekem tegnap lett elite a t-54 és egyre jobban tetszik. Az új ágyúval meg már jobban tudom sebezni a Tier 10-es tankokat is. A T-54-el is megtettem azt, mint a T-44-el: körbe lehet táncolni vele a tankokat és valagba lehet őket lövöldözni. Érdemes lenne áldozni az extra üzemanyagra? Vagy nem lenne érezhető javulás?
PSNID: Tomy83PS
-
Antonius1978
addikt
válasz Remus389 #44112 üzenetére
Minden szempontbol jobb volt (muszaki adatokra ertem), egyedul a tuzgyorsasaga volt szarabb az osztott loszer miatt.Mert gondolom lassan ment a 105mm-es lovedek betoltese egy 1 meter 90 centi magas jarmuben
A homlokpancelt megvastagitottak 75mm-re, mondjuk ez nem volt olyan sok, na meg az anyaga is szar acelbol keszult, es szegecselve volt.Ez viszont hatranyt jelentett.
Amugy a Zrinyi II.-t a legsikeresebb magyar harckocsinak (rohamlovegnek) tartjak.
Ha jol emlekszem, Tordanal megakadalyoztak a csapataink bekeriteset,Budapest ostromakor pedig volt hogy visszaszoritottak az orosz gyalogsagot (bizonyos helyeken gondolom).
Nos, a Toldi az egyertelmuen konnyutank, felderitesre valo
A Turan meg kozepes tank, pl a Turan III enyhen hasonlit az E8-as Shermanhoz tehat lehetne 6-os tieru tank.A Tas meg 7-es tier (T-34 es Panther D kevereke). -
Antonius1978
addikt
Nos, egy tank es egy pancelvadasz agat azert lehetne csinalni, mint mondtam tier 7-ig.
Tankok besorolas szerint : 1.Toldi I. 2.Toldi II 3.Toldi III 4.Turan I. 5.Turan II. 6.Turan III. 7.Tas
Pancelvadaszok : 2.nincs otlet egyelore 3.Nimrod 4.44M Toldi 5.Zrinyi II 6.Zrinyi I 7.Tas pancelvadasz.
Sot, lehetne egy tuzerseg is, 44M Buzoganyveto Toldi alvazon.
A Zrinyi II a 75-os homlokpancellal lehetne simman tier 5, a Zrinyi I pedig a 100mm-es homlokpancellal tier 6.A 120mm-es homlokpancellal rendelkezo Tas pancelvadasz pedig 7-es.
A lovegek mivel ugysem tortenelemhuek a jatekban a tankokon, adnanak nekik picitt utosebb lovegeket, ennyi -
Mcray
senior tag
Kezdem marhára unni ezt a pénisz méricskélést.
Gyuri, fogadjad már el hogy a TK az nem jó senkinek (neked sem, mert Bant kapsz, és lenézést) és a játék szabályzata is tíltja. Ha ezt magadévá teszed, hogy nem csinálod (ahogy 99,9% sem csinálja), a kutyának nem lesz baja veled.
Addig ameddig itt vered a melled, hogy neked mekkora fekete bránered van, hogy minden bénának feldugod az ágyúcsöved a fenekébe és rárántasz, Magadat járatod le.
Nem tudom eldönteni, hogy szomorú vagy szánalmas. Lehet mindkettő.
Ez egy fórum. Itt az a normális, hogy tapasztalatcsere zajlik "normális" keretek között. A Te TK-zásod nem normális. Fogadjad el vagy hagyj minket békén. Nekem a bránerem tele van veled, hogy minden nap azt olvasom, akár naponta több alkalommal is hogy kit hogyan TK-ztál. Ha sorozatgyilkos lennél, akkor is itt osztanád az észt?
5000 Játék alatt egyszer sem nyírt ki senki... Olyan volt, hogy nem tudtam visszatolatni, mert block-kolt valaki, de ha ilyet látok a csapatunkban mint Te, én átrongyolok pálya túl oldalára, nem állok le vele centivel hogy akkor most kié hosszabb és vastagabb...
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
marked one94
őstag
válasz Antonius1978 #44193 üzenetére
De ennek mi értelme lenne, hogy lenne T7ig magyar tankok? hülyeség az egész... Majd ha akarnak magyar tankokat berakják prémtanknak és kész.
You'll Never Walk Alone
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #44193 üzenetére
Az egész vita onnan indult, hogy egy posztoló szerint a brit (vagy éppen a japán) harckocsigyártás/fejlesztés az kuka és egyáltlán; értelmetlen külön fákat szentelni nekik, de a maroknyi magyar-lengyel-cseh csodáknak legyen akár külön-külön is egy-egy fa. Ez a vélemény ütötte ki nálam a biztosítékot.
Egyébként lesz össz-európai fa, amibe az a néhány kisebb nemzetek által gyártott típus megtalálható lesz, de ezeknek magátólértetődő okok miatt elég kicsi a prioritása jelenleg.
A te "fa-tervezeteddel" meg az a gond, hogy ugyan kitölthejük az egyes fokokat ugyanazon tank I, II, III-as számú variánsaival, de van ennek értelme? Példának okáért ott a PzIV, igen hosszú evolúciós utat járt be a háború kezdetétől a végéig (új lövegek, páncél módosítások, motor módosítások stb.) mégis csak egyetlen tank típusként szerepel a fában, amikre újabb modulokat lehet tenni. Az általad széthúzott fában konkrét típusváltozatok vannak, nem is lehetne modulokat fejleszteni rajtuk.
Nem tudom milyen módon akarják megvalósítani az össz-európai fát, kitömnek lyukakat különböző nemzetek tankjaival, vagy nemzetenként lesz egy-egy negyed-harmad-fél ág, ameddig futja nekik vasból. Kíváncsian várom.
marked one94: legyenek magyar tankok, de ne premiumként. Semmi baj azzal, ha nem tudnak egy teljes T10 fát összerakni, nem az a lényeg. Változatosabb lesz tőle a játék. Mi a gond azzal, hogy egy ág véget ér T7-ben? A jelenlegi normál light tankok is véget érnek T5nél, mégis van helyük a harcmezőn és van aki szeret velük játszani.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Iron Funeral
őstag
Szörfölés közben találtam egy leírást az IS-7 páncéljáról elég sok ágyúval lövik, ha jól értelmezem Eagle16(18) kolléga is részt vett a tesztben
Angol nyelvű
[link]Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Antonius1978
addikt
válasz marked one94 #44196 üzenetére
Tudod, mindennek ket vege van, mint a botnak.
Az 1955-ben tervezett/gyartott rohejes pancelzatu revolvertaras francokat nem volt hulyeseg betenni ? Foleg hogy az 50mm-es pancelzatukat mar egy 10 evvel azelott gyartott tank is simman atlotte volna ? Csak egy lovesbe kerultek volna akar 1 kozepes tanknak is, errefel az 50-80 mm pancelzattal rendelkezo Tier 9-10es francia tankok 1750 EP-vel rohangalnak.Na ez az amit hulyesegnek tartokVHM : igen, olvastam a velemenyt, meg ellenvelemenyt is.Egy dolog teny : az angolok valoban gyalogsag tamogatasara csinaltak a tankjaikat tobbnyire, ezert nem voltak jok a tankjaik.Ok mas doktrinat kovettek mint a nemetek, ennyi.Egy masik dolog : ne fikazd a magyar ipart azert, mert oket korlatozta a Trianoni bekeszerzodes a fegyverkezes teren, meg nem volt legalabb 5 gyarmata amit kizsakmanyolt volna (nyersanyagok, emberanyag stb) mint Anglianak.Ha ugyanugy lett volna mint az angoloknak, akkor a magyar harckocsik sem olyanok lettek volna, mint amilyenek voltak.
Nezd csak meg, hogy a Pz III-as az 3-as tank, a Pz III A az 4-es, a Pz IV az 5-os.
Ha a Pz III 3-as, a Pz III A 4-es, miert ne lehetne a Turan I 4-es, a Turan II meg 5-os tank ?
Kisse esszerutlen hogy epp arra hivatkozol, ami epp a forditottja annak amit te allitasz
Szoval ha nagyon akarnak, akkor igy is lehetne csinalni.
Konkret tipus : az Su85 is konkret tipus volt, megis 107-es loveget is adtak neki.Akkor a Turan II-es tipusnak is adhatnak egy L48-as csovet az L20-as tarack helyett, semmi gond
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest