Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz forras2 #32442 üzenetére
33 kör után 26 kilőtt tank sztem jónak számít. nekem egy kicsit rosszabb volt itt az elején, pedig nem tartom magam rossz játékosnak a panzer II felé menj el, az nagyon jó tank. de nézd a későbbi dolgokat is, arra menj amerre a végén szeretnél jutni. heavy tank, nagyot lő de lassú, medium közepes lövés közepes sebesség, vagy artillery vagy tankdestroyer.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sanya67
tag
Ugye csak viccelsz bammeg?
Boldog lettem volna ha ennyire jól nyitok...
Az első 100 meccsemen jó ha kilőttem 25 tankot és nagyon sokáig csak 0,5kill/battle volt az átlag.
3.000 csata kellett, hogy feljöjjön 1/1 fölé.
Szóval szerintem kib@szott jól kezdtél, nyugi![ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz forras2 #32453 üzenetére
Na várjunk. Miféle képzésre? A barakkba ha beküldöd, nem történik velük semmi, csak ott pihennek...
Akkor fejlődnek, ha mész a tankkal és a nevük előtti %-os érték megy felfelé.
Amint eléri a 100%-ot, megjelenik a nevük után egy [+] jel, amivel plusz képességeket adhatsz nekik(álcázás, szerelés, tűzoltás)[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Valamit félreértettél. Csak akkor fejlődik a legénység, ha játszol velük és XP szerzel.
Amúgy nézd meg a Tech Tree-t. A Pz38 NA-val bődületes nagyot fog szívni (tier 4-es light tankokat nagyon magas csatába is felteszi a rendszer, mondván felderítő tankok. Csak egy baj van, az a tank nem elég gyors ehhez), de ha azt a tankot túlléped, már kellemes lesz.
-
Djuree
félisten
ez nem egy cod vagy bf, hálistennek. biztos azokhoz vagy szokva, én is ez jobb, itt elég ritka a meccsenként 4-5-6 kill. most kezdem elérni ~380 meccs alatt az 1 kill/meccs átlagarányt aztán majd megy ez feljebb, lesz az majd 1,5 is eccer...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz forras2 #32462 üzenetére
majd jobb lesz. eleinte én is hulltam mindig szinte, mostmár 38%-os a túlélésem, ez is javulgat lassan. a lényeg hogy ne te menj elöl, de ne is maradj leghátul, 2. 3.-nak menj akkor killed is lesz, meg visszavonulni is lesz időd a camper mapokon meg türelem, valaki úgyis hamarabb megunja és elindul
én sokszor egyedül megyek lopakodva, ez is jó taktika néha. csapatban könnyebben észrevesznek...[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Ez nem bénaság..... szerintem.
Asszem" én rosszab eredményt produkáltam LolTraktorral, bár valamiért szerettem vele menni annak ellenére is hogy gyakran kilöttek.Most már tudom, miért nem voltam eredményes....
Erősebb páncélzatú és nagyobb löveggel írtom öket meg az MS1-eket meg az új francia T1-et is. Szóval haladj elöre nagyobb tankok felé. Most nem lehet nálad kisebb tank a játékban.------
(#32445) virkir: Biztos lesz elötte teszt??
Mert ez azt jelentené, hogy a teszt és a végleges között van lehetőség arra, hogy freeXP váltással az ember kifejlesze, ha addig nem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz forras2 #32469 üzenetére
De működik. A játék könyvtárában van egy Screenshots mappa, oda ment minden képet.
A csatákat rögzítheted is. A beállítások első oldalán (balra alul) engedélyezni kell a replay-t. Szintén saját könyvtárrba menti. A wot.exe-t kell hozzárendelni a replya fájlokhoz, de csak akkor lehet visszanézni, ha a kliens nem fut. -
bandiras2
senior tag
válasz forras2 #32476 üzenetére
35t-t el ne add! legjobb bulimobil lesz mikor megunod a szopást a nagyobb tankokkal, addigra a legénység is sokkal jobban fog teljesíteni, olyan aprításokat lehet művelni hogy még, és ami a legjobb, nem dobálja be a nagyok közé, mert 38t-vel már szembe fogsz kerülni KV-val is.
Mindenesetre a 38t meg kell majd hogy legyen, gyűlöltem, adtam el amint lehetett. Utána 38nA Azt is rühelltem, mert az meg felderítőnek számít, és nem ritka a T7 osztálybasorolás, az lesz a csoda ha túléled a csatát. Utána viszont kinyílik a világ, a PZ4-et nagyon fogod szeretni, fullrahúzva 100%legénységgel igazi gyilkos, az ágyú pontos gyors és nagyot üt.
38nA-ból becsatlakozhatsz a TD ágba is, a Hetzer alattomos kis szörnyeteg, megfelelően használva nagyon rühellik az ellenfélék, nem ritka vele a 6 kill, főleg ha saját tierbe rak és 105mm robbanóval mész. Sajna a HE nerf óta a 105 nem sokat ér a nagyobbak ellen, leszedtem róla és hosszú 75össel nyomulokA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
pocok28
tag
válasz forras2 #32512 üzenetére
Hasonlóval én is találkoztam.
Magyar srác a KT-ről gondolom pattogott. Persze behalás után szidta őt és felmenőit, lemenőit.
Beírja, hogy csaló a KT-s! Írom, hogy az nem csalás ha beforgatja a tankot. Mire ő, hogy a srác cheater programot használ. Gazdag apucit hitelkártyájával vesznek olyan programot, ami megnőveli a páncélvastagságot. Na meg ezeket a programokat azok csinálják akik a játékot.Én nem láttam a csatájukat, mert középen mentem. Viszont a csata legelején elsurrant elöttem. Tőlem kapta az első áldást az oldalába megfelelő előretartással.
Sebeztem is. (T29 105mm-essel)A csatát megnyertük, minden ellent kiszedtünk. A csaló KT-snek meg még killje sem volt.
Én + csak mosolyogtam ezen.
Tanulság:
Ha valakiről pattogsz, nem tudod sebezni, akkor a hiba nem benned van, nem is a készülékedben, nem bal lábbal keltél fel, hanem az illető gazdag apuci hitelkártyájával vett cheater programot használ!Ellenszer:
Vegyél te is minél drágábban cheater progit, és akkor te leszel előnyben!„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
válasz forras2 #32647 üzenetére
Van az álcaháló ami láthatósági(álca) bónuszt ad, de csak akkor ha nem mozog az illető. Szóval pillanatok alatt aktiválódhat az álcaháló és fordítva. Bizonyos járműveknél ha nem mozog a hull szintén bónusz jár. Amikor lő valaki akkor is veszíthet bónuszt, ami pár sec után visszatérhet. Szóval simán lehetséges, hogy eltűnik valaki, de később újra feltűnik. Ez nem csalás, ámítás, így van tervezve a játék. Állítólag bizonyos pályákon akadnak bugok, ami a láthatóságot befolyásolják, de ez ugyanúgy mindenkinek. Igaz helyzettől függően kinek kedvezőbb, kinek nem.
-
pocok28
tag
válasz forras2 #32653 üzenetére
Sajna nálam is sűrűn előfordul ez a jelenség.
Azt igérték, hogy a célkereszt ugrálását is megcsinálják.
Például mikor sniper nézetbe váltasz és egy épületre nézel, elugrik a célkereszt.
Ezt nem javították.
Helyette inkább raktak be álcafestéseket, amiknek jelenleg semmilyen előnyük nincs.
Még jó, hogy a hajókürt kimaradt.
A Wargaming sajna az aranyra játszik, nem arra, hogy egy élvezetes bugmentes játékot csináljanak.[ Szerkesztve ]
„A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzolod, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad.” (Hofi)
-
-
babferi
tag
válasz forras2 #32757 üzenetére
Attol fugg , ha folyamatosan akarsz menni ezen az agon akkor szerintem itt meg nem , az en velemenyem szerint erre raersz a Grillenel legkorabban ! De meg talan ott is felesleges.
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
pws
aktív tag
válasz forras2 #32961 üzenetére
Játék során az ember guglizik is egy kicsit, hogy tudja mivel nyomul a pályán. Míg PzII, III megy az ember, még rendben is van, hogy az orosz T34 lenyomja. Tényleg jobb tank volt. Feljebb mászva a tech létrán, jön a mi a 'f**** van, ezt honnan szedték?'. Ennyi erővel akár oda is figyelhettek volna , ua energiából figyelni a balanszra. Vlszeg jött valami mánáger, hogy na most pénzt fogunk csinálni. Hát csináltak cuccokat, amire az emberek költik a premium pontokat, meg zsetont. Nekem jobban tetszene, ha maradtak volna a II VH környékén, valós paraméterekkel.
-
_seth_
veterán
válasz forras2 #32982 üzenetére
Ez is egy olyan kérdés, hogy milyen szempontból?
Háború szempontjából? Elhanyagolható kis piszok volt mivel nem volt belőle.
Logisztikailag? Nagy fogyasztás, sűrű meghibásodás, itt sem szerepel jól.
Tűzerő? Itt nyerő egyértelműen na de melyik a nagyobb tűzerő? 1500 tigris vagy 30.000 T34? Egyértelmű.
Legénységet nézve? Túlélni tigrisben több esély lehetett mint egy orosz vagy angol csodában.
Műszakilag? Tigris fejlett volt de nem megbízható.Egyébként a legsúlyosabb hibája az a nagyon csekély bevetett darabszáma, szerintem.
Minden tankokkal foglalkozó műsor, kiadvány a T34-et hozza ki győztesen mivel a cél a háború megnyerése volt és erre a tigris nem volt alkalmas. Ha csak csatákat néznénk akkor a tigris jó lehetne de ott is sokkal kevesebb alkalommal.
Én legalábbis így látom
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz forras2 #32988 üzenetére
Igen, én is ezt mondom
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz forras2 #32991 üzenetére
Na azt saccoltam A lényeg, hogy töredéke volt a háború idején bevetett többi tanknak, és akármilyen jó is volt így nem volt számottevő, ha lett volna belőle 30e... megjegyzem akkor is max elhúzhatták volna még de a végeredményen semmit sem változtatott volna.
-
_seth_
veterán
válasz forras2 #32994 üzenetére
Igaz!
Mi az abszolút tank fanatizmus? 15,6-os notin WoT-ozni és mellette 10"-on Kelly hőseit nézni szabadidőben
És hoztam is egy 42k-s kört T32-vel úgy, hogy csak az első harmad aljában helyezkedtem el a tankok között
T34: sajnos oldalról olyan papír mint egy T7, mivel T32-vel kiszedtem szépen a T34-es pedig csak kab 30%-ot szedett le az enyémről, 2x pattant a t32 kemény fején
-
_seth_
veterán
válasz forras2 #32998 üzenetére
Most átváltottam a hadak útjára, lejött közben Igaz, hogy angol de nem akadály szerencsére Végülis a téma maradt csak kicsit más köntösben
3 körből 111e a T32-vel, majd persze ahogy lennie kell egy csúfos vereség[ Szerkesztve ]
-
válasz forras2 #33099 üzenetére
Remélem jelentetted utána.
Bár bizonyos esetekben igaza lehet, pl. ha ő egy top tank, te meg alul vagy a listában, akkor illik átadni a helyet a nagyobbnak, mert rajta múlik a csata, nem rajtad.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
vhw
addikt
válasz forras2 #33099 üzenetére
Csak egy szerencsetlen barom, akinek lovese nincs hogy mukodnek az artyk. Mi a rakot keresett o 5os meddel a bazison, hogy lathatott teged artyval micsinalsz?
(jelentes: jatek kozben klikkel jobb gombbal a nevre, a legordulo menuben valaszd ki a complain fulet es azon belul a megfelelo opciot)
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
jahrn
senior tag
válasz forras2 #33270 üzenetére
Oh vannak meg ilyen jarmuvek. A T1 hvy, az M6 meg az "Alien Queen" is imadjak megenni a tuzersegi lovedekeket. Mondjuk tekintve h ezek a jarmuvek (AMX 40-et is beleertve) amugy nem nagy szamok ennyit megerdemelnek.
Ellentetben masokkal nekem ma mind a 8 napi duplazo elsore osszejott - erdekes modon a legelvezetesebb megint a KV-1Sel volt.
-
CptMisi
őstag
válasz forras2 #33701 üzenetére
[link] Az illetőt kilőttem AMX 50 120-szal, mire kijelentette, hogy noob vagyok, és nekem való noob tankkal játszom.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
nemTTom
csendes tag
válasz forras2 #33701 üzenetére
hi all. most kezdtem a játékot. ami nem tetszett eddig hogy 100meccs alatt kb 4 másikat tudtam lelői, de így egyre erősebb tankok vásárlásása után már egyre jobb pontokat érek el, és ez tetszik olvastam prémium accountokról, és találtam is leírást hogy hol kapok ingyen kódot hozzá, de szomorúan látom, hogy csak idén január 31ig működ9tt. francba ha valaki esetleg tudna valami ilyesmi segítséget, mert jól jönne most 1 kis kes 140ezer kell ahhoz hogy az első közepes tankomat megvehessem, és hát így kb soha nem érem ezt el
-
Fel
addikt
válasz forras2 #34007 üzenetére
Ha átképzés nélkül raksz át egy bandát másik tankba, akkor büntetést kapnak a képzettségükre.
Átképzés: Jobbklikk a személyen, majd személyi adatok (personal files), képzés, jelenlegi tank és kiválasztod a képzés módját. T5 tank legénységét érdemes már alapból 75%-os képzettséggel venni (20k kredit/fő), alatta nem érdemes átképzéssel foglalkozni.
A 69%-os legénységet 50%-osra képezheted át ingyen, mert 20%-ot veszítenek a tudásukból, de nem lehet kevesebb, mint 50%. Ha később pénzért képzel át, akkor 10%-ot fognak veszíteni, de minimum 75%-osak lesznek. Minez arra vonatkozik, ha azonos osztályú járműből rakod őket ugyanolyanba (pl.: light->light; med->med), ha nem, akkor még ezekhez további 10 ill. 20% bünti jön.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz forras2 #34249 üzenetére
Ez már az ötszörös, ezt ne szorozd tovább.
A Hetzer nem rossz.
Azt kellene eldönteni milyen vonalon haladsz. Ha a német Td a választás akkor hajrá.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dobi 562
addikt
válasz forras2 #34249 üzenetére
A Hetzerrel nagyon jó játszani csak túl sokszor rakja a MM a sajátjánál magasabb szintű csapatba. Én nem éreztem úgy vele, hogy veszélyes lennék a 5-ös szinttől fölfelé a többi tankra. De tier4-ig mindent visz.
Ha maradsz ezen a vonalon, a Stug III már megadja azt az érzést, hogy a nagyobbakra is veszélyes vagy.
(#34246) pws Igen, ezeket tapasztalom én is. Pedig nem kell katonai lángelmének lenni hozzá, hogy például ne egyes oszlopban nyomuljunk rá az ellenségnek. (olyat, hogy ék, vonal, két lépéses, három lépéses támadás, már meg sem merek említeni) Vagy ha 7:2-es vezetésnél támadást vezényel valaki, majd megindul az ellen felé, akkor csak jönni kéne segíteni, mivel azzal hogy hátul kempelnek, már nem sokat ér a csapat. Előző csatámban vagy 2 percen át küzdöttem 2 tankkal egyszerre, míg mögöttem 3 másik bújócskázott a bokorban, persze kilőttek. Hirtelen felindulásból osztottam nekik kicsit az észt, erre megindultak és nyertünk.
[ Szerkesztve ]
-
babferi
tag
válasz forras2 #34608 üzenetére
Hat az egy erdekes joszag , elmeletileg light , pedig jobban pancelozott es jobb a lovege mint a vele egy szinten levo B2 hevynek .
Dobi , valaszd a SU-85-t. Rarakod a 107mm-t es apritasz vele , nagyon komoly gep , lomhabb mint a Stug , es szinte barmi belo , de hat nem is ugy kell vele menni mint egy meddel
[ Szerkesztve ]
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Drenadar
veterán
válasz forras2 #34620 üzenetére
és? városos pályán plattonban én is mentem Hummel-al a többiekkel. ha tudok lőni akkor már jó. Volt is kettő fragem, csapattársat megmentettem egy IS3-tól is. (és éltem a pálya végén)
Csak mert nem arty módban várja a halált az arty ne amatőrözzük már le!
Ha nem plattonban nyomtam volna akkor tuti megkerestem volna az "önmegsemmisítő gombot". Nincs nagyobb szopatás mint ott artyval menni. -
CptMisi
őstag
válasz forras2 #34620 üzenetére
Ha városi pálya, akkor ezen nem kell csodálkozni.
Nem amatőrök, de ez azért szerintem túlzás, amit írt a gyerek.
WCI szerint 38 tier 10-es tankjuk van.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
babferi
tag
válasz forras2 #34646 üzenetére
Hat en nem pont erre gondoltam , nalad csak az tortent , hogy te spottolva voltal neki(k) , de o(k) szamodra nem
-
Drenadar
veterán
válasz forras2 #34749 üzenetére
amit már kifejlesztettél megmarad. érdemes úgy eladni a tankokat, hogy "stock"-ra visszaállítod. Ha később újra megvennéd akkor meglesz hozzá minden upgrade.
löveget semmiképpen se lődd, állj vele majdnem teljesen szembe, és a testet lődd. hogy hol azt majd megmondják a nagyok.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz forras2 #34749 üzenetére
A fejlesztések megmaradnak.
Hát ha a Hetzer a lassú dög, akkor még nem volt KV-d Szemből egyébként a hullon a felső keskeny részt a nézőkénél lehet simán lőni, illetve nekem elég sokszor beakad a torony "nyakába" is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Fel
addikt
válasz forras2 #34754 üzenetére
Pedig de. Ha a techtreeben bármely modul, vagy tank fölé húzod a kurzort, akkor kiírja mennyi xp kell a kifejlesztéséhez (ha fejleszthető, azaz az előfeltétele megvan, akkor azt is mennyi kell még), és azt is, hogy mennyi kreditbe kerül.
Ha jól emlékszem 14k xp a 38na-ból a Pz. IV., úgyhogy érdemes inkább megvenni újra és grindelni, mint free xp-t költeni rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Windows 7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest