Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
egonn
csendes tag
válasz joergie #1810 üzenetére
Innen még bárhová mehetszDe : javaslom próbáld ki a TD ágat is!Ezen a szinten 1-2 nap alatt Tier 3-4 megvan,ugyhogy próbálkozz bátran mi esik kézre:scout?medium?arty? TD?A hevi ugyis később lessz elérhető, de addig megtanulsz lőni,scoutolni,lopakodni meg mittudoménVagyis : játssz!!
-
stork13
aktív tag
Arra mész tovább amerre neked szimpatikus. Ha megkérdezel bárkit akkor azt fogja mondani amit ő preferál.
Magadnak kell eldönteni, hogy heavy-medium-arty vagyTD ágon mész. Arra menj amelyikkel élvezetesebb a játék neked.
Vedd figyelembe, hogy az orosz tankokkal könnyebb játszani, mint a némettel. Ahogyan máshol megfogalmazták: orosz: könnyű, amerikai:közepes, német:nehéz játékszint.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Most döntsd el melyiket választod mert
1. nincs sok időd mert február végén törölnek minden eddig elért eredményt és indul a fizetős játék
2.csak magasabb szinten Tier 9-10 fog normális csatákba rakni
(addig csak hami papi=tápszer leszel a nagyobbaknak 10ből 7x)Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz joergie #1817 üzenetére
Ez sajnos így van ahogy írtad és még így is marad minden szinten mert hihetetlenül sok gyökér kis pisis nem törődöm 7éves játsza ezt a játékot.
Csak egykis jó tanács hogy melyiket válaszd és meddig ne állj meg mert megéri:
Ha TD-t akarsz=campel-ni a bázis közelében mert ez nem az a tank amivel igazán támadhatsz akkor csak is orosz OBIject hétszáz-tudomisénhányas-t válasszad mert TD-ben ez a király.
Ha olyan vagy mint akinek zabszemet dugtak a seggébe és nem szeretsz várni=campelni de szeretsz rush-olni sokat mozogni az ellent megkerülni farba rúgni akkor csak is T54-t.
Ha olyan vagy aki szereti a játékokban a god módot akkor ebben a játékban igazán vastagbőrbe bújhat egy maus személyében ami szinte majdnem isten a heavy-k világában
lomhasága ellensúlyozható jó taktikával és előre megtervezett útvonallal és garantáltan megizzaszt minden IS7-et.Ami viszont mindent überel az a tierVII-es SPG arty ez az egyetlen ami a felette lévő tierVIII-at is képes 1 lövéssel kiiktatni.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
vhw
addikt
válasz joergie #2073 üzenetére
Jól értem hogy most az M37 személyzetét úgy raktad át az M7be hogy nem képezted őket át az M7-re? Akárhányszor rakod át a legénységet másik járműbe veszteni fog a képzettségből, mert új járműbe raktad (jó persze nem igazán valószerű ez, de itt így van megoldva...), kivéve ha pénzzel/arannyal egy magasabb képzettségi szintet választasz neki. (katt a legénység tagjaira és ott a Training fület nyisd meg, válaszd ki az aktuális harcjárművedet és a szintet amire képezni akarod őket) Azt nem tudom hogy működik a legénység fejlődése egy olyan tankban amihez 'nincs képzettsége' :S
A TD-kel meg így van alacsonyabb szinteken... sokat kell bújkálni, távolról segíteni a nagyobb csapattársakat, védeni a bázist az artykat...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz joergie #2075 üzenetére
Olyan 4-5ös szintig kb tényleg úgy a legjobb ha új legénységgel veszed meg a tankokat, kevés is a kredited a legénység képzésére, meg olyan rövid ideig tudsz harcolni az adott járművel (míg elérhetővé válik a következő) hogy a legénység közben alig fejlődik 10-20%ot. Én a tier 5-ös TD-mtől fejlesztettem fel arannyal 100%ra a legénységem és mire elértem a 6os szintet olyan 30-40%-ra fejlődött már a speciális képességük. Utána meg legtöbbször csak sima kreditért 80-90%osara húztam fel őket (ekkor már 20k kredit zsebpénz, jobb csaták után kaphatsz egyszerre ennyit), mert magasabb szinten lesz elég csata míg összejön a köv jármű feloldása, és addig fejlődhet a legénység.
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz joergie #2094 üzenetére
nem ócsárlás csak poénos amit épp olvastam hogy te így fukarkodsz erre mi mást lehetne írni mint olcsó jános majd HW után lesz az amit írtál mikor napi goldie nincs
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
vhw
addikt
válasz joergie #2130 üzenetére
Tapasztalatból egy idő után már tudod melyik tank milyen páncéllal (vastagság-döntöttség) rendelkezik, az aktuális ágyúd páncélátütési értékeit észben tartva nagyjából tisztában lehetsz azzal mit visz át, és mit nem az AP lőszer. Amit meg nem, arra van a HE. Viszont ha olyannal találkozol aminek a páncélját elméletileg a HE is átviszi, nem mindig jön be. Többször előfordult velem, hogy mégsem ütötte át, így csak az elméleti sebzés töredékét vitte be a lövés.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz joergie #2466 üzenetére
Az m41 mint tudjuk SPG tehát mint írtam igen jó farmer, nekem csak egy Grille-m van azzal akár milyen kört megyek megvan a tiszta minimum 10-15k plusz.
Próbálj mondjuk egy T34-30-al vagy egy IS7-el menni egy vesztes kört ahol ellősz 15-20-at és kilőnek mindjárt vastagon veszteséges vagy de lég ha sebeznek, sokat lősz de rosszul sebzel akkor akár egy nyertes kör is adhat veszteséget.
A tankoknál pl. nagyon nem mid1 mennyire van kifejlesztve.
A tegnapi platoon-ban GrooveHero-val mentünk mindketten VK4502-vel, nekem fullra fejlesztett neki majdnem alap, én kijöttem vastagon pluszba 100-150k-t kerestem ö meg éppen csak nem lett veszteséges mivel ahova berakott átlagba ott a 105-ös alap ágyúja már gyenge.
A másik nehézség az hogyan balanszol éppen a játék soha nem tudhatod éppen melyik oldalán vagy a fütyinek.
Na ezért nem igazán érdemes a prémiumra költeni mert van egy olyan sejtésem, hogy leginkább a prémium acc-ot fogják a szopó ágra rakni.
Például a tegnapi nap KV a buditoronnyal ha a jó oldalon álok akkor 1 lövés 50% akárhol lövöm meg erre tegnap sorba pattogott meg ment a vakvilágba vagy ha a jó oldalon állok akkor meg lőttem ár le 20%-ot Ferdi-ről 600m-ről a T-54-el.
Vagy a T-44 aminek tudott a bugja, ha egy bizonyos ponton eltalálod, nem is kell nagy löveg, azonnali kill 100%-ról, ráadásul ez megvan a T-54-nél is már tapasztaltam mindkét oldalról.r1E3S3E7T
Elvileg kapott az amerikai vonal egy +20%-os páncélvédettséget a kiírt értékre mert anélkül valóban macskaeledel lennének a Tigrisek között.
Lásd elvileg már nincs.Eagle16
Valahogy nem igazán vettem észre, lehet csak azért nem tűnt fel mer amikkel most megyek azoknál már nem annyira fontos.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
_seth_
veterán
válasz joergie #2687 üzenetére
Úgy, hogy pl kilőnek a VK4502-vel, a javítás 19e, lőttem pl 15-öt az 15e, felhasználtam egy eü és egy javító csomagot az 6e összesen 40e és kapok 20-at mert veszítünk.... ha nyerünk sem kapok húú de sokat
Leopard:
[link]
[link]
[link]
[link]7 kilőtt tank az eddigi csúcs eddig csak 6 volt Igaz ma már volt 6 is most 7 szóval megy ez
Mai cél még most így éjjel a VK4502-re a nagy ágyú és ha az meglesz akkor maxos a kicsike (kivétel ugye a maus fejlesztése).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
biggamer
veterán
válasz joergie #2749 üzenetére
Én lekaptam az orosz oldalról és már fel is tettem mindkettőt.
Igaz, h orosz szöveges lett, de ráhúztam még 1x a magyarítást most már jóóó.Csak még nem lehet felmenni a szerverre.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz joergie #2751 üzenetére
Most gondolkozom, h mivel az orosz cuccost szedtem le , lehet ezért az orosz szerverre irányít, így más jelszó kell oda.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz joergie #2777 üzenetére
Jó volna egy klánt alapítani vagy belépni egy most szerveződőbe sokan.
Ami viszont már van az a 2 amiről tudok azokban meg már teltház van nem nagyon lehet bejutni.
+A hungarysba próbáltam bejutni de ott már az elején úgy indultak unokahúg, kistesó, nagytesó, kuzin, barát, munkatárs, klántárs, takarító, wécés néni és a maradék ismeretlen.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz joergie #2908 üzenetére
Nem is leszel tőle elragadtatva, egyszer csak észre fogod venni, hogy retkes sok module damaget kapsz a meccseken és... nem kell tovább mondani. Kicsit lő, sokat kap, lassú. Ha nem lett volna az 5x xp akkor el is adtam volna és nem szenvedek a KT-ért.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
-
emre
veterán
válasz joergie #2964 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, ez az "agresszív" hozzáállás manapság nélkülözhetetlen az érvényesüléshez. Nekem meg talán a nem ismer lehetetlent kellet volna kihangsúlyoznom.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Joe-T
tag
válasz joergie #2993 üzenetére
Szerintem elvben lehetséges lenne (a 2. világháborúban előfordult, hogy a Tigris 88-asa keresztül lőtte az M4 Sherman-t!) és lehet benne is van a játékban, hiszen olyan nemegyszer előfordul, hogy szemből meglövik a tankot és a sérülésen kívül kilövik hátul a motort! Ami biztos, hogy a bemeneti nyílás általában látható a meglőtt tankon, de én még olyat nem láttam, hogy a bemenetivel szemben van egy kimeneti nyílás is látható.
[ Szerkesztve ]
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
emre
veterán
Szerinem simán lehetséges.
Ki kellene próbálni hogy egy adott ágyú hány tankot tud átlőni oldalról, szemből stbMás:
Asszem, én a wipe után is a német és a orosz TD vonalon fogok elindulni.
Az amerikai forgótornyos td-ket hanyagolom, mert röhejesek.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
PaJa1
őstag
Van olyan, mikor bemondja a kommentátor manus, hogy "ez egyenesen átment rajta", de úgy vettem észre, ekkor kevesebb sebzést okoz, mint amikor úgymond "bent marad" a skuló.
Nekem amcsi hevi, német light és orosz TD lesz a fő csapásirány, de próbálom majd a többit is fejleszteni: német és orosz hevit is erősíteni.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Dyingsoul
veterán
válasz joergie #3048 üzenetére
14-e vagyis holnap a határidő, de én ma összeállitom a végleges adatokat mert a GM-nek el kell küldenem üzenetben az információkat, hogy véglegesitsem a jelentkezést. Megnézlek egy pill.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
-
biggamer
veterán
-
vhw
addikt
válasz joergie #3306 üzenetére
Szerintem nem ezzel a havi 10 eurós premium acc árral van a gond, ez még rendben lenne. Ezek a földtől elrugaszkodott premium tank árak viszont eszméletlenek, 10 és több ezer forintokat elkérni egy virtuális valamiért amivel játszhatsz, ráadásul az eddigi gyakorlat szerint nem érik el a tierben megegyező normál tankok harciképességeit.
-
vhw
addikt
válasz joergie #3314 üzenetére
A játék honlapján már szerepel a Tank specs-ben az M6A2E1 nevű tank, 10000 aranyban mérik darabját, amit mondjuk Tier7 tanknak (?) lőnék be, ha az M6 Tier6. Ezt az árat váltsd át valódi pénzbe, mennye lehet? közel 10k Ft, egy virtuális valamiért, amit a virtuális fiókodban tudhatsz, megéri? (a premium tankok harmatosabb teljesítményéért fentebb már jeleztem kétségeimet)
És szerintem lesznek ettől egzotikusabb tankok, hova tovább Sturmtiger, ami mondjuk lenne 15k arany?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Iron Funeral
őstag
válasz joergie #3335 üzenetére
Amolyan biztonsági tartalék, ha lenne valaki aki az öreg lepattanó fiának gondolja magát.
Ha jó helyen lövöd meg akkor átlövi igen. A T-54-et próbáld meg a lámpájánál lőni, vagy ugyanott a másik oldalt, ott mindig beveszi a kis teste a gyógyszert.KT; Egyébként 150/(cos40) a páncél értéke 50° a döntési szög de a játék levesz belőle 10-et a ballisztika miatt, de ez nem feltétlen jelent penetrationt a lepattanás miatt.
(#3336) virkir: Ke? Elmondom, hogy a fal mellett voltam, nem valami mező közepén. Nem csodálkoztam, csak éppen mutattam, hogy az még arty lövése is felgyújtja ezt a szart...
Egyébként meg letoltam én is 2500 meccset nem mondasz újdonságot olyanokkal, hogy "( a lassú hevik amúgy is kedvenc célpontjaik)" Töltés közben kilépett a játék, mire betöltötte megint addigra már nem akartam sehova se ugrálni, mert láttam, hogy jön egy pár IS-3 ott, úgyhogy gondoltam megvédem a bázist. Lövöm őket ezerrel, egyszer csak hopp -1,4k hp a maradék meg leégett...[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
szalai56
senior tag
válasz joergie #3373 üzenetére
A VK nekem is full maxon van, és mostanság csak a 88-as ágyút használom, hogy szokjam. Jó csatákat vívok vele. A % nagyjából hasonló, talán ez az egyetlen tank ahol pozitív a mérlegem V. színt felett.(talán a Sherman volt még ilyen)
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz joergie #3714 üzenetére
Nem sír a szám, csupán kifejetettem Attici kollégának a tényállást. Azt, meg hogy többesszám 63-ik személyben bezéltem azért tettem, mert nem tudom ponotsan, hogy xy hogy áll a játékkal, mikor kezdte, ott volt e már a closed beta-nál, vagy csak az open-nél. De azért szerintem itt elég sokan régi motorosok vagyunk, persze vannak olyanokis akik nem rég kezdték, és olyanok is, akik jóval előbb elkezdték, mint én, többek között itt Bélára gondolok, akinek már akkor Maus-a volt, amikor nekem még csak Tiger-em.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
_seth_
veterán
válasz joergie #3791 üzenetére
De mégis miért?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz joergie #3796 üzenetére
Értem! Gari van a vinyóra?
-
vhw
addikt
válasz joergie #3883 üzenetére
Hát amit mondtál, hogy határozottság, és bizalomkeltés... Mesélek egy tapasztalatot:
Tegnap Lakeville pályán, azon a végén kezdtünk ahol a völgy nyitott, a domb másik oldalán van az a nagy szikla ami ketté választja az utat, szerintem ez az oldal jobb támadásra, mert ha át tudsz csúszni a dombon, utána már fedezékben vagy, nem tud a sarokban lévő bokrokból szétlőni láthatatlanul senki, mint a saját oldalunkon.
Na most én voltam a csapat első, tier 4 tankkal (Lee-vel), már a visszaszámlálásnál kijelöltem az irányt, páran rá is nyomták az F5-öt, az ellennél csak 2-3 kisebb 2es TD volt, gondoltam nem lesz gond átjutni. Erre mire odaérek a dombhoz csak egyedül vagyok... sokkal hátrébb állt ott 1-2 kisebb tank. Gondoltam elindulok, ha látják hogy átjutok talán megindulnak utánam. Átértem, kinyírtam két tankot, egy harmadikat 19%-ra lesebeztem, de előjött egy kis T57-es az meg el sem hibázhatja ezt a nagy 3 méteres konténert...
A városban természetesen megdöglött mindenki, értitek, kb 10en mentek oda, és ennyire futotta tőlük... De nem is ez húzott fel, hanem hogy hiába nyomtam folyamatosan a segítség kérést, egy szerencsétlen ember sem jött utánam! Egy 100%-os Su-76 ami ott állt a pálya elején, mögöttem kárörvendően pötyögi: hogy megmondta hogy nem menjek oda, meg hogy ő nem jön segíteni, kvázi végignézte hogy kilőnek...
Mikor már látható volt, hogy elbuktunk még a két artynk is ment előre támadni, 1-2 tankkal végeztek is, ez a TD-s barom meg ott állt végig a pálya sarkában, és arra verte magát, hogy kilőtte azt az egy szem tankot, amit én sebeztem le percekkel előtte...Látod... hiába a csatához mérten tekintélytparancsoló tank, hiába a kérés a csapattársak felé, mert nem szó nélkül indultam öngyilkos módjára... Még az sem várható el tőlük, mint amit anno én csináltam, mikor kezdtem a bétát, hogy elindultam a legnagyobb tank után, és neki segítek.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz joergie #3979 üzenetére
Gyakorlatilag egy picit erősebb páncélzatú, alaplöveggel szerelt M4-es, kb hasonló menettulajdonságokkal. Szal olyan sokat nem vesztettél, pénzt keresni jó vele maximum, meg az első pár napban lövöldözni a 3-4es tankokat, azóta h bejöttek a PzIV és KV tankok nem sok mindenre jó
-
grunge
addikt
válasz joergie #4072 üzenetére
A szopóág negyon szembetűnő. Nem értem hogy a pz35 és pz38as tankokkal mit keresek T1 és KV-k között...10-ből 8x ilyenek közé tesz, ding-we don't scratch tem parádé a javából. Szerencsétlen PzIII sem tud nagyon közöttül érvényesülni, de a két előbbi versenyző tényleg nem tudom mit kees ott :S
159 SW 1.9 jtdm <3
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest