Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Antonius1978 #27732 üzenetére
A lepattanó is találatnak számít, azaz nulla sebzéssel is lehet 100%-os találati arányod.
=^-^=
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #27883 üzenetére
Milyen torony volt rajta? Ha a kisebb, gömbölyű elejű (100mm frontpáncél), akkor azt még kisebb ágyúval is át tudod lőni (-> kisebb tankokkal is tudod sebezni a jövőben)
Ha a fejlesztett, szögletes elejűt, azt persze hogy átviszi a Ferdi
De a 128as ágyú azt hiszem még a felső frontpáncélt is átviszi, ha nincs túlságosan beforgatva."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #27918 üzenetére
A binoc több bonuszt ad a látótávhoz, de csak ha egy helyben áll a tank. a coated optics mozgás közben is ad bónuszt, de kevesebbet. A haszna az, hogy előbb láthatsz meg ellenséges tankokat, mint nélkülük (bár amilyen bugos az egész láthatósági rendszer...) automatán működik mindkettő, a távcsőnek kell pár másodperc, míg aktivizálódik, egy kis ikon ki fogja jelezni alul ingame mikor aktív.
Neked, mivel TD-hez kell inkább a távcső ajánlatos, úgyis inkább lesben vársz az áldozatra. És ezt át is viheted másik tankra, míg a másik cucc tovább viteléért 10 aranyat kell leszurkolni.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
virkir
veterán
válasz Antonius1978 #27936 üzenetére
Na jön egy hosszabb olvasnivaló.
Kezdjük a játékbeli látótávolsággal tankra vetítve.
Van az adott járműnek egy alap látótávolsága amit akkor ér el ha... a legénység 100%-os teljesítményt produkál.
Hogyan is éred ezt el, mert az kevés, hogy a commander 100%-os képzettségű.
A wotviki idevágó oldala szerint ehhez szükséges a venti+csoki/cola a legénységnek különben alap 100%-os crew csak 87,3%-ot tud, ha raksz fel egy ventit akkor 92-őt és ha kapnak csatánkét goldért csokit akkor 100-ot.
Tehát van egy tankod 420m-es látótávval akkor 100%os legénységgel fog tudni 365 métert, ha megkapják a ventit akkor 386-ot. Csokit gondolom nem fogsz csatánként 50 goldért venni tehát abba ne menjünk bele.
Namost ha felraksz egy Binocular/periszkóp-ot akkor a fenti értékeket kell szorozni a bonusz 25%-al.
Tehát 420x0,87x1,25=456,75 és 420x0,92x1,25=483 lesz a látótávolságod.
De még korai örülni, ugyanis ezekből az adatokból lejön a felfedezni kívánt tank cammo bónusza, amit szintén a legénység és az esetleges álcaháló is befolyásol, plusz, hogy mozog-e vagy áll és akkor még a megjelenítés bugjaira ki sem tértem.
Lényeg a lényeg mindenképpen érdemes TD-n használni a látótáv növelőket és mivel leginkább állni fogsz (a Ferdi már nem az a rush TD mint volt a bétában) a nagyobb a jobb elv követendő.
Na remélem nem írtam nagyon el a lényeget.
Kedves nézőink holnapi szösszenetünk a látótávolság bugjairól fog szólni.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Antonius1978 #27969 üzenetére
Megtaláltam a grafikont ami a tankok egyedi cammo bónuszát mutatja.
Érdemes tanulmányozni.
Ha emlékeim nem csalnak akkor az itt szereplő értékekkel kell még megszorozni a fent leírt láthatósági adatokat és akkor megkapjuk a nyílt terepen elérhető észlelési távolságokat tankonként lebontva.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #27969 üzenetére
A bétában ki lehetett állni 8as heavyk elé, és sorra bontani őket, azok meg csak pattogtak rólad, stock ágyús T9eket is lehetett szemtől szemben. Első sorban lehetett vele harcolni. Most meg tudod te is milyen, ha szembejön két 8as heavy tudsz lőni 2-3at és megfekszel... :/ Már egyáltalán nem olyan nagy mumus mint anno. Óvatoskodni kell vele mint az ISU-val, de annál legalább, ha egyszer elsül a BL10 akkor mégegyszer már nem biztos h ki fognak eléd menni, a Ferditől meg kapnak egy 400as pofont (mert inkább kisebb sebzést dob a rendszer, mint lehetséges maxot) visszatolatnak aztán kapod a következőt...
-
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #27976 üzenetére
Igen úgy értettem. Ferdinek a legsérülékenyebb része az alja (mármint szemből). Ha közel mész hozzájuk, akkor ők nem látnak le odáig magyarán az védve van. A többiről meg nagyon jó eséllyel pattan a lövedék. IS-3-on meg találsz valami merőleges pontot a páncélon és már át is vitte a 128-as. IS-3 sokkal sérülékenyebb, mint az IS-4.
[ Szerkesztve ]
PSNID: Tomy83PS
-
diegho
nagyúr
válasz Antonius1978 #28004 üzenetére
Repairs:
Vehicle Object 704 repaired successfully. You have spent Credits: 10 330
Purchased:
The ammunition on vehicle Object 704 resupplied successfully. You have spent Credits: 19 800Ez 30k tehát kb 53k maradt pluszban.
-
diegho
nagyúr
válasz Antonius1978 #28008 üzenetére
Erre kaptam eddig a legtöbb XP-t, de nem a legtöbb kreditet. A legjobb csaták azok, amikor hátul ülhetek és úgy osztom a sebzéseket, olyankor is simán jön 50k pluszban, mert kevesebbet kapok, de nincs repair. Átlagban szerintem olyan 30k pluszban van körönként az object nekem, de én sose nézem a kreditet én azon kevesek közé tartozom, aki nem tud mit kezdeni a kredittel, mert annyi van. Amúgy a JT ágyúja szerintem a legjobb all round ágyú a játékban, gyors, nagyon pontos, nagy pen, jó sebzés, de maga a tank nem túl acélos, főleg oldalról meg hátulról és szemből a hull alja. Mondok pár példát:
1. Játszok a 6-os francia light-al 144 pen 135dmg, derékszögben áll egy JT, vagy valahol az oldalába tudok kerülni, akkor ő mind a 6-ot bekapja, ha nem láncra vagy a tetejének az élére megy a lövedék mindig, tehát 12s alatt veszít 7-800hp-t, de ugyanez Object ellen már nem a legjobb, mert kb felét pattintja.
2. Játszok nagy artyval. Ott egy JT, mellé lövök, kap lazán akár 1300-as splash-t is, míg egy Object kb 7-800nál megáll.Nem mondom, hogy rossz a JT, de a 2 másik 9-es TD-hez képest papír, viszont hátulról támogatni nagyon jó.
FSB: köszi. Tegnap egy csatában játszottunk, Zsoltival voltam IS-4el mentünk, Te E-100-al Erlenberg-en és buktuk egy hülye VK aufsB miatt, aki nem tudott megölni egy 33hp-s E-50et.
[ Szerkesztve ]
-
babferi
tag
Hat szerintem a repesz pancelnak nem sok ertelme van , foleg , hogy mostansag kevesebb az arty valamivel , meg a repesz-rombolo lovedekek ereje is csokkent !
... Vicces fiu vagy te Sully , kedvellek ; eppen ezert teged ollek meg utoljara ... - Emlekszel , azt mondtam teged nyirlak ki utolsonak?! - Igen , emlekszem ! - HAZUDTAM ! ...
-
Rém
tag
Egy átlagos csatában még prémium tankkal is szép ez a kredit.
Dieghorol meg tudjuk, hogy a nagy átlag felett produkál jóval, és használ prémiumot.
Ugyhogy egy átlag játékos aki prém nélkül viszi nem igen fog ilyen kreditmennyiséggel találkozni. -
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #28029 üzenetére
Ha a ferdi tetszik, akkor a JT is fog. Nekem bejön a JT. Nem igazán lehet minuszosat menni vele.
-
Paul119
addikt
válasz Antonius1978 #28035 üzenetére
nem muszáj felfüggesztést elsőnek mehet a löveg is egyből de ajánlatos rá azt is majd mert elég lomhán fog fordulni
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
válasz Antonius1978 #28037 üzenetére
így valahogy, erre a typera igazán rakhatnának valami tier8as löveget
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #28037 üzenetére
Én is azt javaslom, hogy előbb a lövegre állj rá és ha az megvan, akkor már gyerekjáték lesz a lánctalpat összelőni.
-
CptMisi
őstag
válasz Antonius1978 #28046 üzenetére
Az nem rejt el...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
drevil33
csendes tag
válasz Antonius1978 #28046 üzenetére
Jaha, én is úgy tudom, hogy egy kidöntött fa lombkoronája nem ad semmi rejtőzés bónuszt, mint pl egy bokor...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Antonius1978 #28071 üzenetére
Tévedés. Elég drága a tank javítása (valahol 10k körül van), ahhoz képest egy meg ennyit hoz - azért nem ölsz minden körben 3-4et vele - kb: [link]
De van itt ilyen is T-50-el: [link]
[ Módosította: 7 ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Paul119
addikt
válasz Antonius1978 #28070 üzenetére
hasát kell lőni vagy a tornyát azt 5ből 3x át szokta vinni vagy az oldalát ott kevés esetben de sikerül fel gyújtani a delikvenst
Dictator^: igen én is rosszul vagyok az ilyenektől, oda írhatnák hogy powered by google
[ Szerkesztve ]
-
válasz Antonius1978 #28071 üzenetére
A T-50-2 prémium nélkül szinte mindig veszteséges lesz. Prémiummal is általában akkor nyereséges, ha kilövök vagy sebzek pár tankot, illetve ha úgy spot-olok, hogy sok ellenfelet sebeznek a spot-olásom miatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Paul119
addikt
válasz Antonius1978 #29216 üzenetére
jtvel azért ne nagyon kerülj közelharcba mert oldalról 80mm páncélt bármi átlövi , inkább messziről 300-400mről lövöldözz sokkal biztonságosabb
-
Fel
addikt
válasz Antonius1978 #29485 üzenetére
Azért, mert csak egyszer használatosak.
Eleinte, mikor megjelent ez az akció, akkor korlátlanul lehetett kérni és beváltani a T-127 kódokat. Majd mikor észbekaptak, akkor lekorlátozták 10db/acc-ra, majd később 1db/acc-ra.
Invite kódot is (értelemszerűen), csak egyszer tudsz használni, mert csak egyszer regizel. -
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #29606 üzenetére
Ha elég jól csinálod, akkor akár prémium számla nélkül 30-33k-hoz körönként bruttóban, de ezért a creditért már oda kell tenni magad.
Közepesen jól sikerül csatáért 20-25k bruttó.
Ha emlékeim nem csalnak.
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #29610 üzenetére
Van T-44-em és azt kell mondjam, hogy kiváló tank. Valamelyik nap is azzal kerestem 32k prémium nélkül egy bukott csata után. Nem pattognak róla annyira a lövedékek, mint egy T-54-ről, de ésszel használva nagyon jókat lehet vele menni. Német ágon a médiumnál még csak a VK3002DB-nél járok, de úgy lehet, hogy csak a pantherre fogom elkölteni az expét.
-
válasz Antonius1978 #29610 üzenetére
Nekem már ki van fejlesztve a T-43, pénz kell még, hogy megvegyem, mert egyszerre 6-7 ágat húzok. A KV-1S-ből fejlesztettem, azt nagyon szerettem. A T-54 tényleg hasonlít a Type-ra, olyannyira, hogy a Type ennek a butított változata. Jobb is persze. Ez előtt meg van a T-44, ami szintén jobb már, mint a Type.
Német ágon a Panther II nagyon jó, és a Panther I is az volt. Ezek után jön ugye az E-50, amit jelenleg a legjobb mednek tartanak.
Amcsi oldalon meg 6-7k XP kell már csak a Pershinghez nekem, előtte a T20 van, amit utálok. Állítom, hogy ennél rosszabb t7-es tankot nagyítóval sem lehetne találni, páncélja az nincs (szó szerint), még a tier 4-esek közül is bárki, bárhol átlövi, az ágyúja közepes, a sebessége viszont viszonylag jó, de ez utóbbi az egyetlen jó benne. A Pershing-et meg Patton-t viszont mindenki jónak tartja.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
psycroptic
őstag
válasz Antonius1978 #29623 üzenetére
Nem rossz tank, de mivel csak a PZIV csöve megy rá gyorsan túl akarok lenni rajta.
Nem nagyon tudok róla mit nyilatkozni, mert se lánctalp, motor, torony nincs kifejlesztve rajta. Azt kipróbáltam, hogy alapon(stock) állapotban is képes felgyorsulni 55km/h-ra ha hagynek neki időt...PSNID: Tomy83PS
-
virkir
veterán
válasz Antonius1978 #29626 üzenetére
Na abból kéne csinálni valami hasonló játékot egy hatalmas területtel, klánokkal napszakváltozással, gyűjtögetéssel, stb. azért még havi szinten is hajlandó lennék fizetni nem mint ezért az elkefélt szarért.
-
vhw
addikt
válasz Antonius1978 #29630 üzenetére
Az a baj hogy a 75 L100-nak nincs semmilyen stophatása, lövödözheted a kis 100as sebzéseket, senki nem fog tőle megijedni. Csiki-csukizni nem lehet vele érthető okok miatt.
A pattanós dolog visszafelé is működik, ha az ellenség tudja a dolgát és nem hibázik (márpedig a panthert elég nehéz nem eltalálni) és te pattansz/hibázol máris bajban vagy (neked több lövést kell bevinni ugyanannyi sebzéshez, több lövésnél nagyobb a hibalehetőség)r1E3S3E7T: ja-ja... Inkább közepes heavy Az E50 egy Sport KT
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Antonius1978 #29630 üzenetére
Amcsi lövegek tényleg nagyon gyorsan táraznak, viszont míg összeszűkül a célkör... Tényleg olyna sokszor, mintha be lennének whisky-zve a legények a tankban.
-
KaLeun
senior tag
válasz Antonius1978 #29635 üzenetére
Magyar tankok? Na az biztos, hogy nem mostanában lesz... Lehet, hogy 2013-ra eljutnak oda, de nem mernék rá fogadni.
Cila
-
Rém
tag
válasz Antonius1978 #29635 üzenetére
A pénzgyüjtést magasabb tierben a prémium megvétele segíti igazán.Én igazán tisztelek mindenkit aki prém nélkül kifarmol egy tier 10-es tankot, de nekem nincs arra időm, hogy az életem egy döntő hányadát a gép elött ülve töltsem. Viszont szeretnék játszani magasabb tierü tankokkal is. Gondolom a játékosok nagy része ezzel így van. És biztos vannak olyanok akik azt mondják nem engedhetnek meg maguknak prémium fiókot, erről meg az a véleményem, ha van pénz netre és gépre akkor talán van a saját szórakozásom megkönnyítésére is. Nem tartom túl nagy élménynek egy 5 szintű tankkal kifarmolni egy 10-es árát. Mert jó esetben prém nélkül mennyit is hoz egy mondjuk KV? Ha átlagot nézünk szerintem nem lehet 15k felett sokkal. Ezt osztjuk egy tier 10 kb 6 millás árával akkor el lehet képzelni mennyit is kell a gép mellett ülni.
-
Jamboo529
senior tag
válasz Antonius1978 #29649 üzenetére
Azt hiszem nincs 10 Euro sem, ha nagy tételbe veszed a goldot.
Ha jól emléxem valami 2500 Ft-ra jött ki nekem 1 hónap -
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #29660 üzenetére
Ez a link kb. ugyan azt mutatja: [link], de van egy szerintem elfogadható összegző szám.
Efficiency rating in the battle by wot-news.com version: 934,51
Persze a korrekt összehasonlítás csak tankonként történhet, de azért ez is jelzés értékű.
Table of efficiency rating values
less than 600 Bad players (~ 6%)
600 - 900 Players below average (-25%)
900-1200 Average players (~ 43%)
1200-1500 Good players (~ 22%)
1500-1800 Great players (~ 3%)
more 1800 Unicums (~ 0,5%)Összehasonlítást is lehet kérni két játékos között, én pl diegho-val szoktam megnézni a statom, mert a fórumozók közül neki van a legjobb statja: [link]
-
ZerocokeX
csendes tag
válasz Antonius1978 #29606 üzenetére
PanzerIV,PanzerIV...Az általam fogpiszkálónak tartott M3L/37-el szedegetem őket. De csak akkor,ha lesből támadok
I Löwe Tank Destroyers!
-
Jamboo529
senior tag
válasz Antonius1978 #29657 üzenetére
A játékon belül a jobb felső sarokban van olyan gomb, hogy GET GOLD!
arra rányomsz, elvisz egy internetes oldalra, ott lehet választani a különböző fizetési módok közül.
Egy hónap ha jól emléxem 2500Goldba kerül.
Egy nap 250.
Szóval minél nagyobb intervallumra veszed meg a prémium fiókot, annál kevesebbe kerül 1 nap prémium.
Mellette vannak az árak is, de ha nem engedhetsz meg magadnak egyszerre nagyobb összeget, akkor ha jól emléxem, 10 euro / 2500gold / 1 hónap lehet a legjobb megoldás a prémium fiókra.Sajnos pontos adatokat nem tudok, mondani, itt a melóban még az oldalt is letiltották
[ Szerkesztve ]
-
válasz Antonius1978 #29683 üzenetére
Felesleges, mert már nincsen benne ilyen kód, csak egy bizonyos tavalyi számban volt.
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #29688 üzenetére
sőt!
lélektan! ha meglőnek ugye bepirosul a kép. egy lövés után elmúlik, kitisztul a kép, utána megint meglőnek. de! ez gyorsan lövő tanknál így néz ki: folyamatosan piros a kép ahogy lőnek. nem tud lőni miatta, nem lát, nem tud koncentrálni, jobban megijed. vagy rosszul gondolom?[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #30414 üzenetére
A ferdinándokkal mintha változna a helyzet.
A pecs után visszahuzódtak, mint a többi a TD, de egyre gyakrabban tapasztalom, hogy jönnek támadni is néha, és ilyenkor elég sikeresek.A német TD vonalat hanyagoltam, de lehet újra el kezdem fejleszteni emiatt.
-
válasz Antonius1978 #30560 üzenetére
Ha ilyen fontos eseményeket megosztatok, akkor én is.
Az egyik legviccesebb csatám link Röviddel kezdés után tuti buktának látszott. Én is "csak lőjek valamit" úgyis vesztünk gondolattal nyomultam. Aztán meglepő vége lett.
-
Fel
addikt
válasz Antonius1978 #31938 üzenetére
A 122-es U-11-hez csak HE és HEAT lőszer van. AP-t nem lehet vele lőni.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Antonius1978 #33551 üzenetére
Bónusz kód beváltáshoz kell beírnod hogy: FREEHUGS
Ez 1 nap prémiumot ad, de Február 22.-ig érvényes, azaz addig van időd a beváltásra.=^-^=
-
Gyuri27
félisten
válasz Antonius1978 #34400 üzenetére
Magyar ág az nem lesz szerintem. Lássuk be egy rakás kacat mindegyik a Tason kivül.
De mint érdekesség és mint prem tank eltudom képzelni a Tast.Amd - Radeon - Ryzen
-
Fel
addikt
válasz Antonius1978 #34425 üzenetére
Az a hír járja, hogy lesz Britt, majd Japán ág. Még talán idén...
Az esetleges magyar harckocsikat is magában foglaló, "Összeurópai Futottak Még" ág sorsa nem eldöntött... -
fsb1000
nagyúr
válasz Antonius1978 #34434 üzenetére
Szerintem már most is túl sok tank van a rendszerben.
Ahogy nézem a játékosok zöme (velem együtt) valamire hajt és ezért olyan tankokkal kénytelen játszani amely nem a kedvence.
Jobb esetben egy uncsi prémtankal kreditet termel, és átrágja magát 2-3 másik tankom, hogy elérje a célját. Aztán jön más cél, mert ez a tank sem annyira über akármi.És közebn a garázsban állnak vagy eladásra kerülnek azok a tankok amivel élvezetes és jó volt a játék.
Ráadásul csak úgy lehet új ágakat vagy nemzeteket beépíteni, hogy legyen miért az usereknek ráhajtaniuk, de ebből az lesz hogy a régebben bekerült tankok virtuális harcértéke csökken, és a kedvenceinket lenyomják a saját tierjéban. Aztán már ezért sem használjuk öket. -
KaLeun
senior tag
-
hemaka
nagyúr
válasz Antonius1978 #34438 üzenetére
fostalicska, ahogy a T-43 is...
-
Djuree
félisten
válasz Antonius1978 #34449 üzenetére
most nézem ami jön ST-1 tank orosz oldalra. erről infot sem találok, sztem nem is volt ilyen
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jahrn
senior tag
válasz Antonius1978 #34434 üzenetére
Azert ne hasonlitsd az olasz meg a magyar hk gyartast az angolhoz/nemethez. Mindketto max tier 6-7 korulig mehetne. A japan se sokkal jobb de a japan tree piaci okokkal megmagyarazhato, az olasz meg a magyar nem.
-
joergie
őstag
válasz Antonius1978 #34438 üzenetére
Ne várj sokat KV-13tól, én sokat vártam, és nem tetszett. A 30 tonnás tank nagyon megérzi a 10 tonnás opciós tornyot. Én a vége felé már fel sem raktam. meg a 144mm pen-es ágyút se fejlesztettem ki rá, lehet ez volt a hiba. Nagyon ritka a játékban, vajon miért
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Blom
aktív tag
válasz Antonius1978 #34550 üzenetére
Hát igen én is szoktam szorult helyzetbe kerülni elég sokszor és hiába hívok segítséget.
Senki sem figyel oda, de ez azért alakulhatott ki mert akkor is segítséget kérnek, ha nem kellene.
Ezzel csak azokkal szúrnak ki akik tényleg bajban vannak.
Meg aztán sokan mennek minden felé mint a birkák nem tudják, hogy ez csapat játék.
Pedig sokkal hatékonyabban lehet csatázni, ha pár tank együtt megy.
Én így látom.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest