Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.Egy gépen lehet 2 más profil persze más email cimen regelve?A fiam is szeretne csak ő saját profillal.
WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Még új vagyok kérnék egy kis szakmabeli segitséget! Mit mondtok melyik ágon érdemesebb továbbmenni?Nekem az orosz-német ág szimpatikus de ott melyik? Tankvadász tipus: Orosz ágon AT-1.Na innen SU tipusok vagy érdemesebb a német marder ág?Tankok terén orosz ág BT-7 nél járok német ágon pzk35.Most lenne itt is útválasztó esetleg más ágon összeségében jobban megérné e elindulni mondjuk van még elágazó de mégiscsak hátha tudtok tapasztalatból valamit segiteni.Mondjuk tudom ez szubjektív dolog.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.Kiváncsi lennék hogy a csak goldért vehető tankokat is lehet fejleszteni,modulokat cserélni?
-
jimmy74
őstag
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!A gyorsitott képzésnek mi a lényege?A tapasztalati pontok amit a tankra szereztem a legénység fejlesztésére lesz használva.-ezt írja.Ez csak pozitivum lehet vagy esetleg a harcban a tank "kárára mehet?
-
jimmy74
őstag
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!SU-85B vagy Hetzer? Nektek melyik jön-jött be jobban?
-
jimmy74
őstag
Köszönöm mind3-tok válaszát!
-
jimmy74
őstag
A prémium account már megszünt?Ezt miért lehetett kapni?
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Mielött elindul a játék nem minden játékos neve mellett vannak számok 1-től 3-ig kisebb ikonban na ezek mik?Illetve van értelme a személyzetet feljebb fejleszteni erősebb tamkba ha már a sajátjában 100%-os?A megszerzett kitüntetések valamit érnek a késöbbiek folyamán?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Hogy lehet egy meglévő felszerelést aranyért levenni biztonságosan?Csak Azt írja ha leveszem megsemmisül ,most ezt nem értem?!Én aranyért leszedném és felraknám egy másikra.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Most látom meg lehet venni a játékot lemezen.Ez mit ad cserébe ha már fizetsz érte?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Mi a különbség a lemezen futtatott(megvett)és a wot-től ingyen letöltött játék közt?
-
jimmy74
őstag
A type 59-et meg lehet venni ha nem a mi régiónkban van?
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!TD-re melyik képességet ajánljátok mert vannak ugye újak is és érhetnek e valamit egyáltalán.Illetve ha a régebbi még nem 100%-os képességet hogy tudom újraválasztani mert nem irja csak hogy részben, én meg nem tudom már pontosan melyik mi volt.
-
jimmy74
őstag
PzIV-essel kinek van volt milyen a gép?
-
jimmy74
őstag
A SU-152-re mennyibe kerül a 152-es löveg darab ára?Ez a td nincs meg de lehet hogy nem is lesz amilyen húzos a 122-es ára is.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.Melyik nemzetvonalon érdemes az artyt húzni?Egyelőre úgy max 5-6 tierig érdekelne a véleményetek.Köszönöm.
-
jimmy74
őstag
Dobjatok légyszives egy linket egy tech free-ről amiben részletesen benne van minden pl:lőszerek ára.Köszönöm.
-
jimmy74
őstag
SU-152-es az alap 152-es löveggel milyen creditet hoz átlagban?Úgy értem nem e veszteséges vagyis csak a pénzt viszi e?
-
jimmy74
őstag
A SU-152-essel kinek van volt meg, mi a tapasztalata?Hozza a pénzt?Kifarmoltam a su 100-ast csak az valahogy nem az igazi:a 122-es pénznyelő a 100-as löveg meg gyengécske rajta
-
jimmy74
őstag
Köszönöm!
Még valami:Húsvét alkalmából nem várható hogy olcsóbbak lesznek a járgányok?Vagy valami plussz...[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Húsvétra nem várható valami olcsóság -árcsökkenés?
-
jimmy74
őstag
Megvan a SU-152-es.
4 cuccom van hozzá:álcaháló,töltésgyorsitó,venti,periszkóp
melyiket hagyjam ki?WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
válasz marked one94 #41378 üzenetére
Az újabb képességekről a személyzetnek mi a véleményed?Melyiket ajánlod pl:TD-kre ha még nincs egyik se vagy már van valami de még nem 100%?Van hetzer-em is de most kapták a 100%-ot. A SU-152-esbe meg átraknám a SU-100 brigádot nekik még csak az 1 skilljük megy de lassan 100%
-
jimmy74
őstag
artyknál melyik nemzetet érdemes húzni az alapoktól kezdve?
-
jimmy74
őstag
Csak az alap kameraállás van az artyknál? Próbálgatom hát elég fura:3-dik csatán vagyok túl.
-
jimmy74
őstag
válasz Remus389 #41591 üzenetére
Biztos láttátok az egész dokumentum filmet a kurszki csatáról a többfrontos harcot minden dolgot elemeztek,nagyon jó!
Sokszor én is azt érzem a játékban amit a kurszki-csata vége felé a németek mikor a tartaléknak és meglepetésnek szánt T-34-esek megbolonditották a lassú tigriseket,még sajnáltam is őketWoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
A prémium számla vásárlása csak 1 kiválasztott járműre érvényes ugye?Vagyis ha veszek 1 napot az 1 tankra érvényes?
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Prémium vásárlásnál az időintervallumot(hogy mikor szeretném felhasználni)megszabhatom vagy onnantól ketyeg mikor megveszem az időt?
-
jimmy74
őstag
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. április 10. 15:42:24
Jármű: Wespe
Szerzett tapasztalat: 934
Szerzett kredit: 20 909
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Pusztító, Top Gun
7 kills
Egyedül hagytak a bázison hiába helpeltem hogy 4-en jönnek fel! pedig közel volt a társ Hetzerrel)WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Érdekelne a véleményetek szerintetek melyik a legjobb masina minden dolgot figyelembevéve!xp,credit játékélmény........stb
-
jimmy74
őstag
vannak cheaterek csalók a játékban?
-
jimmy74
őstag
Gyerekek a VK 3601 H-ról mi a véleményetek?
-
jimmy74
őstag
Az IS-nek melyik löveggel lehet jól keresni illetve sikeresnek lenni?85-100-122?Vagy melyik vált be nálatok?
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest