Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Kipróbálnám, regisztrálni szerettem volna az oldalon, de kéne neki "Invite code". Ilyet honnan szerzek?
═════════════════════════════════════════
-
Joe-T
tag
Köszönöm mindenkinek az infókat a Tigris II-ről, adok még neki esélyt és elbíbelődöm még vele egy darabig!
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
BoogeyM@n.
aktív tag
-
emre
veterán
válasz Magister12 #1503 üzenetére
http://wotmngclan.atw.hu/
A Print Screen gombot ismered?
A játék mappájában lesznek a képek.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A supportosokkal végre dűlőre jutottunk, a kapott invite kódom csak az amerikai szerverre érvényes, szal kell várnom, mire megjön az EU-s szerverre jó kód.
Valakinek kell az amcsi szerver invite kód? (külföldi kollégákra gondolok itt)
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
XenHai
senior tag
Egészen jó ez az 5 x szorzó !
Kár ,hogy csak holnap éjfélig van .. -
_seth_
veterán
Jaja
KT majdnem fullon, Tiger Fullon, M6 fullon, T29 majdnem fullon, KV3 majdnem fullon, Leopard fullos
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Eagle16
addikt
Jah, elviselném még pár napig
Most úgy néz ki a garázsom, hogy:
Leopard, T30, GW Panther, Panther II, T23, Marder II, M4 Sherman
Ha holnap még lesz időm akkor elviszem a GW Tiger-ig, meg ha esetleg már nem tudok mit kezdeni a kredittel akkor veszek egy Maust is
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
emre
veterán
faxom kivan olyan béna vagyok
kéne tolni míg dől a lé, a szu 152-esemet simán kinyírattam pár sörmennel
én is multiba tolom a fejlesztést, megy a T-43, KV-3, SZU152, PzKpfw-4, JagdPz-4 szimultán Ha kilőnek meg sem várom a meccs végét, megyek egy másikkal.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Plutor
aktív tag
A tegnapi rekordom.
[ Szerkesztve ]
-
krisss93
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy mért írja kia játék egy csomószor (heti 1-2 alkalom), hogy nincs elég memóriám?
Amikor van 4 giga ramom+1 giga videómemória, emiatt állandóan visszateszi a textúrákat közepesre...
Tudja valaki miért van ez? -
emre
veterán
válasz krisss93 #1517 üzenetére
nekem ma írta ki először, 4x1gb ram, 5770 gdr5 Crossfire, szóval itt is 2x1gb ram és én sem értem
ja, megvan a jagdpanter, sala lala la
és hihetetlenül ratyi alaponA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
vhw
addikt
Néztétek már a tervezett francia tech tree-t? Csak a kíváncsiság kedvéért megnéztem milyenek a csúcs tankok 9-10es szinten (tudva hogy a II. vh alatt nem sok értelmes francia tank épült) és hát kissé ledöbbentem.
Ok-ok, mondtátok már itt páran, hogy a játék nem a II vh-ra épül teljes egészében, de azért még a szovjeteknél is '50-en inneni tankok kerültek be. Hát a franciáknál nem átállottak olyat is betervezni ami még 52-ben is prototípus volt (lorraine 40t, például). Nem lehetett volna ezt úgy megoldani hogy valóban a korban létező tankokat teszik be a játékba, legalább az 1950es évek előtt már megjelent típusokat, amiknek legalább a fejlesztése megindult a világháború alatt? És ha már több nemzet harckocsijait is elérhetővé akarják tenni, ezzel színesítve a játékot, akkor ha a kérdéses nép nem fejlesztette olyan tökélyre a páncélos fegyvernemét, hogy méltó ellenfele lehetne más népek nehézsúlyú vasai ellen (tier 8-9-10), akkor tartson odáig a tech tree, ameddig egálban vannak és kész. Miért kell mindenképp minden kategóriát lefedő típusokat összevadászni tekintet nélkül az időre?
Nem tudom mások hogy vannak ezzel, de ez a tervezet számomra olyan illúzióromboló, hogy a jövőben előfordulhat az a helyzet, hogy olyan tankokkal kerülök szembe/egy oldalra, melyeknek közük sincs egymáshoz korban, soha nem álltak egyazon csatamezőn egymással szemben (még csak elméletben sem, ha pár hónappal tovább húzódik a háború, vagy sorozatgyártásra kerültek volna).
10 éve tervezett Tiger I-nek ilyen '52es tankkal kell megküzdenie/együtt harcolnia. Egy pillanatig poén, hogy mire lehet képes egy ilyen öreg konstrukció a játék keretei között újabbak ellen. De mikor leülök a gép elé, hogy akkor most tankcsátázzunk, idézzük fel milyen is lehetett tankparancsnoknak lenni a világháború alatt, akkor nem szeretném, hogy ilyen korszak-idegen tankok belerondítsanak a csatatér látványába."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
virkir
veterán
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
-
_seth_
veterán
"We know that you have been waiting for a soft wipe, so, this is a small compensation."
Tudjuk, hogy már várjátok a soft wipeot, ezért ez egy kis kompenzálás.
Magyarul wipe előtt engedik kiélni az embereket
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Jól gondolkodsz csak ott a hiba, hogy akkor szabjuk meg, hogy csak és kizárólag a létező tankok legyenek a játékban amiket valóban használtak
Mert akkor lenne a sok kissebb tank olyan PZ4 szinten a nagyok közül pedig amiből volt is azért 1000-nél több, akkor pl amerikai fronton mi is maradna? Sherman? Nem sok.... Német? Tigris? Orosz? Ott meg közel s távol lenne a T34 Mert pl egy Tigris vs IS7 is elég furán fest már csak ránézésre is. Vagy akkor mit keres ott a Maus is? Vicc az egész
Kellene egy mostani free mode ami rendben is van ott mindenki mindenkivel és kellene egy x néven ahol nagyjából úgy pakolja össze, hogy korhű is legyen és az erőviszonyok is jók legyenek de mivel nem történelem oktatás a cél hanem mint mindenben a profit így nem ez az elsődleges hanem a sok tank pláne még egy nemzet akkor veszik a franciák is pedig komolyan mondom itt legyek elefánt ha láttam egyetlen dokumentum filmben is II vh francia tankot amint harcol vagy csak áll pedig nem egyet láttam Még egyedül német fronton lehet elmondani, hogy korabeli filmeken is feltűntek eltérő tankok.
-
_seth_
veterán
Az jó kérdés de régen úgy mondták, hogy januárban, van új szerver jó ping idő, van sok sok extra credit és xp szóval szerintem hamarosan
-
PaJa1
őstag
válasz Norb3rto #1531 üzenetére
Milyen csapatra gondolsz?
Melyik nemzet tankjaival fejlődj, vagy milyen képzettségű legénységet vásárolj a tankodba vagy kikhez csatlakozz chatelni, plattonozni?Engem annyira nem zavar, hogy nem WWII tankok vannak csak csatában, az sem zavar, hogy olyanok kerülnek össze amik sosem látták egymást. A játékkal ezek ellenére nagyón jól elvagyok, most hogy XP-Credit rush van a csaták is felpörögtek.
Az arty használók 70%a amcsi szerverre ment Kb csak minden 2. csatában vannak jelen, akkor is max 2, nagy ritkán 3.
#1521) szalai56
A lőszer eltűnésre akkor nincs ötletem, írj a supportnak vagy a forumon jelezd a hibát a megfelelő topikban.Az új nemztek tankjai egyelőre háttérbe szorultak, hamarabb lesznek bővítve a már meglévő 3 nemzet takjai. Új nemzet csak megjelenés után várható.
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Joe-T
tag
Azt, hogy európai vagy amerikai szerverekre fogok felmenni azt mikor kell eldönteni? Illetve honnét látom, hogy milyen szerveren vagyok fönt?
-
-
vhw
addikt
Én úgy vagyok vele, ha netán valamikor a távoli jövőben arra ragadtatnák magukat, hogy magyar tech tree-t is csinálnak, akkor az érdekelne, hogy a létező magyar típusokkal játszhassak, maximum a Tas-ig bezárólag (na nem mintha utána lett volna a későbbiekben komolyabb magyar harckocsi fejlesztés amit beválogathatnának) és ha ez azt jelenti hogy csak mondjuk tier 6-7-ig lenne választék akkor nem érezném magam megsértve, hogy dehát nekem miért nincs 100 tonnás Maus gyilkos tankom. (vagy a franciák ilyenek lennének? )
Még az is jobban tetszene ha szövetségesi keretek között egy-egy nehezebb tankkal egészítenék ki az ilyen "foghíjas" tech tree-ket."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Joe-T
tag
válasz Eagle16 #1537 üzenetére
Nekem nem kérdezett rá! Tegnap és tegnap előtt is játszottam vele! Lehet azért nem tette, mert nem a játék launcherével indítom, hanem intézőből a játék exe-jével? A pingem 140-150 körül van ami amcsi szervert feltételezhet!
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Na ez az jó lenne tudni a tutit mert nem mindegy, hogy mivel gyűjtöm a creditet meg az xp-t.
A kimaxolt KT ugye hoz körönként 2-4000 xp-t meg 100-200k creditet míg a T34-85 max a felét.
Jók ez az extra napok de már tele van mindenem a kill hiénákkal meg az eszetlenül rohangálókkal, előmerészkedtek a hülyék igen nagy számban.
Minden nap belefutok nem egyszer olyanokba, hogy leamortizálok mondjuk egy KT-t vagy IS3-at 5%-ig és akkor bevágódik közénk egy kicsi és kilövi.
A másik állatfajta meg amelyik beáll mögém, hogy ne tudjak visszatolatni a fedezékbe, na ezek miatt is kilőnek napjába 3-4x."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Joe-T
tag
A program szerencsére nem a kilőtt ellenfelek számát dijazza, hanem a sebzéssel operál! Így legalább valamennyire felszabadul a játék a kemperektől akik csak a killre hajtanak!
Én fel sem veszem, hogy kilövik előttem azt a tankot amit én puhítottam meg, amúgy sem a kilövésért kapom a pontot!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Joe-T
tag
Szerintem most ebben a néhány napban nem annyira számít a bónusz (saját véleményem) mivel mindenki próbál farmolni mint az állat! A csaták is sokkal pergősebbek lettek azóta mióta a pontokat egy állandóval felszorozzák!
Én a játékért játszom a medálok annyira nem keltik fel az érdeklődésem!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hátha valakinek kell, érvényes invite kód az amerikai szerverre:
B48321DECE-AE01CFE847-4659C05D0F-O95548Ma reggelre megjött az EU-s kódom, még éppen belecsúsztam az emelt xp kb. utolsó 1 órájába. Most az SU-76 tankelhárítónál tartok, elég jó cucc szerintem.
Viszont ezt a sok ilyen-olyan xp rendszert nem értem. Pl. az eladott AT-1 tankból maradt 4600XP, és valamire lehet költeni, de az ablakban minden szürke, nem tudom, h. miként lehet felhasználni.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
virkir
veterán
válasz Eagle16 #1546 üzenetére
Tényleg, akkor rosszul emlékeztem.
De azért jól mutatna.CPT.Pirk
Van ugye kétféle xp a tankhoz kötött meg a free (az aranycsillagos ), ha arra ráböksz akkor aranyért átválthatod a kötöttet free-re 25xp/1 arany áron.
De nem javasolt mert a későbbiekben jól fog jönni az arany prémiumra meg AP lőszerre.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
XenHai
senior tag
Reggel 6 ig lesznek a bónuszok aktívak!Hivatalos!
-
emre
veterán
Akkor asszem iszok még egy kávét
Bár a Jagdpanter majdnem fullos, megvan az IS-3, T-44, (mindegyik alapon) de még kellene mennem a SZU152-essel meg a PZ-4-el kicsit.
De az is lehet hagyom a fritz mediumot a "csába, és inkább az IS-3-al tolom.Ja az első tank, ami alapon is tetszik az a sima IS. A KV után tiszta orgazmus volt ezzel tolni. Feltettem rá a 122-es csúzlit, kicsit lassú de majdnem mindent visz.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest