Hirdetés
Aktív témák
-
frame>24
addikt
De hát alapban mutatja pirossal (ellen) / zölddel (barát), nem?
Mindenesetre: nyomj game közben egy F1-et, és nézd át, mit lehet állítani!
(esetleg a garázs képernyőn MENÜ-->SETTINGS fül, és azt is átnéz)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
Hátőőőő...
A beállításaiddal nincs gond, és a játékban néztem, nem is lehet ennek a kijelzését állítani.
Rákerestem a neten erre a kifejezéspárra:
(world of tanks) silhouette, bug; de nem találtam semmit, illetve, egy korábbi patchben (0.5.2) javítottak olyat, hogy: "Fixed silhouette when aiming at TDs" [link]
Szerintem valami ritka BUG lehet ez.
Videókártya driver mikori? Gyári telepítőlemezről feltett, vagy az AMD (ATi) oldaláról leszedett frissebb? - Ha ezek is rendben vannak, akkor a reinstall lett volna a tippem, de azt már próbáltad.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
belaazallat
addikt
Hali!
10.10-es ből melyik? Mert én a 10.10 e-t használom, azzal van körvonal.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
emre
veterán
válasz stork13 #1132 üzenetére
Igen fullra fejlesztve nem rossz, kezdem megszokni
De arányaiban véve a Stuggal többet keresek.
Ha csak túlélem a csatát közel 15-20k, de ha egyből kilőnek akkor is 7-10k között kapokA stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz stork13 #1587 üzenetére
Hát nem tudom, ez azt írja (ha jól értem) hogy 64bites oprendszerhez nem kell használni, nekem meg az van.
"64-bit versions of Windows require no modifications........"[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
virkir
veterán
válasz stork13 #1657 üzenetére
A második esetben a Team 1-nek kb esélye nem volt.
Nagyon elrontották azt a tankot ahogy nézem egyre inkább erre hajt mindenki mivel szinte elpusztíthatatlan a full löveggel meg ráadásul nagyot üt.
A vége az lesz, hogy mindkét oldalon csak T54 azt hadd szóljon."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz stork13 #1660 üzenetére
Na igen, erről van szó csak akkor tudnak eredményesen harcolni, ha nagy belátható nyílt terep van, ahol ki tudják használni a mozgékonyságot és a létszámukat. Városban vagy igen tagolt pályán, mint a példánál is Ensk, nem tudnak hol körözni, a nagy tankokat védik az épületek, közelharcban meg nem jobbak mint a többi tank...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vhw
addikt
válasz stork13 #1663 üzenetére
Te úgy gondolkozol, hogy 1 darab nagy van, amit háztömböket kerülgetve hol innen hol onnan lőhet, gyorsan helyet változtatva. De ha minden háztömb mellett egy nagy áll, zárják az utcákat, és nem tudsz hozzájuk férni, akkor nem mész sokra a gyorsasággal Szemtől szemben pedig csak medium tankok (na jó, olykor természetfeletti golyóálló képességgel, amiért fentebb egyszer épp sírtam )
-
BoogeyM@n.
aktív tag
-
grunge
addikt
válasz stork13 #1669 üzenetére
Az oké, hogy a ferdi nagy mint az állat és nehezen rejthető el, de az isu-152 sem éppen kicsike, mlégis jobban "bujik". ez igazán no comment tabella...a panther is szinte világít. valahol undormányos gyomorforgató érzést keltenek bennem ezek a ferdítős dolgok, leygen akármiről is szó..kár érte. simán lehetne ezt is "tisztára" csinálni. most már értem hogy némely orosz csoda miért tud "teleportálni".
159 SW 1.9 jtdm <3
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz stork13 #1827 üzenetére
Bele lövök nincs sebzés és leolt a játék didnt penetration
IS7-emmel egy VK30... HE-vel 4lövés szvsz nagyon szépen hangzik de nincs így ahogy mondod mert nincs effektív páncél vastagság sem a játékban és mindenki randomban kap vmi +-t
( 130mm High-Explosive Shell UOF-482
130 Caliber (mm)
51-85 Penetration (mm)
480-800 Damage )Volt szerencsém azt is kipróbálni(traning battlében) hogy light tankon hogy működik az alany egy 38t volt hát csudálkoztam csak hogy IS3-al 4lövés kell
[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz stork13 #1829 üzenetére
Még testvérek között is 500at kellett volna sebbezzen 2-t oldalba kapott utánna menekülni akart akkor meg 2őt segbe de a két első találatnak 2x400 már gyilkolnia kellett volna.
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
vhw
addikt
válasz stork13 #1833 üzenetére
Ma Murovanka mapon ismét benézte a csapat a meccset, szétlőtték a támadó tankjainkat, csak páran maradtunk az erdőben meg az artyk, de azért mielőtt a Maus meg a sleppje nagy dicsőséggel bevonult volna a zászlónk alá egy 22% lezúzott T54-et kivégeztem. Olyan kellemes érzés volt... ugyan leradíroztak minket a pályáról, de rontottam kicsit a morálján annak az átkozottnak!
-
-
virkir
veterán
válasz stork13 #1842 üzenetére
BoogeyM@n. nyert.
A kezdés után két perccel már kinyíratta magát a Maus én meg szép komótosan, óvatosan nyomultam és a végén azért miénk lett a meccs.
A T-54-es meg azért érdekes mert a végére egyedül maradt 100%-on úgy hogy semmit nem csinált. Nem tudom merre sikerült bujkálnia míg mi szétlövettük magunkat.
A T-54-el bajba vagyok mert egyre jobban tetszik a VK4502-es is azt is kéne maxolni de nincs elég idő mindkettőre meg kéne az arany átváltani a KT-n meglévő felesleges 60k xp-t.
Amúgy a 44-es is tetszik, egyre jobban kezdem megtanulni hogyan kell vele játszani, tegnap megvolt vele 2 KT egyedül meg vagy 2 némi segítséggel, 2 Object 704 kis segítséggel.
Ha mögéjük tudok kerülni és nem szól bele más akkor esélyük nincs még a sima AP-vel sem."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
vhw
addikt
válasz stork13 #1921 üzenetére
Miért pont a T30? Csak mert én nem tudok semmi kiemelkedő tulajdonságáról (úgymint a Maus vastag páncélja és rengeteg élete, vagy az IS7 alacsony építése és a döntött páncélja)
Mellesleg tegnap nagy meglepetésemre JP-vel 10,5es löveg sima AP lőszerével szemből is sebeztem egy T30at, ilyen a másik két 10esnél sosem fordult még elő."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz stork13 #1933 üzenetére
Jah vannak érdekes dolgok 1370HPről 1 lövéssel kigyepál egy T34
van amikor meg IS7-be olyanokat sebzek szemből hogy csak nézek mi van ezt én lőttemSzerintem túl sok ez a random szar amit belepakoltak leninék
már utolsó patch is érdekes hogy 50%al emelik a modul sérüléseket
ezzel csak 1 baj van hogy tök mindegy ki és mit lő meg rajtad jön a random shit és eldönti
pl:hátul lőnek motoron de a gunner meghal vagy elől lőnek meg a motor döglik be
de a legjobb mikor szemből 100%-ról a kis stug vagyJPIV belém lő a he-vel és szétszedi az ágyúcsövem kilövi a gunnerem vagy más személyzetet mert épp random elvan döntve de van mikor IS4-7 közösen nem tesz ennyi kárt együttesen
ez is hosszú lett pedig még ez igazán csak a jéghegy csúcsa hogy mennyi hibája van a játéknak de ezzel nem is lenne gond mert béta meg ingyen van de majd ha pénzt kérnek onnantól nem éri meg.Sokkal egyszerűbb volna hogyha motoron lövöd akkor a motor úgy sérüljön hogy annak is külön HP-ja volna és páncélzat/sebzés szerint ebből az értékből is le vegyen a játék és ha meg sikerül le nullázni egy találattal pl: T43 kap egy farost IS3-tól akkor a motornak kampec de lehet hogy ez vhogy így van csak qra nem működik sajna.
-
Ghostface
senior tag
válasz stork13 #1951 üzenetére
Igazatok van vhw-val, így is lehet játszani, de azért az igazi szerintem az lenne ha mindig mindennel akkor lehetne játszani amikor én akarok. Ha pedig a heavyket fejlesztem akkor valószínűleg heavyvel akarok játszani, és nem azt akarom hogy 1 kör heavy (esetleg vesztek) akkor 2-3 kör medium hogy visszaszedjem a veszteséget és így a heavyk fejlesztése már 2-3-szor annyi ideig fog tartani. Így már szenvedés lesz kifarmolni egy T8-T9-es tankkal a következőhöz szükséges több százezer xp-t és több millió creditet.
Ettől függetlenül mivel ez az egyetlen értelmes tankos játék, és a német vonalon KT után a VK már egyáltalán nem szenvedős, fizetni fogok érte. Mert tetszik.PSN: Nifty_Ghostface
-
belaazallat
addikt
válasz stork13 #2008 üzenetére
"T-54: 15% increased cost of repairs, body height increased by 10 cm, and increased visibility after the shot gun 100mm D-54."
Ez mit is jelent pontosan?
Esetleg a többit is lefordítaná vki?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Dyingsoul
veterán
válasz stork13 #2008 üzenetére
Ez a patch mikor jön ki vagy valami? nekem nem updatelt!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
belaazallat
addikt
válasz stork13 #2270 üzenetére
Az átütés nem csak azon múlik, hogy a gép adja/nem adja. Főleg azon hova lősz. Pont ezt játszották el párnapja, hogy megnézzék melyik tanknál hova kell lőni, modul sérülés előidézése végett.
Viszont minden tankon van egy rész szemben, ahol ha meglövik át lehet ütni a páncélt szemből is. Még mikor Maus-zal rohangáltam, akkor vettem észre, hogy egy bizonyos helyen könnyebben sebződik. Majd megerősítést nyertem Kucsek-től.
(#2271) BoogeyM@n.
Én is majdnem a kezdetektől játszom. Ha veszed a fáradtságot és visszaolvasol, több olyan tanknál leírtam, amelyre a legtöbb ember azt írta veszteséges, tudni kell használni, és meg kell tanulni, melyik tankra hova kell lőni. Simán plusszos köröket mentem, képekkel illusztrálva. Akkor is leírtam ismerni kell saját tankunk gyengéit, és kihasználni az ellenfélét.
[ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz stork13 #2544 üzenetére
Múltkor valaki beírta hogy lights go scout, aztán a legkisebb tank nálunk talán egy T-43-as volt Közelben sem volt semmi light, megkérdeztem hogy ezt mégis hogy, és elkezdte felsorolni a csapat gyengébbik felét (az összes közepes volt)
Jó hogy nem már KV-3-as menjen felderíteni...az a legjobb ha az összes nehéztank egyszerre támad, esetleg 2-3 nehéztank és sok med., plusz szólni kell előtte az spg-knek hogy melyik területre célozzanak. (ezt olyan helyzetekre mondom, ahol az ellenfél kempel az erdőben) A med.-ek nem igazán alkalmasak ilyen munkára (főleg ha egyenként mennek). De még így is előfordulhat hogy a támadó fél szívja meg, sajnos ez egy ilyen játék most, egy jól kempelő csapat ellen mindig veszít egy jól támadó csapat.
virkir: engem ennyire nem izgat a kredit meg az xp, a lényeg hogy nyerjünk.
Csapattársat direkt még sosem lőttem meg ha jól emlékszem, mind ilyen véletlenek voltak, na meg sokszor külső nézetből lövök és az aranyos szokott lenni, mikor a célkör azt mutatja neked hogy átlőhetsz az előtted álló fölött, erre persze beleereszti a lövést a seggébe...szóval ilyenek előfordulnak, ezért általában nem haragszom ha a sajátjaim meglőnek, de volt már olyan hogy valaki a kör elején meglőtt egy KT-t, az meg azt hitte hogy én voltam (felé nézett a tornyom) és engem lőtt szét[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
jozefgucci1
addikt
válasz stork13 #2571 üzenetére
Hát ez elég kiábrándító mert így ha az én T28-as tankommal szembe jön egy ISZ3 pl akkor éppen még sebezni tudom ,de kilőni nem.Szóval elég nehéz a fejlődéshez összelőni az XP-t. Pénzel nincs gond mert a csatákból bőven +-os stattal jövök ki és azért egy-egy győzelemért rendesen lehet kapni .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
_seth_
veterán
válasz stork13 #2571 üzenetére
A legjobb amikor LoLTraktor van a nagyok között mint pl VK4502
Tegnap egy idióta pl fogta és leoparddal kilőtte a loltraktort mondván úgysem tudna mit kezdeni a csatában.... mert a leopard isz3-4, jt, jp, vk4502, kt tankok között harc terén olyan sokat fel tud mutatni... (scoutolni jó de a loltraktor is jó ha az ellenség közelében beáll 1 szikla mögé máris van haszna
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Iron Funeral
őstag
válasz stork13 #2705 üzenetére
A valóságban is csak ~3-at lőtt percenként ezzel az ágyúval a T44 prototípus, úgyhogy elvetették az ötletet.
T54 repair cost increase????? Nem értem, ahelyett, hogy megcsinálnák 99mm-re a front armort(mint a T-55-ön volt a VALÓSÁGBAN és nem a 120mm prototípus lenne amit elvetettek mert nem bírta a súlyt a felfüggesztés...) inkább ezzel szúrják ki a szemünket És szerintem eddig sem volt olcsó a T-54 javításaWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
virkir
veterán
válasz stork13 #2709 üzenetére
Ha megnézed ez az ágyú csak HE-vel és a prémium HEAT-al használható a HE átütése meg átlag 61 mm ami ugye lehet 48,8 vagy 76,25.
Nem hiszem hogy sokan használnák a HEAT-al.
Megnézném hogyan ütsz át ezzel akár egy T-44-et nem hogy egy Ferdit.
Az IS-3/4 ágyúiban meg a T-44-nél már használhatod a sima AT is aminek valóban 175 az átütése azzal már lehet haladni de az nem ugyan az mint amiről szó van meg hozzá tartozik, hogy az IS-3 az már azért állja is a lövéseket.
Arról nem beszélve míg a 122-es lő percenkét 3,5-et 370-es damage-el addig a D10T 8,5-öt majdnem háromszor annyit 230-as damage-al.
Optimális esetben melyik sebez többet? Na ugye, hogy a D10T ráadásul a játékban nemhogy 10 másodpercek de néha a tizedek is jelenthetik a túlélést."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
jozefgucci1
addikt
válasz stork13 #2854 üzenetére
Köszi az infót.Közben kipróbáltam az egyik gépen és hát max 5Fps és 120-as pingem van szóval játszhatatlan.Így elnézve a gépigényt a Notin talán elmenne , de a netkapcsolat kevés szerintem.Így sajna marad az otthoni játék.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
vhw
addikt
válasz stork13 #2872 üzenetére
Ami a Ferdit illeti, nem az alváz frontpáncélját "kell" lőni, az rendben van. A felépítmény frontpáncélja van zsírpapírból, pár napja SU85B is átlőtte 2szer szemből, úgy hogy rejtőzködött és nem láttam. Szerencsém volt, hogy tapasztalatlanabbnak tűnt a játékos, így mikor a lövések irányába mentem, nem a felépítményt lőtte tovább, hanem a páncéltestet.
-
PetAd
tag
válasz stork13 #2872 üzenetére
Igen, de a T29 egy nehéz tank T9es löveggel, és csak 2 szint a különbség, a T29 amúgy is a legjobb nehéz abban a tierben. Az viccesebb mikor a T-28 sebzi a 3 tierrel feljebb lévő nehéz Tigrist. Amúgy nem hiszem, hogy olyan gyakran ütné át a tornyát a T29, mivel pont akkora az átütése amekkora a páncél vastagsága, csak az még döntött is.
Egyik T8 hvy se tud 2-3 lövésből kilőni egy T9 medet.
A kigyulladás tényleg nem annyira gyakori, viszont német tankkal gyakrabban kapok lángra szemből is, és alig volt olyan hogy eloltották volna, hiába van tűzoltó meg másodlagos skill.
Lehet, hogy egyedül nem tudod kilőni a Ferdit D25-el, vagy csak nagyon nehezen, de mivel könnyen észre lehet venni, ezért sok lúd disznót győz, + HE vel is haraphatsz le belőle, mivel elég sokat sebez vele.
r1E3S3E7T : Tényleg mindenhol 200mm a játékban, ellenőriztem D2-5-T-el, a valóságban elvileg 100mm volt az alsó rész.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest