Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44129) kchryss válasza vJokka (#44127) üzenetére


kchryss
addikt

Replayben jobban meg lehetne nézni, gyenge minőségű a videó nem látom a fps-ed sem például. Az egyébként sajnos nem ritka jelenség hogy később jelennek meg a tankok mint kellene. Ennek oka az elavult spot rendszer amit már régóta ígérnek hogy lecserélik. Valaki linkelt itt már be olyan replayt is ahol az ellenséges tank többször is kijött a fedezék mögül meglőtte és csak akkor spotolódott amikor már visszafelé ment a fedezék mögé.
Ami az élő játék vs replayt illeti, szerintem élőben is ugyanez volt csak nem arra figyeltél.
Spotting Mechanics
Rate of Visibility Checks

You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:

within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
NOTE: While Overlord confirmed the above as still correct for 0.7.1, US community manager Vallther claimed on 23 January 2012 that the frequency of the visibility checks depends "a lot on the map" and that he "requested a total check from Q&A regarding the matter". [3]

The rate limitation on visibility checks means that it is entirely possible that a hidden tank moves out of cover right after a visibility check, shoots you, and returns back into cover right before the next visibility check, thus never getting spotted and staying hidden. This can also lead to fast tanks getting spotted only closer to you than your spotting range would normally allow - at a maximum speed of 72 km/h a tank can cross 40m between spotting checks past 270m range.

(#44124) @meunier:
Én is amerikai light legénységet képeznék. Múltkor x3 xp hétvégén benyomtam egy +200%-os legénységi és egy +100%-os sima xp bónuszt és lecsillagoztam ezeket a kis vackokat. Ennyi bónusszal nem volt rossz, de bónuszok nélkül nem ér sokat, mert nagyon kevés az alap xp kis tierben. Legénységhúzásra nem éri meg megvenni őket.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.