Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Veatta
aktív tag
Eddig tőlem csak elvette 2x. Először összekoccantam gy Sp vel, de csak sárgult a lánca, gondoltam nem vagyok elég jó angolból és ezt is sebzésnek veszi. A második alkalommal viszont nem jött a közelembe senki és kb 10el sebeztem többet mint az aki az ellenfél csapatából végül megkapta a high calibert.
-
Fel
addikt
Én sem vagyok rossz véleménnyel róla, de van egy-két hülyesége, ami marha idegesítő..
Szemből ammo rack pozitív... Ugyanaz a szitu, mint a Centurionokkal: a sofőr mellé van rakva a lőszer..
Most vettem vissza, a tier 8-10 akció ideje alatt. Nincs sok csatám vele, de (számomra) meglepően vacak vele a győzelmi arányom:
Minden megvan már rá, kapott egy csajos legénységet, bízom benne, hogy 50 fölé sikerül tornászni a wr-t...
-
benvolio
őstag
Csak nem nekem. Egy med-el én agresszívan játszok, mert arra való és az Indien szerintem egy rakás sz@r, ez az én szubjektív véleményem. Nem rég óta van meg a T44 és a hibái ellenére ez egy igazi med, sokkal jobban játszható, élvezhetőbb. Mindenki másként játszik, más fekszik neki. Én Pl. a Tiger II-ben is csalódtam amit itt oly sokan szeretnek, hát én azt se szerettem.
-
Enzolord
addikt
Mint a régi szép időkben...
Lesz majd új ranag is, ÁVÓ mintájára PHVÓ!!Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
emre
veterán
Jól emlékszel
Ezek szerint hiába minden, nem fogja feladni.....[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jozefgucci1
addikt
A legdurvább a döntő mód ami mutatja merre rombolja a tereptárgyakat az ellen , így lehet rá számítani . Aztán ott van ami mutatja merre néz a csöve az ellenségnek . A piros pont mod ami jelöli a térképen hol lőtt az arty , még ha nem is volt spotolva addig.Végezetül az autoaim azon változata ami előre céloz mozgás közben és kritikus pontokat próbál lőni Ezek CW-n is benn maradhatnak csak ESL-nél kell kivenni ! Auto tűzoltó mod , ez ugye elnyomja gyulladás esetén a sima poroltót így lehet spórolni a naggyal ! Aztán amiről még nem tudunk .
Amúgy nem csodálkozom azon hogy sokan használják , mert egyre több ember ismeri el a használatát , mivel ugye nincs tiltva ahogyan H1mpi is írta . Így aztán ha neki lehet alapon sokan felteszik !
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
rlazol
veterán
van valakinek megfigyelése ezzel kapcsolatban a jelenlegi küldiről? Vagyis prémfiók ban 500-750 közötti alap XP-re megadta valakinek?
a dicker küldi annyiban más volt, hogy ott XP-t gyűjtöttél, itt viszont egy lécet kell megugrani.
amikor olyan küldi van, hogy legyél benne a top 10-ben, abba se számít soha a prémium.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lacibacsi
addikt
Nem azt mondtam, hogy bajom van vele. De így még én is tudok játszani... Szerintem egy streamer olyan legyen, akitől tanulhatok. Melyik tankkal, merre hová az egyes pályákon? Ebből te tanulsz valamit? A másik meg, hogy a nemi szervek és a fekália ily mértékű emlegetése nekem kicsit sok. (Pl. nem képes eltalálni oldalról egy Is-7-et 50 méterről: "f@szom hülye sz@r".)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
jr1994
addikt
Megnéztem mindkét replayt, igazából mindketten hibáztak.
A RU-val ki kellett volna menni az elején passzív spotra K4-K5 környékére és akkor nem tudnak úgy alájuk menni ellenállás nélkül, aztán a végén is próbálhatott volna sebezni nem csak láncolgatni a TD-t. Vagy kitámadni az A soron jobbra, oldalba lőni az ellenséget. Aztán szembejött volna hamarabb a BC de arra nem lehet számítani, ha jól láttam a térkép másik végén volt utoljára spottolva. Eléggé látszik rajta hogy fogalma sincs mit kéne a light tankkal csinálni, pedig ezen a pályán ebben a helyzetben legalább lett volna lehetőség spotolni.
Az E100-nál a blokkolást inkább hagyjuk, szerencsétlenül jött ki nagyon, meg volt pár lövése amit nem lett volna szabad elrontani de amikor körbevették őket már szinte mindegy volt.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
Szoktam nézni, elég sokszor streamel. Nagyon jól játszik és jók a szakasztársai is, ennyi a magas wr titka.
twitch csatornáján sajnos fizetősek a videói
youtube-on viszont meg lehet nézni, a nagy része felkerül ide is, sokat lehet tőle tanulniJa és nem mellékesen TR1SS a barátnője, sokszor mennek együtt szakaszban.
(#40084) @rlazol: orosz szerveren játszik mivel orosz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest