Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18744) dfsz34 válasza scyllarus (#18739) üzenetére


dfsz34
őstag

Az arty nem azért van, hogy neked segítsen, ezt kell belátni. Hanem a WG azoknak csinálta, akik képtelenek tankkal játszani, tisztelet a nagyon ritka kivételnek (csak azért írom ide, hogy az artysták azt hihessék, hogy ők a kivételbe tartoznak). Gondoljunk már bele, hogy az, aki még a tankkal sem bír menni, milyen játékos lehet és hogyan tud(na) ő jól játszani artyval?

Az arty erősíti és nem csökkenti a kempelést, továbbá szinte soha nem a kempelők kifüstölésében segít, hanem azokat lövi, akik aktívak, harcolnak, mozognak és ezáltal láthatóak és nem tartózkodnak állandóan takarásban.

Ráadásul titokban buffolják az artykat folyamatosan, a pontosságukat biztos. Zavaróan sokszor találják el az embert, amikor nagy sebeséggel mozog és nem egyenes vonalban. Észrevehetően többször, mint korábban.

A WG ugye a kempeléssel indokolta az artykat, de ezen mindenki röhög már csak, mert tudja, hogy pontosan erősíti nem csökkenti a kempelési hajlandóságot.

A másik érv a csaták hossza, ha van arty akkor tipikusan rövidebb ideig tart. Ezt a cinizmust ugye, mert az arty leszed egy csomó hp-t az ellenfélről.

Mindezek mellett a csata elején és a közepén még nem annyira zavaróak az artyk, bár buffolják őket nagyon, szóval eljöhet még az az idő is. Engem a végjátékban zavarnak rohadtul. Ott már gyakran megesik, hogy nem tudok semmit tenni és pont az ellenfél artyja miatt. Akár még esélyem is lenne feltartani és harcolni több ellenféllel, de a parazita arty elől ilyenkor már nem lehet menekülni, mert kis területen kéne harcolnom

Ezt tartom az igazi cinizmusnak a WG részéről, mert harcolna egy jót az ember, de nem lehet egy félkezű okoska miatt, akki éppen klikkelget a térkép másik felén. Ilyen módon valóban csökken a csata idő, de éppen egy izgalmas harcot nem lehet lefolytatni.

Ez úgy általában igaz az artykra egyébként, hogy szinte mindig olyanokat lőnek, akik éppen egy jót harcolnának, de nem lehet, na ez az ami miatt utálják őket.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.