- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nos ez igaz minden olyan pancelvadaszra, amikor egy szinttel kissebb, netalan azonos szintu tankban ulve kerulsz vele szembe, mert sebezni szembol nem mindig sikerul, o viszont tud sebezni teged, de van hogy o is pattan rolad, a sebzese meg ertelemszeruen nagyobb mint a tied, a JT eseteben pedig ugye jo a ROF, emiatt esetleg bizonyos korulmegyek kozott veszelyesebb mint az OB vagy T95.
Nem szoktam visszajatszast kesziteni, de szoban leirok egy ilyen peldat, ami epp azt bizonyitja, hogy ebben az esetben jobb volt nekem JT-vel jatszani ebben a helyzetben, mint OB704-el vagy T95-el
(sajat meglatasom szerint jelen esetben epp a JT magassaga volt az ami kedvezoen hatott a csata megnyeresere mert jot tett neki a domborzat nyujtotta lehetoseg).
Arctic Region, alul kezdunk, en elindultam jobb fele, a hegy tovenel levo uton.Ott a hegy toveben ferden raalltam egy kiszogellesre, epp a loveg van kint es a homlokpancel egy csekely resze.
Velem volt meg 2 db 6-os szintu pancelvadasz, asszem Hellcat vagy ilyesmi, es egy KV-3 ha jol emlekszem.
A fenti sarkon van egy IS-3, egy Ferdi, es ket E-75.Lojjuk egymast ahogy birjuk, a Ferdi bekapott egy talalatot tolem es egyet a Kv-3-tol, talan az IS-3-ba is belelottem egyszer, aztan a tuzerunk kinyirta.
Marad a Ferdi es a ket E-75.Belelovok a Ferdibe, marad kb 150 elete, o elhuzta a csikot, felment a dombon a bunkerhez.Lojjuk egymast a ket E-75-el.Sikerul is a kupolan keresztul lelojjem az egyik eletet kb 300-ra, masiknak meg olyan 7-800 korulire, mivel csak neha lottek engem, inkabb kinyirtak a masik 3 tarsamat.Igy is kaptam 2 talalatot ami atment, maradt kb 2/3 eletem.Ekkor elhataroztak hogy elojonnek es ramtamadnak.Velem szemben jobbra elindult a 7-800as eletu, nagyon helyesen, a masik meg nagyon a hegy toveben araszolt elore, ot nem tudtam igazan loni.Ehelyett kapott egyet a legalso homloklemezen keresztul a 7-800as tank, maradt neki olyan 350 elete, a masik meg bujkalt, nem jott kozelebb.Az immar 350 eletes E75 mar majdnem olyan 30 meterre kozelitett meg, amikor betoltottek a loveget es szinten alul atlottem (beadta), es felrobbant.A bujkalo E75-t pedig a kupolan keresztul vegeztem ki.Elindultam a hegy mellett, aztan fel a dombtetore, ott kilottem a Ferdit es utanna mindket tuzert. 5 kilott jargany, kb 5200 sebzes. 45 ezer zsozso premium nelkul.A legjobb korom viszont 6950 sebzessel, 6 kilovessel 55 ezret adott szinten premium nelkul.Azon gondolkodom, hogy vajon hogy alakult volna ha T95 vagy OB704-el lettem volna.Lehet hogy a T95 kupolajat ok is tudtak volna loni, es lehet akkor nem elem tul.Az OB704-el pedig lehet hogy a dontott pancel is pattogott volna, de ha nem (ugye csak 120mm), akkor lehet hogy azzal is meghaltam volna, elvegre ket E75 egy helyen azert nem csekely dolog.Erdemes lenne gyakorlo csataban ugyanezt lejatszani mindegyik tipussal.
UI : ha JT-vel vagyok, akkor meg viszont en tartok az IS-4, IS-7, M110 es E-100-tol.Na meg a Maus-tol.Ezekkel nem talalkozom tul gyakran, igy keves a tapasztalatom veluk szembe, nem ismerem jol a gyenge pontjaikat.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest