Hirdetés

Aktív témák

• vhw

addikt

Na sikerült pár csatát menni az E100 TD-vel meg az új premium D.Max-al.

Az E100 érdekes, szépek azok az 1000-1200 dmg-ek egy-egy lövés után, de a tűzgyorsasága artykra emlékeztető, igazán kell mellé tamogatásnak 1-2 szakasztárs, akik mögé be lehet húzódni, vagy megfogják az ellenséget, míg újratölt. Az ágyú pontossaga egész jó, kicsit lassan céloz, de egld-t lehet rá pakolni. Vízszintes kitéríthetősége elmegy, ugyanígy le-fel is lehet kitéríteni elfogadható szögben.
    A mozgékonysága viszont nem valami fényes, ugyan lényegesen jobb mint egy T95, de a JT-től bénább.
    A páncélzat is egész tűrhető, olykor pattog a felépítményről is a saját ágyúja (~299 pen) ami nem rossz. Az alváz ugyanolyannak tűnik mint a heavy testvéré. (érdekes megjegyezni, hogy a hátsó páncél 150mm, még nem sikerült kitapasztalni vannak-e rajta weakspotok, de úgy tűnik, ha valami kis szemtelen lightnak mégis sikerülne megkerülni, és nincs masszív 150 feletti penje akkor sokat fog pattogni :)) )

D.Max
    Elsőre 75%-os legénységgel egyáltalán nem rossz. Szerintem így helyből jobb, mint a Jpz IV, de azért kicsit lomhább. (a páncélzat úgyse számít, amilyen tankok ellen játszanak, a HP különbség pedig minimális)
    Az ágyúja mérföldekkel jobb mint a 88as (végre normális pen és sebzés; 160/300) A vízszintes kitéríthetősége még ok, de felfelé már igen gyenge, ezért oda kell figyelni a terepre. Pontossága ok. Ami viszont kicsit kellemetlen az a lőszer ár; 800 az AP. Nem éri meg mellélövöldözni vele.
    Említésre méltó páncélzata nincs, végülis ez egy Marder jellegű gép.
    A jövedelemmel viszont gondok lehetnek, kb 1000 dmg átlag sebzést alkottam vele 4 csata alatt (tudom nem valami eszméletlen) Olyan 22-24k kredit volt a bevétel prem nélkül. A javítási költség kilövés esetén ~3000k körül van, és még ehhez jön a lőszer ára... Szóval nem nagyon lehet vele bankot robbantani, ha nem sebeznek azok a találatok.

Nem mondom, el lehet vele szórakozni, nem egy Matildához vagy ACM TD-hez hasonló korlátokkal küzdő gép, tehát lehet vele hatékonyan harcolni, nem csak az alkalomra várni, hátha nem figyel senki és kiosztok a káoszban pár potya lövést/killt. Viszont a kredit szorzója nem valami fényes.

Murder3:
    A PzIV legutóbb egy hónapig kapott +10% kredit bónuszt, ez meg csak egy 4 napos francia event.

Aktív témák