- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hoppá tegnap:
Victory Ratio: 49.46% +0.07%
ez nagyon jó, napi 0,01-0,02-t szokott csak javulni.
sajna ma nemigen lesz időm gémelni, csak vasárnap este. ki kell farmolnom a lóri árát kv-5-telnem nagyon szeressem azt a tankot, de muszáj lesz...
ehh. tegnap egy jgtiger campinovkán, végig baszogatott hogy amx-el menjek scoutolni. oké, ez a tervem, de rögtön a csata elején öngyilkosság, semmi értelme, nem vagyok hülye. erre belémlőtt egyet
pár perc után megindultam, persze ki is lőttek szinte egyből. na mondom ezért kellett. a scoutolás nem azt jelenti hogy az első mp-ben megöletem magam. akkor érdemes mikor szét vannak már szóródva.
Aktív témák
Hirdetés
- Kiterjeszti a Smooth Motiont az új NVIDIA App
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest