Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz krisss93 #6598 üzenetére

Te vagy kedvenc trollozóm, mert a többihez képest viszonylag értelmesen adod elő a mondókádat, ezért először is jó lenne pontosítani a kérdésed, mert két 76-os és két 122-es is van KV-1s fejlesztési listájában
    Addig csak feltételezem, hogy a 76 S-54 vs 122 U-11 párosra írányul a kérdésed.

KV-1s-en már két acc-ommal is végíg mentem és másodszor a 122-es vált be a kedvezőtlen MM beosztások esetén, viszont az XP hiánnyal küszködőknek jobb alternatíva lehet a 76 S-54, mert azt úgy is ki kell fejleszteni az IS felé. A 122 U-11 csak egy mellékszál, kivéve ha csak KV13 kifarmolása a cél.
    (akkor is kell a 76mm S-54, de a 122 U-11-el könnyebnek tünik az XP gyártás a gyengébb ROF-al is... talán több a kritikál meg a HE sebzés, mint a másikkal a tényleges áthatolók.)
    Szerintem mindenképp gyorsan túl kell lépni ezeken a lövegeken, játékstilustól függ mi a hasznosabb, de szerintem a 122mm D2-5T-t el kell érni különben igen gyenge stattal lehet csak a szükséges 50K-nyi XP-t összeszedni a KV13-hoz.

Aktív témák

Hirdetés