Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Elitté vált az IS-em. Ez volt a 4. tier 7 nehéz tank amit kipróbáltam. Játékélmény szempontjából felveszi a versenyt (nálam) a Porsche Tigrissel, de ezzel sokkal eredményesebben lehet játszani.
    A 122 mm D-25T löveggel használtam legtöbbet, ezt már a KV ágán kifejlesztettem hozzá, így elég gyorsan haladtam az IS-3 felé.
    A Tigrisekkel összehasonlítva nagyon tetszett a fürgesége, gyorsan eléri a 33km/h-át. Az adatlapján 34 szerepel, de ezt sosem tudtam vele tartani, mert elkezdett ugrálni a sebességmérő 33-34 között. A páncélja nem olyan pattogós, mint a KV-3 vagy Tiger P frontja, de beforgatva tud pattogni. Az ágyújával iszonyatosakat lehet sebezni. E-100, E-75 kapott 400-as puszikat oldalról a tornyába, ha éppen sikerült átlőni. A gyengesége a lassú célzási sebesség, pontatlanság és kicsi átütés (ha jól tudom, neki van legkisebb átütése a tier 7 HT-k között). HE ammoval mindenesetre lőttem ki E-100-at valamint perceken át reseteltem egy bázisfoglaló IS-4-et, szemből lower hull-ra célozva 130 körülieket sebzett bele (nem velem foglalkozott szerencsére). A tier 5 tankokat rengetegszer egy lövéseztem, scoutokat szinte mindig, de volt full HP-s Churchill és Pz IV is az áldozatok között.

A kreditet és XP-t rohadtul termeli a rengeteg sebzés miatt, remélem hasonlóan jó tapasztalataim lesznek az IS-3-mal is!

Aktív témák