Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz Djuree #6557 üzenetére

8K csata után kezdtem úgy érezni, hogy valamelyest tudom befolyásolni a csaták kimenetelét, mindegy milyen a csapat vagy az ellen.
    Szerintem eddig bárki eljuthat, ha nem fajbéna.... 10-ből elég egyszer "személyesen" megnyerni, máris 60% felé tendál a winrátió.
    Aztán kellet még 4K csata és 2 hónap egy jó klánban, ahol kiváló játékosoktól lehetett tanulni, és máris meggyőződésemmé vált, hogy a csaták felében képes vagyok a győzelemért érdemben tenni valamit (néha meg a vereségért). Szakasz és század nélkül is 60% fölé ment a győzelmi arányom az utolsó 100 csata tekintetében.(wotlogger).
    A "kis" accommal 58% a winratio, meglepő de itt gyakraban előfordul, hogy bármilyen jól teljesítek mégis kikapunk. Talán jobban polarizált a játékostudás, talán a WG ezen a szinten még nem annyira törekszik a kiegyenlítésre... fene tudja.
    Illetve az új játékmodok is beleszólhatnak, pl támadós pályák.

Szóval neked is el fog mozdulni 49%-ról, abban biztos vagyok.
    Leginkább az a taktika vált be, hogy egy tankkal addig megyek amig nyerek. Aztán tankot váltok. Az is a babonámmá vált, hogyha egy tankkal vagy accal sokáig nem megyek, akkor a WG "dotálja" az első köröket, vagyis könnyebb nyerni.
    ---
    (#6560) InHell : OK!

Aktív témák