- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
8K csata után kezdtem úgy érezni, hogy valamelyest tudom befolyásolni a csaták kimenetelét, mindegy milyen a csapat vagy az ellen.
Szerintem eddig bárki eljuthat, ha nem fajbéna.... 10-ből elég egyszer "személyesen" megnyerni, máris 60% felé tendál a winrátió.
Aztán kellet még 4K csata és 2 hónap egy jó klánban, ahol kiváló játékosoktól lehetett tanulni, és máris meggyőződésemmé vált, hogy a csaták felében képes vagyok a győzelemért érdemben tenni valamit (néha meg a vereségért). Szakasz és század nélkül is 60% fölé ment a győzelmi arányom az utolsó 100 csata tekintetében.(wotlogger).
A "kis" accommal 58% a winratio, meglepő de itt gyakraban előfordul, hogy bármilyen jól teljesítek mégis kikapunk. Talán jobban polarizált a játékostudás, talán a WG ezen a szinten még nem annyira törekszik a kiegyenlítésre... fene tudja.
Illetve az új játékmodok is beleszólhatnak, pl támadós pályák.Szóval neked is el fog mozdulni 49%-ról, abban biztos vagyok.
Leginkább az a taktika vált be, hogy egy tankkal addig megyek amig nyerek. Aztán tankot váltok. Az is a babonámmá vált, hogyha egy tankkal vagy accal sokáig nem megyek, akkor a WG "dotálja" az első köröket, vagyis könnyebb nyerni.
---
(#6560) InHell : OK!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Nintendo Switch konzolok garanciával + kiegészítők - konzol beszámítás ok ! - FRISSíTVE 08.24.
- GAMER PC Intel I5 13600KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB NVME SSD
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest