Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Djuree #6517 üzenetére

Ha csak régen volt, akkor elhiszem, hogy jó tank lehetett, gyakran pattant, de mára azt sajnos elfelejtette. Valszeg majd Bl-9-cel sokkal jobb lesz, de nekem a KV-1S és az IS sokkal pattogósabb, mint az IS-3, ettől a tanktól sokat vártam, de lehet kár volt. Igazából lehet, hogy nerfelték, mert 7.4 előtt mentem pár kört haveroméval és az sokkal jobban pattogott, mint az enyém. Biztos nem az alap torony az oka, mert a piros karika körül kaptam 2 átütést, top tank voltam.

FSB1000: Igazad van, fontos a jó társaság. Mi tegnap Napfénysütivel voltunk Churchill szakaszban, még el sem kezdődött a csata, erre egy Somua beírja nekünk(saját csapat), hogy noob Churchill. Nem mondtuk neki, hogy maradjon csöndbe ilyen tankkal, de ő rögtön elkezdett dicsekedni, hogy neki IS-4 van, és beírtam nekem mi van, de azok szarok... (3 T8) Azt is írta, hogy ő francia, azért megy francia tankkal, ritka egy nagy tapló, az elsők között lőtték ki. :D Végül nem bírtunk mit kezdeni az ellennel, nyertek, tier 6-os encounter csata, Siegfried Line. Kapott egy jelentést a nagy pofájú rohadék. :P

Aktív témák