- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Napfénysüti #6371 üzenetére
Benne vagyok, kettő Churchill mindig jobb, mint egy.
Tegnap lett meg vele az első Top Gun, én már megszoktam, hogy lassú, mellette KV-4-et is vezetek.
Ez az egyetlen egy tank, amivel több a killem, mint a csatám.
-----------------------------------------------------
Az a KV-4 nagyon adja, én imádom azt a tankot, nagyon jó páncélja van, tegnap Ferdi belelőtt a tornyába egy átütés 0 dmg-set.Sokkal jobb, mint az IS-3, az a tank ehhez képest vizes papírzsebkendő.
Még a felső részét is átlövik lazán, akár a Type is. (bár Type-ot mostanában ritkán látok
) Tegnap volt vele egy 2 T10 top tankos csatám. Ez lett a vége:
Az IS-8-at rendesen hazaküldtem a hasán keresztül, még mindig D-25T-vel!Az egyik IS-4 felénk jött, neki segítettem, ki is lőtte a 8-as. A másik, nos hát a másik...
Nem akartam nagyon oltani, tudom milyen stocknak lenni, de azért kiírtam, hogy LoL the IS-4 has the D-25T, meg hogy eléggé bátor. A szakadék felől jött mégegy IS-4, amíg a JT (pár % HP) elterelte a figyelmét, addig a mi IS-4-ünk, szétlőtte hátulről. Vereség lett, az IS-4 utolsó, találkozik egy T-43-al, célozza, de addigra kilövi az M43. A 212-es szépen megvédett egy Ferditől, amikor mentem át a másik oldalra (én pattantam róla), de a T95-től már nem sikerült. Nem hittem volna, hogy T10-es vesztes csatából is lehet pluszba kijönni.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest