Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Azért ebben a videóban számos olyan részlet van amit baromira bemákolt. Egyébként a leírtak többségét én is próbálom követni, mert figyelem a jó scout játékosok stílusát, de az olyanokat magyarázza meg valaki amit az előbb leírtam. Előre megyek spotolni, de nem én derítem fel az adott tankokat, hanem valaki mögöttem.
Rohadt idegesítő, mert ezért nem kellene egy szaros scout tankban ülni...
#Scheffer: Köszi ezeket a tippeket is! Igyekszem őket megfogadni, de ahhoz, hogy mindenféle képességet rápakoljak a személyzetre, ahhoz előbb fel kell őket nyomni 100%-ra. De egyszerűen 4-5 csata után elmegy a kedvem az egésztől, mert folyamatosan olyan érzésem van, hogy a scout tankok csak nevükben felderítők, valójában képesség nélküli díszek.
Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest