Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Gyuri27 #27662 üzenetére

Már ha csak két oldal van. Vannak több csatornás mapok is (sőt a legtöbb ilyen), például Karelia ahol középen is lehet előre nyomulni, de soha senki nem teszi, mert két oldalról kapja az áldást, mégis okoz meglepetéseket mikor a máker barmok 10-es csordában vonulnak végig rajta és ha egy kicsit is hülye az ellenség, akkor az oldalsó szárnyakon lévőkkel vannak annyira elfoglalva, hogy már csak akkor kapnak észbe, mikor a bázisukon áll mind a tíz. De ez ugye nem arról szól, hogy melyik csapat az okosabb, hanem melyik a hülyébb.

De Himmelsdorf is nagyon jó példa az emberi hülyeségre. Kialakult egy mítosz, hogy a fenti kastély a szent grál, ezért mindenki oda megy, 2-3 tankot lent hagyva, még a leglassabb dögök is 10 percig kaptatnak felfele. Aztán mikor az ellenség már a bázisunkon foglal, akkor sem fordul vissza senki, csak egy-két értelmesebb, de őket ledarálják.

@Dobi: Én ezért nem vagyok hajlandó mostantól csapatjátékos lenni. Tegnap egy kis léleknyugtató Day of Defeat után visszamentem még, de tartottam magam az elveimhez. Minden hülyét kilökdöstem a fedezékéből, másokat használtam fedezéknek (ha kellett toltam őket magam előtt). Csak azokat hagytam békén, akik értelmesen próbáltak játszani (nem sok van belőlük).

Hallottam a fejemben a Benny Hill Show zenéjét és baromi jól esett a csökkentett értelmi módban lévőket szopatni és trollkodni velük.

Aktív témák