Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gyuri27 #27662 üzenetére
Már ha csak két oldal van. Vannak több csatornás mapok is (sőt a legtöbb ilyen), például Karelia ahol középen is lehet előre nyomulni, de soha senki nem teszi, mert két oldalról kapja az áldást, mégis okoz meglepetéseket mikor a máker barmok 10-es csordában vonulnak végig rajta és ha egy kicsit is hülye az ellenség, akkor az oldalsó szárnyakon lévőkkel vannak annyira elfoglalva, hogy már csak akkor kapnak észbe, mikor a bázisukon áll mind a tíz. De ez ugye nem arról szól, hogy melyik csapat az okosabb, hanem melyik a hülyébb.
De Himmelsdorf is nagyon jó példa az emberi hülyeségre. Kialakult egy mítosz, hogy a fenti kastély a szent grál, ezért mindenki oda megy, 2-3 tankot lent hagyva, még a leglassabb dögök is 10 percig kaptatnak felfele. Aztán mikor az ellenség már a bázisunkon foglal, akkor sem fordul vissza senki, csak egy-két értelmesebb, de őket ledarálják.
@Dobi: Én ezért nem vagyok hajlandó mostantól csapatjátékos lenni. Tegnap egy kis léleknyugtató Day of Defeat után visszamentem még, de tartottam magam az elveimhez. Minden hülyét kilökdöstem a fedezékéből, másokat használtam fedezéknek (ha kellett toltam őket magam előtt). Csak azokat hagytam békén, akik értelmesen próbáltak játszani (nem sok van belőlük).
Hallottam a fejemben a Benny Hill Show zenéjét és baromi jól esett a csökkentett értelmi módban lévőket szopatni és trollkodni velük.
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest