Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #87856 üzenetére
Az jó T8-asom van dögivel: T32, Tiger II, Löwe, T34. Megyek én is, ha nincs más
Az utolsó 1000 csata alapján szép kerek 2000-es a WN8-am.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #87864 üzenetére
Ha a képesség rávilágítás után nincs ember, akkor hívjatok
-
szbalogh
addikt
-
sequator
senior tag
válasz jozefgucci1 #87903 üzenetére
Ruinberg még csak-csak, de Himmelsdorfot nem nevezném arty csatában normális térképnek. Mittengardra bekerülni meg insta-death lesz.
Jól TDző artyk kellenek majd ide, kár hogy azok T4nél kezdődnek. Valószínűleg SU-26 party lesz ez leginkább.
sautia
sequator
-
balintka
addikt
válasz jozefgucci1 #87924 üzenetére
Köszi Neked és Chrisnek is a válaszokat. Még 5 millió ezüst kell rá . Majd farmolok KV-5-tel meg T-34-el.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz jozefgucci1 #87924 üzenetére
Az E-100 mindegyik lőszertípussal jól használható. Van, hogy sima AP-val is remekül bologulok, de persze a gold lőszert is elő kell ám venni indokolt esetben. Ott van még a repesz, amit szintén nem szoktak megköszönni az ellenfelek Ha nem figyel oda az ember, gyorsan HE noobnak kiáltják ki a sértettek
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
neato3loco
senior tag
válasz jozefgucci1 #88009 üzenetére
Akkor nekem is abba kéne hagynom! Pedig igyekszem, mint a bolond, hogy elérjem az 1000-es WN8-at.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
jano_77
nagyúr
KÖSZÖNÖM!
Végre egy értelmes válasz is a felvetésemre!
Pontosan így gondolom én is, ahogy leírtad!
Nagyon sajnálom azt az embert, aki felnőtt meglett ffi és élvezi azt, ha folyamatosan csak kilövik, senkit nem tud sebezni, tulajdonképpen semmit nem tud a játékról és mégis nyomatja! Ott az értelemmel komoly gondok lehetnek.E4-es tanácsokat is köszönöm.
Nem tagadom jelenleg nincs gondom a kreditet illetően, de szeretném minden ágon, amit elkezdtem a T10 tankot elérni és meg is venni! Még akkor is, ha mondjuk a garázsból nem viszem ki, mert nem jó a tank. Másodszor ez most megint 30 goldot jelent a kasszámba és az mindig jól jön.(#88012) bugmenot1: ez a játékból való kilépegetés a WG "tökéletes" munkáját fémjelzi, egy ismert BUG - ők is tudnak róla -, amit nem tudnak, de sokkal inkább nem akarnak kijavítani, mert sokkal fontosabb dolgokon dolgoznak! Az egyiket a tegnapi micropatch-el be is tették a játékba, most már tudsz bejelentkezni FB vagy akár G+ acc-al is. HURRÁ!
(#88016) bugmenot1: ne csodálkozz, hogy mindenkiről lepattansz, és senkit nem tudsz sebezni ha egy ISU152-el mész platoonban!(#88022) demerion: osztom ismét Jozef véleményét és tanácsát! A Stug-T67-Cromwell hármasban szerintem nem tudsz csalódni. Bitang jó mindhárom a saját tierjében, de simán használható fentebb is, mikor magasabb tierbe dob. Nekem jelenleg is meg van minhárom és Cromwell-T67 viszonylag gyakran is szoktam menni - főképp akkor, mikor nagyobb tierben már megcsömörlöttem az agyhalott csapatok miatt.
Emu javaslatát is érdemes megfontolni, mert a KV-1 tényleg erős jószág és hasonlóan jó szerintem a T1 HT is amerikai tier5 heavy! Ezekkel még farmolni is tudsz, mert jól hozzák a kreditet, "könnyű" velük játszani.(#88027) TESCO-Zsömle: ez sajnos tényleg így van.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
rlazol
veterán
jozefgucci1 - különbözőek vagyunk. a gyerekrdnek a siker azonnal kell, és idegesíti, ha nem jön. nem tudott rajta változtatni, abbahagyta.
Nem vagyunk egyformák. Nekem rosszabbak a statjaim mint neki és mégis élvezem, mert én a kihívást keresem. Hogy megtanuljak valamit, ami nem megy, és így fejlődjek. Mindenhez így állok hozzá. Ami könnyen megy, azt hamar megunom.jagada - locastan biztosan tudja
h1mpi - uazt a számot adtad meg, mint az elsőn?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #88102 üzenetére
Loptam!
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #88725 üzenetére
Meggyőződésem hogy lenne rá igény hiszen a többségünk klántag. Csak pont a személyes ellentétek miatt más és màs helyen.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #89059 üzenetére
Megerősítem a T-34-85 és a T-34 is is fun Most tartok a T-34-85-nél és fullosan op a saját tierében.
-
SoulReaver
veterán
KV-13 nagyon jó tier7 med, én kellemesen csalódtam benne.
Az az ág nekem végig bejött, még a T-43 is elment egynek, de jobb a kv-13, viszont ha Így mész, hogy KV-1, KV1S, Azt hiszem ott lehet lekanyarodni a KV-13 fele, utána T43 és T-44, T54 stb, így spóroltam meg a sok t5 és az alatti fölösleges köröket.
Mondtad tudom, de film kritikát is elolvasom, aztán úgy is lesz saját véleményem..
T-54 majd könnyebb lesz mi?
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz jozefgucci1 #89073 üzenetére
Másik VK45B-t meg JPZE100-at lődöztem repesszel. Messze voltak és nem tudtam weakspottot lőni. Vagy is párszor próbáltam de amikor pattantam a VK45B kupolájáról feladtam. 1240-et lőttem 4 lövésből a VK45B-be repesszel. Ő meg 45-öt belém!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Kv-13 felol menj akkor. Az szvsz egy jo tank, nekem jobban bejott, mint a T-43. A freedet meg tartogasd a T-44-re a toronyra meg az agyura, meg azt hiszem lanc is kell hozza. No meg utana is kellene nemi free a T-54 torony + agyura. Amugy T-44-ig durvan jol adjak ezek a tankok a wn8-at.
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #89126 üzenetére
Szerintem pont nem jellemző az rá, amit írtál. Én már néztem 10x legalább és soha nem tapasztaltam ilyet.
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #89232 üzenetére
Ja főleg a nerf után, előtte kólával nyomtam az egylövetűt, asszem 3,08 alatt töltött. Mostanában csak a tárassal megyek, az még mindig nagyon jó.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #89345 üzenetére
Az angolokat végigvittem, nincs egy rossz tank se, mindegyik játszható. Ha a heavykkel legalább 8-asnál tartasz az jelentősen megkönnyíti a helyzetet. Érdekes kérdés hogy milyen lesz az új 10-es amire a 4202-t cserélik. Az oroszokkal még nem tartok ott (csak az Obj. 416-nál) de a T-54 kifejlesztése egyértelműen prioritás nálam. Szóval szerintem mindkét ágat érdemes vinni.
+1 a Cromwell megvételére.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Dobi 562
addikt
válasz jozefgucci1 #89345 üzenetére
Nem szabad oket agyhalottaknak hivni. Ok csak ''elvezik'' a jatekot.
Egyebkent a T-54 fele indulnek a helyedben, az a tank mikor minden modul megvan hozza, maga az alom. Jo pancel, furge, gyors agyu. Elotte a T-44 is nagyon jo!
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #89418 üzenetére
Van egy a klánban. A saját tierjében szinte csak az FCM pak tudja belőni, viszont gold nélkül nem nagyon visz át semmit.
Meg azt is nézd, hogy adnak mellé 30k goldot.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #89511 üzenetére
kapd be
(#89512) TESCO-Zsömle: az ha vki nem tud veszíteni, mindig nyerni akar, szerinted az hiszti!? Cimbora kicsit meg vagy tévelyedve.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
-
Stigma.HC
senior tag
válasz jozefgucci1 #89558 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor messziről kerülöd az E4-et. 50B és E3
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #89821 üzenetére
Az 50B-t én is jobban érzem, jobban tudom kezelni, mint a T57HT-t, egyet kell, hogy értsek. A T110E3 tapasztalataim is tökugyanezek.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
szbalogh
addikt
-
04ahgy
nagyúr
válasz jozefgucci1 #89827 üzenetére
Nekem az LT-15 (StuG) nem akar sehogy összejönni...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Chris0321
addikt
Egy héttel a WG 4. születésnapja előtt? Én vártam volna még, hogy milyen akciókat adnak majd.
-
galervin93
őstag
KV-13-hoz: nekem is megvan, és szenvedek is vele, de nem az ágyú, hanem a legénység miatt (nyolcvanvalahány százalékosak -->töltésidő, célzásidő stb. minden nagyon gyenge). Maga az ágyú viszont jól használható! A testvérén, a T-43-on ugyanez az ágyú van ugyanebben a tierben, 50+ csata után lesebzem az átlagom vele. Pedig nem is goldozom sokat. Van benne, azt hiszem 10 db (meg 5 robbanó), de nem nagyon szoktam használni. Megvan a sebessége, mozgékonysága a tánchoz, jó a páncélja, még side scrapelni is lehet vele valamelyest. Én imádom.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #89857 üzenetére
+Bingisz: Ha jól emlékszem 92 db tankom van, ebben benne vannak az ajándékba kapott kis tankok is remélem ennyi elég lesz. Nemrég vettem meg a Bélát, hogy a pattintós küldikhez legyen még egy tankom, mivel az E-75 már rég elit csak a láncot és a tornyot kellett ráraknom és meg is kapta az E-100 alap ágyúját ne porosodjon a garázsban. Most pontosan nem tudom megmondani mennyi csatám van de 20.000 felett. Az a legidegesítőbb, hogy pl. artys szakasztársat is sokáig keresgéltem mire lett pedig klánban vagyok. Csak azért akartam rákérdezni meddig juthatok el mert nem akartam felemás legénységet a tankba, még meg sem mertem nézni milyen küldetések lesznek a vége felé.
-
jagada
addikt
válasz jozefgucci1 #89924 üzenetére
Sajnos nem csak alacsony szinten megy a szivatás. Szinte kezdek hozzászokni, hogy ha nincs 4-6 fragem egy csatában akkor azt bukjuk. Ez csak akkor gáz ha 2 tierrel magasabba rak, esetleg stock lightal +3 tierbe, olyankor legszívesebben már a visszaszámlálásnál kilépnék.
Nagyon unom már a rengeteg BOT játékost/szakaszt, főleg ha a top tankok azok, inkább rakna be 10 vs 15- be csak ne kéne néznem amikor a két szinttel alacsonyabb tankhoz odamegy a KV-4 és csak forgatja a tornyát, becélozza, de nem lő egyet sem, és a last chanches kicsi vacak kb. 15 lövésből szedi ki 5 perc alatt, közvetlen közelről, pedig elég lenne csak nekikoccantani azt a monstrumot és elfüstölne...
Az MM kiegyensúlyozása is érdekes mostanság, előfordult, hogy 4 tankkal több top tieres tankja volt az ellenfélnek, vagy full heavy csapat harcolt 0 heavyval szembe és az össz HP kb 5k-val több volt az ellenfélnél, hozzáteszem mindez T5-T6 csatában!Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
szbalogh
addikt
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #89929 üzenetére
E3-al 21 csata után 29% win.
Most várom hogy meglegyen valamelyik t28 küldetés és megy bele az új legénység utolsó tagja is.
Szóval arty vagy spot misszió érdekel valakit? (Aktív hang kapcsolat feltétel)
A prohardver csatornán ingame elérhető vagyok.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #89939 üzenetére
Maus-om, JpzE100, E4, Wte100-am is van.
Sajnos az Fv183 vonalát még nem indítottam el, de a foch után az fog következni.Jut eszembe az Alecto használható, vagy inkább toljam át free-ből? Mert akkor az AT2-vel kezdenék.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
válasz jozefgucci1 #90010 üzenetére
Nekem most készül hozzű az fv304. Azzal halálegyszerű lesz. Amúgy meg ne panaszkodj, T55A-hoz 3-al kell ugyanezt csinálni, van hozzá lorraine 155 50-em meg s51. És esélytelen, kb csak ez hiányzik az arty feladatok közül. Ezért szenvedek inkább a bishoppal egy sort, az fv304el simán meglesz.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Chris0321
addikt
válasz jozefgucci1 #90124 üzenetére
Miért nem mész szakaszba olyanokkal akik tudják lőni amit spotolsz? Én biztos úgy csinálom majd, mert a csapattársakra nem lehet számítani.
-
lacibacsi
addikt
válasz jozefgucci1 #90143 üzenetére
T57... Na igen. Ezen a vonalon a végső cél ez, de addig még nyilván el kell durrantani néhány repeszrombolót... Kb. 5500 csatával még gyermeki álom ezt kimondani, de előbb-utóbb szeretnék minden tankot kifejleszteni és kipróbálni. A realitás talaján maradva és elgondolkodva a szavaidon (főleg a T49 problémáján) lehet, hogy a T71 lesz most a nyerő. Köszönöm.
Két szavazat a T25-re... elgondolkodtató...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
myckey
veterán
válasz jozefgucci1 #90143 üzenetére
igen, a T71 minimálissal jobb fajlagos teljesítménnyel rendelkezik.
ellenben az M41 jobb talaj ellenállási mutatókat kapott és tornya is gyorsabban forog, meg az általad írt max tempúesetleg még ami szempont lehet, hogy talán a T71 géppel egyszerűbb jobb statot/wn8 at produkálni...a bulldog jobban fel van copkodva, ezáltal magasabbak vele az értékek is.
rlazol
sztm is bele számít mindenféle szerzett XP.
eddig még nem volt úgy, hogy ne vették volna figyelembe.asszem
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Departed
őstag
válasz jozefgucci1 #90157 üzenetére
Azáltal hogy pofátlanul 10-es ágyút kapott ahhoz a sebességhez, menekülési képességhez, egyértelműen OP. Statoldal alapján is.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #90157 üzenetére
Manapság a tomatók is bulldoggal tolják.
Topként is betöltik a goldot, így a sebzés garantált.
Lassan már azon lepődöm meg, ha egy bulldog nem goldot lő rám, akár jó játékostól, akár félbotról is van szó. -
zarew
senior tag
válasz jozefgucci1 #90364 üzenetére
Olvass! Segítek: Vereség......Ellenséges bázis foglalva....
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #90613 üzenetére
Nem tudom van-e a játékban még egy olyan tank amit így be lehet forgatni. Egy saroknál be lehet vele úgy állni, hogy egyik bubit se lássák, majd 45 fokban legyen az amúgy is vastag alsó frontpáncél és még lőni is tudsz közben. Persze, ehhez jön még az is, hogy nem sokan ismerik még. Ha megnézed a replayt, akkor az ellenfél T28-a teljesen rosszul csinálta. Kijött nyílt terepre, 2x sikerült messziről belőni a bubiját. Ha ottmaradt volna az AT15 helyén úgy beforgatva, mint én, akkor senki sem lövi át.
Emre: Az E3 legénységgel futtatom
Nick: HE_Storm
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz jozefgucci1 #90655 üzenetére
és fradi81 köszönöm.
De frissíteném is a dolgot a második kör eredményével, ez most egy kicsit jobban ment, mint az első:Az ellenfél M44-ese sajnos nem volt igazán tisztában a játék alapjaival, ezért kénytelen voltam csata közben korrigálni tudásbázisát, de úgy fest, hogy nem igazán értette meg, ezért próbáltam neki a csata utáni chat-ben kifejteni, remélhetőleg így már menni fog.
-
Drenadar
veterán
válasz jozefgucci1 #90696 üzenetére
az alap probléma ez a HSZ
neki van baja, és nem nekem.
és kiemeli azt is hogy a játék megáll de az FPS nem esik le. -
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #91342 üzenetére
Én imádtam a T43-at. Igaz szinte csak golddal lehetett használni, de az 57mm-es még itt is nagy fun.
-
tick
aktív tag
válasz jozefgucci1 #91342 üzenetére
Szerintem király a T43, de csak teljesen kifejlesztve. Magasabb tierbe HE-vel kell lövöldözni láncokat Vagy gold...
Everything that has a beginning... has an end
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #91346 üzenetére
Pedig a T-44 még jobb. Jó gyors, jó páncél... az ágyúja gyenge kicsit, de ha jól használod nem kell gold. Viszont a lőszerrekeszt minden második lövés elviszi.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz jozefgucci1 #91346 üzenetére
Szerintem a T44 egy nagyon jó kis tank, T10et leszámítva folyamatosan forgatva nagyon hatékony a front páncél, és elég az ágyú is. Persze kell hozzá sok szerencse, mert 10ben, jellemzően olyan csapatokat fogok ki, ahol jönnek a beccsetek párosával, esetleg rossz helyen bóklászok, és hiába nem full frontál megyek, de a halálcsillag meglát és keresztbe átlő. Az ilyesmi rosszul tud esni, de 1 szinttel lentebb már fun, t8ban meg mészáros.
-
Telda
addikt
válasz jozefgucci1 #91375 üzenetére
Köszi!
Hát ennyit nem fogok rászánni . -
Don Vittorio
őstag
válasz jozefgucci1 #91405 üzenetére
Nekem a 13 90 még csak most lett meg, nem kellett visszavennem, de az tény, hogy a Bulldog - amit szintén csak 2 hete hajtok - nagyságrendekkel játszhatóbb vas: "dőlnek" vele a topgunok meg a Radley-k.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
jano_77
nagyúr
válasz jozefgucci1 #91517 üzenetére
azt sem bánnám, ha elmennének gétéáötözni
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest