Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Játszhatatlanul lassú az mm. Lehet hogy csak a Daki csapatoknál mert túl sokan választották őt? Az is lehet hogy bug és majd finomítanak az mm-en.
Az lenne a lényege ennek a módnak hogy gyorsan pörögjenek a 2 perces csaták. Mindenki megy a cap-re aztán gyors fókusszal nyer. -
kchryss
veterán
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Tudom, már az előző, a GSOR elemzésnél is felhozta ezt a témát.
Azt nem tudom, hogy erről mások hogy vélekednek. Gondolok itt skill-re, Dezgamez-re, Daki-ra meg a satöbbi.
Skill-nél rohadt nehéz kérdezni, mert nem figyeli a chat-et, 3-4000 ember szövege pedig eléggé gyorsan pereg....82-szer kell beírni, de akkor meg letiltanak.. -
peterson79
őstag
-
EQMontoya
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Átlagos kedd...
[Amikor az egész csapatodban alig van valaki, aki legaláb tudná, hogy a tanknak melyik az eleje]
Itt egyébként ajánlanám mindenkinek különös figyelmébe az ELC-t a csapatunkból, akinek a top tier spotterrel sikerült 0 spot teljesítménnyel (nem csak assist nem volt, fel sem spotolt egy tankot sem) és 0 sebzéssel meghalnia.
Megnézem, 12k csatája van az embernek, kicsivel 4000 fölötti service record, 22 tankkal lőtt ászt, szóval ugyan nem egy unikum, de látott már ezt-azt.
Ehhez képest a prémium spotterrel top tierként beáll hátra egy bokorba, és nem csinál semmit.
WTF?! -
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nagyon hülyén van megcsinálva ez is, meg még pár másik plecsni kiérdemlése, de ezt ugye nem is várjuk WG-től

Nem akarok konteózni, de szerintem még bugos is
Amúgy ez full szerencse és RNG, mert nem tudhatod mikor, ki és honnan fog szpotolni helyetted.
Legjobb kimenni a mező közepére vagy ahol nem nagyon várnak és persze addig láthatatlanul eljutni és úgy szpotolni, mert amúgy nem lesz meg...
Rohadtul bevállalósnak kell lenni, hogy mindig Te légy a legközelebb az ellenfélhez.
Ja és biztos ilyenkor fog városba rakni
-
EQMontoya
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy gyakorlatilag mindig low tier vagy szakaszban.
Egyebkent a tegnapi nap tenyleg "zsenialis" volt MM szempontbol.
T9 csataba kerultem T29-cel. Az hagyjan, hogy en lottem a legtobb sebzest. De rajtam kivul senki nem lott 1000 folott. T9 tankokkal sem, top tierben. Nevetseges.
Van is rola screenshot, mert ez tenyleg olyan volt, hogy ha nem latod, nem hiszed el. -
phoenix1989
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
En szivesen jatszanek szakaszban de nincs kivel. Itt is kerdeztem de senki nem jon. Szakaszban pedig sokkal tobbet tudsz tenni hiszen 3man vagytok es ossze tudtok beszelni. Es a 3 tobb mint az egy. Szakaszban is egyebkent akkor van ertelme ha hallgatok egymasra. Ha szakaszban is mindenki megy a sajat feje utan akkor tenylegesen nincs ertelme. En emlekszem meg nagyon regen 2haverral 3db 50b vel szakaszoztunk nem vesztettunk csatat.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Most megnéztem én is, már nem elékeztem pontosan. Nekem jelenleg így van. Tudom, a parancsnoki rendszer mehetne az első slotba is, de egyelőre ezzel próbáltam. Így sem rossz, elég jó az az 50%-os álca is. Legénységen van álca skill, lila cuccom viszont nincs, szóval csak a standard dolgokból gazdálkodom. A látótáv, ha átraknám a távcsövet az első helyre, alig emelkedne valamit (talán 457-re, vagy valami ilyesmi), viszont az álca visszaesne 48-ra. A parancsnoki rendszerrel szintén visszaesne a camo, bár a spotolás megnőne, de mivel így is rajta van, csak nem első helyen, így nem sokat nyomna a latba. A fene tudja, hogy a gyakorlatban melyik a hasznosabb. Egyelőre így bejön, szinte proxy spotig lehet osonni egy bokorsorban.

-
Raidon
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Az oké volt kék lila recentem átlag 9-es tier. De mivel család van melózom is nem tudok olyan sokat játszani. Pl ha tankot húzok és mondjuk átlag tier mondok most valamit 7 átlag 1700sebzés meg ilyenek mondjuk avg 30 nap az úgy nem túl kecsegtető.
Meg amúgy klánozni nem tudok idő hiányában de pl ha úgy lenne megoldható lenne az a 2 hét cw.
-
Raidon
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Segítségre lenne szükségem! Ha elcsesztem az első X-k csatám, de mondjuk elkezdenék játszani most azokkal a tankokkal amiken gyengébb statot produkáltam mint például amit most hozok. Akkor van esély arra, hogy “jobban” javulna az overall wn8 értékelésem? Illetve van e olyan mod ami csatában jelzi, hogy melyikhez mennyit kell lőni pl zöld vagy kék. Köszönöm segítségedet
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Az a helyzet, hogy öregszem és kezdek szenilis lenni

Az zavart meg, hogy volt ELC-s legénység a barakkban, mint említettem a kölcsönkapott tank miatt kerültek be...aztán ahogy itt írogattam jutott eszembe, hogy nekem van egy nagyon fasza kis felderítőm francia vonalon, az AMX, a többit meg tudod

Mindegy, az ilyenekből sosem tanulok és annyi aranyat elvertem már ilyen hibák miatt, hogy fel sem tűnik
ja, az a rádiós bigyó tényleg hasznos? ugye tovább mutatja az felderített tankokat, azt is ki kellene próbálnom.
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Ha ilyen küldetésed van, akkor várd meg amíg eléred az elsőt és csak utána resetelj. Amikor megvan az első és resetelsz, akkor csak a másodikat fogja figyelni, az első részt már teljesítettnek írja, szerencsére.
Nekem tegnap volt így, a 15000 hp sebzös. Pont az utolsó körben lett meg, de mondjuk nem tudom hogy - és már azt írta, hogy 10 lehetőségem van a 17000-re, tehát automata kezdte elölről, viszont az első feladat már megvan, ott a pipa.
-
-
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Bakker visszanéztem ez tényleg kurva gáz volt. Mondjuk nem csodálkozom, daily klán mindig is tele volt ilyen óvodásokkal.
Azért durva hogy már több mint 300-an nézik ráadásul nincs is csúcsidő (csöcsidő
). Én kb 5 percet néztem az adásaiból összesen, hamar képet kaptam a kontentről, meg kb 3 perc volt amíg a legnézettebb klipjeibe belenéztem hogy rakjak be ide példát. Már megbántam hogy promóztam. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Nagyon jó színész volt. Pont hogy ennyire hülyének nem lehet lenni.

Később egy videóban bevallotta hogy megjátszotta, minden videójában direkt ilyen retardált módon beszélt a leleplező videóban meg tök normális volt, összeszedetten értelmesen beszélt, látszott rajta hogy nem annyira hülye mint amennyire megjátssza. A nézettség miatt csinálta.
Én jókat röhögtem rajta akkor is meg még most is. Egy csomó szlenget meghonosított a wot-os közösségben: spútol, kempül, ferdén lő, ciff -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Párhuzamosan húzok több ágat, bár a húzás erős túlzás nálam. Francia legénység jobban kellene, de fontosabb lenne, h a magamfajta ügyifogyi is tudjon vele játszani, farmolni prémium lőszer használata nélkül. Még átgondolom.
Swinegod #215176 : Köszi, akkor érdemes várnom a frissítésre egy kicsit még.
-
Barret001
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Én azon gondolkodtam már sokat,hogy kellene egy gomb,amivel át lehetne kéretzkedni a győztes csapatba,csata végén! Mondjuk az első öt xp-s élhetne vele.Azért mert én jól teljesítek,miért kapok büntetést? Jó lenne ezt megérni
Jó vagy,és feleződik a reward,mert a csapat bénázott... -
3
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Korábban is voltál már tiltva. Mi bizonyítja, hogy nem valami másért tiltottak?
De ha a képeken látható beszélgetésért tiltottak, az is teljesen jogos. Az illető már az elején kiterítette a kártyáit, te pedig szándékosan idegelted őt.
A WG azért tróger, mert a hozzád hasonlók százával veszik a ládákat, és semmit sem várnak el a pénzükért cserébe.
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Semmi bajnincs azzal, hogy bevédted a családod. De ha mindketten trágár stílusban beszéltek, akkor mindketten megérdemlitek. Arról nem is beszélve, hogy a családod fenyegetése még fel sem merült (max a személyedé), amikor te is nem épp könyvtári stílusban reagáltál vissza. Ez nem a cégtől függ, a lányod sulijában a tanárnő egy oda-vissza anyázásért valószínűleg ugyanúgy lecseszi mindkét gyereket, függetlenül attól, hogy ki kezdte.
Ezért nem érdemes felvenni a kesztyűt. Ő élvezi, és téged is megb@sznak érte. -
e-newsee
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Tudjuk, hogy magyar volt az illető. Nyilván akkor magyarul írom az ilyen trolloknak, hogy "köszönöm a figyelmedet".
A fenti angolt csak általánosságban írtuk, mert a legtöbbször angolul, vagy valami egyéb nyelven találják meg az embert. Kivéve a magyarok, mert a te nevedről is (és az enyémről is) látszik, hogy magyar.
De akkor most már tudod, mit szoktam írni.
Hidd el, hamarabb vége lesz az ilyen vitáknak, ha nem állsz bele! -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Régi szép idők. '90 előtt cenzúrázták a csúnya beszédet tévében és rádióban egyaránt. Nem volt ennyi moslék beszéd élőben sem. Gengszterváltás óta szabadult el édes anyanyelvünk, jórészt a kereskedelmi kanálisok szabadossága miatt.
Nálam is ki van kapcsolva a chat, nincs energiám primitív bunkókkal csevegni. -
Swinegod
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Én örömmel várom az ilyeneket, ha valami autista rám ír hogy a kurva anyámat, az mindig megmelengeti a szívemet, mert tudom valami degeneráltnak elkúrtam a napját úgy hogy valszeg semmit nem csináltam csak ő hülye mint a szar. A kedvenc részem a "nekem van pár accom", a fos játékosok mindig ezt mondják, ezt hazudják maguknak is amitől jobban érzik magukat
Múltkor volt egy ZWACK klános ember 10-es kocsival Prohorovkán mondom na csak nem lehet szar 2 kiválóságjellel a zwackban, tévedtem, ilyen alulról volt és a 4. és szerinte még én voltam a fogyatékos mert a stock 9-es Pattonömmel nem vertem meg egyedül 4 embert, beleértve a 9-es udest és STB 1-et a hegyen miközben középről is lőttek a heavyk -
válasz
jano_77
üzenetére
Ezt azonnal jelenteni kell, mert konkrétan fenyegetőzött,. ami bűncselekménynek számít. A helyedben jelenteném a WG-nek (bannolni fogják), meg ezt kinyomtatva a rendőrségen is feljelentést tennék. Aztán megkeresik (pillanatok alatt meg tudják találni IP alapján), és majd befogja a pofáját.
-
3
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Igen képzeld arról híres. Nem emlékszel már rá hogy mi történt amikor el akarták venni a tier limites prém tankok tier limitjét? Még teszt szerverre sem került berakniuk olyan gyorsan törölték azt a projektet a sírás miatt. Sorold már fel melyik prémium tankokat nerfelték az előző 10 évben? Nekem egyedül a type59 jut eszembe kb 7!!! évvel ezelőttről meg talán a super pershing kapott valamikor nerfet, de azóta buffolták többször is.

-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Szerintem rendben van, de amúgy te honnan vetted azt a 35%-ot a teszt szervernél? Én sehol nem találok semmi infót róla.
Kizárt dolognak tartom egyébként hogy a prémium tankok kredit szorzójához hozzányúlnának. Ez akkora böszmeségnek hangzik hogy ha látnám se hinném el.
Az ünnepi kredit szorzót meg én is benéztem pedig én veterán wot-os vagyok. Most már rémlik hogy tavaly is így volt, de elfelejtettem. Úgy terveztem hogy most kérem ki a twitch prime bér tankokat és addig farmolok velük amíg össze nem jön rájuk a 3 mark.
Na mindegy azért nem panaszkodom. Korábbi években szinte semmit nem használtam ki az ünnepi bónuszokból, most azért kihúztam egy csomó tankot és kreditet is farmolgattam ruszki szerveren.
A prém tankos 3 markolást lehet így is megejtem mert fekete piacra 20m kreditet össze szeretnék gereblyézni és a fekete piac előtt szerintem még nem lesz frontline. -
-
-
joergie
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
amit akartam kiválasztottam, de hogy a 10esre kb semmi időt nem hagynak, azt nem birom felfogni. Mert ugye csak vasárnap lehetett megszerezni az utolsót, én még gondolkodtam melyiket válasszam a 12 megvásárolatlan tier10esemből.
Volt téma? ezt fejtsd ki. Nem vagyok kötelezve hogy fórumot olvassak. Nem is olvasom ezt a fórumot, csak ha valami infó kell. Mondjuk egy visszaszámlálót 48 óráról ildomosnak tartottam volna, ha már így egylépcsőben megszűntetik az eventet .Korábban 2-3 lépcsőben szüntették meg ha jól emlékszem. Tegnap 2 órát játszottam, aztán családi esemény, aztán nfl playoff. Abban a 2 órában semmi ráutalót nem láttam, miszerint másnap úgy szüntetnék meg az eventet, mintha sose lett volna.
Írtam nekik egy enyhén indulatos ticketet. -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Tartályromboló. Ez mekkora már.
Viszont ha már kicsit szögben van, az első lánckeréken keresztül elég könnyű sebezni és láncolni is egyben.Szép stat jano. Én ugyanezt csinálom a másik irányban.
Márciusban (újrakezdésemkor) 2070-ről indultam, most már 1970 körül járok. -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Reggel mentem még bő 1 órát, meg lett a X-es kedvezmény is az Obj.430U-ra.
Első X-es a RU szerveren.Összességében 5M kredittel kezdtem a karácsonyi etapot.
Eddigi években csak 5x nagy ládákat vettem, idén 20x de ezeket leszámítva Free To Play.
73 csatát tettem bele az akciós időszakba.GSOR 1008 esett a ládából.
Ezzel szereztem plusz 1 női legénységi tagot Stug IV TD-15.
Chuck parancsnok ugye meg lett a küldiből.
Télapó is várja még hogy beülhessen valahová míg az ide 4 ajándék lány a GSOR-ba került.
Időközben volt szinte minden egyébre akció kivéve tankleárazás ekkor megvettem a felszereléseket, legénységet képeztem.Megvettem Chuck akcióval:
X Obj.430U
IX T-54
VIII P.44 PanteraDíszekből esélyem sem lett volna kirakni egy albumot sem hiába a 17 db antiduplikátor amihez nem is nyúltam (hátha jó lesz jövőre)
ezért a 2018-as albumból behúztam a Szovjet és Kínai újév álcákat.Vásárlások után 6,2M kredittel zártam.
4240 arany is maradt az átképzések után.
(Ideát jól jön mert nincs 100+ db leszerelő készlet mint EU-n)
IX Conqueror-t meg majd megveszem ha lesz tankleárazás. -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
3*igen: [link] "Holiday Ops 2021
December 9, 2020 at 08:00 CET through January 11, 2021 at 08:00 CET (UTC+1)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ami láthatóan nem megy nekik.