Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
3
senior tag
válasz
Jonatán
üzenetére
Nincs esélyük? Pár csata után kapnak egy rakás cuccot. Állandóan van valami esemény, amin mindenfélét lehet szerezni. A toborzó programmal lehet tier 8-as tankjuk, ráadásul nem is szar. A második fiókomon játék nélkül lett meg a 8-as karácsonyi szint, úgy, hogy 2-4 napig be sem jelentkeztem megfejni a hóangyalt...
-
peterson79
őstag
válasz
Jonatán
üzenetére
Magyar a kliensed? Szerintem minden le van írva, meg itt is segítettek eleget.
Ha mégsem érthető, menj a kurzoroddal a garázs felső részére, ahol látod a Hangulat vagy mi kifejezést (nekem angol és Atmosphere-t ír), attól jobbra van a pillanatnyi százalékos bónusz értéked. Ha arra ráviszed és otthagyod 1-2 mp múlva kiírja miből adódik össze.
Első a hangulat szintje, aztán a kis dekorációkból adódó szám és végül a Nagy dekorokból kapott szám.
Az elsőt már tudod, ahhoz kellenek az 5-ös szintű díszek, a másodikat és a harmadikat pedig szintén le tudod csekkolni az albumoknál. Mind a 4 féle album és a Nagy díszek albuma is megnyitható és látod melyik hiányzik még. Az elv az albumokon belül ugyanaz, jobb felső sarok mutatja, hogy hogy állsz százalékosan és ha arra ráviszed megint a kurzort, pár mp és mutatja miből mennyid van. Tól, ig adja a százalékot és ahogy Ollie is mondta, 72 db után van kimaxolva százalék szempontjából. Kis album max 1%, nagy album darabonként 2,5%.
Szerintem mindig a nagy díszeket kell kifejleszteni minél hamarabb, mert az már eleve 10%-ot ad, ami elég sok. Ha vettél nagy ládát, akkor a hangulatszinted hamar kimaxolódik és elég sok díszt is kapsz, szóval olyan 20-30% közé kerülhetsz már a legelején. Ja és ez Kredit Bónusz!Ha nem vettél ládákat, akkor kicsit többet kell játszani vele, hogy a kicsikből is meglegyen a díszítésed.
Azért írtam le így hosszan, hogy a jövőben is világos legyen. Talán következő Karácsonykor is ezt az elvet folytatják, aztán ki tudja
Pár éve ilyen és jónak mondható. -
válasz
Jonatán
üzenetére
Mind a 4 "helyszín" minden helyére (- nagy díszek, ezek a helyszínek jobb oldali helyére valók és nem szükségesek a X-es szint eléréséhez) 5-ös díszt kell tenned.
Bemész a fához és bal oldalt válthatod a helyszíneket, alapból a fa van kijelölve, de alatta van még 3 a hóleányokig és alattuk van Chuck.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pár éve ilyen és jónak mondható.