Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem nem annyira tetszik ez a Cobra.
Lassan szűkül, mellé is szór, néha meglepően pontos de nem elég gyors és nagyon sok idő az újra töltés idő pláne ha egyedül maradsz vagy nem sikerül kiszedni a tárból.
Tegnap 28 csatát mentem 39.29% WR
Lila venti + fejlesztett célzás és sima stabi,
4+ képzett legénység.
Napi gyűjtői tank sem lett meg miatta... 15/13Szerk:
Mai ajánlat: T7 Combat Car -
-
-
-
tboj
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem, akinek megvan, az a kedvezménnyel arányos módon kap kompenzációt. A tank teljes ára papíron 13000 gold, a csomag teljes ára pedig 15000 (ebben a tankon kívül még 5x szorzók is vannak + legénység + garázshely). Ha megveszed kedvezmény nélkül, akkor kifizetsz 15000 goldot és visszakapsz 13000-et, amennyiben már megvan a tank. Ha megveszed a teljes kedvezménnyel 7500 goldért, akkor visszakapsz 13000-7500=5500 goldot. Tehát ugyanott vagy, a tankon kívüli sallangokat megvetted 2000 goldért.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Részben kapcsolódó mai csatám. 3. legtöbbet sebeztem és nem kerültem be az első 10-be xp-ben.
Tudom miért, mert mások spotját lőttem messziről, nincs killem és top tier voltam -2-es mm-ben. De azért egy sniper TD-vel ennyi sebzésre szerintem többet érdemeltem volna. Nem hiszem hogy minden tank ami előttem van xp-ben többet tett volna a győzelemért.
-
-
po1son
addikt
-
-
El Rey
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Volt egyszer egy olyan lövésem, hogy prokhorovka mapon az A2/B2 határán álltam a bokorban FV vel. E5 nél átnézett középen egy ellenséges early. A kupoláját eltaláltam!!!! 1400 at belevertem. Meccs utánnéztem valami ujságírói account volt
Gondolom elátkozott rendesen. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Két bolt van most. A nyári még menni fog két hétig.
Kezdés: 2025. június 2. 17:00 (CEST) / Befejezés: 2025. július 14. 17:00 (CEST)
Én pár napja váltottam ki a T78-at. Végre volt egy olyan tank a kiválthatóak között ami még nem volt meg.
-
válasz
jano_77
üzenetére
Igaza volt. WG kap.a be. Én szívesen költök a jàtékra,pl karàcsonyi làdàk. 60 IQ kitudom szàmolni,h az megéri e nekem ,vagy sem. Golyós hülyeség meg totàl szerencsejáték. Ez nem jó iràny. CC pedig ha összefognànak tudnàk befolyàsolni a WG,de ez sose fog megtörtènni. Magyar viszonylatban is Elite a golyók ellen volt,Scheff meg szokàs szerint sunyiskodott.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77
üzenetére
Dell Optiplex 7440 AIO Touch:
AMD R7 370 2 GB az alaplapon, I7 6700T proci, 2x16 gb ram, nvme ssd+hdd.
Elsődlegesen netre és fimnézésre lett beszerezve.
Occó (kb 100-ban állt meg), csendes, megbízható.
A játékot meg toltam már ennél gyengébb vassal is.
80%-os FOV, minden egyéb beállítás a minimumon, 1920x1080 felbontással 70-100 fps között mozog. -
El Rey
aktív tag
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Pont megtaláltam a választ:
Ne feledd:
Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz fejlesztett felszerelést, akkor automatikusan a Megnövelt lövésállóság felszerelést kapod meg.Ha az 1.29.1-es frissítés megjelenéséig nem választasz kísérleti felszerelést, akkor automatikusan a Mobilitásjavító rendszer 3. szint felszerelést kapod meg. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nekem most 1002 pontom van és egy 5-ös kicsi szám a nagy 1002 szám mellett fent jobbra, "rank inactivity". Ha valaki ezt a részét jobban érti, akkor most jól jönne egy tanács, ha nem játszom ezzel a móddal többet, akkor is ezüstben maradok a végén?
Elég durva bukó szériáim voltak a heti játékok során, ma 3 győzelemmel pont becsúsztam az ezüstbe, szóval nem szívesen játszanék többet ebben a módban és bár általában nem érdekel a jutalomtank, de ha már eltoltam ezüstig háromszor, akkor behúznám most. -
h1mpi
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Én beálltam tegnap a közelebbi ház alapjára, de lőttek simán. Meglett az 1000 kill, így nem erőltetem már a brutal szintet, ha esetleg összejön majd, akkor örülök, de kevés esélyt látok rá. Amit kaptam 3 gömböt nem volt benne semmi csak kredit meg képzési könyv...
nem tudom honnan kaptam a plusz egyet, de 3 volt. -
El Rey
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
A BZ 176 is jól használható. Brutál szintet azzal csináltam meg. Killem kevés volt értelem szerűen mert én a max hp-s tankokba lőttem 700-800-900 akat a többiek meg kilőtték őket. Elég jó a páncélja is. És mindig egy kupacban kell maradni az a legfontosabb.
Dupla sebzés helyett ajánlom a vámpír lövés vagy mi a neve ami szintén visszatölt hp-t de csak neked. Ja, és a rakétákkal lehet rammolni is. Nem is egy killem rammolással volt. -
manu75
aktív tag
válasz
jano_77
üzenetére
Tegnap észrevettem, hogy több körben is beálltak oda, mondtam is eskü beállok egyik körben, mi a búbánat van ott. Most így már tudom. Egyébként vagy csak rosszul helyezkedett de a rohamozó is kitolta full hp-ról az egyik delikvenst onnan. Ami érdekes, hogy erre van esze ezeknek bot képességűeknek kihasználjon minden bugot és el tudja lesni valahonnan, de ahhoz meg nincs egy grammnyi se, hogy behozzon egy értelmes tankot.
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
Mennék én is, de a legfontosabb, hogy legyen hang. Akár a VTEPS vendégszobában is jó, nem Janó? Mert a low hp-s tankokat ki kell szedni gyorsba. Amúgy szerintem nagyon túltolták a srácok ezt most nehézségben.
#258751ZsYr: én beálltam 2-3x tegnap, de amikor a hp szívó tankok és a körök jöttek végem lett gyorsan.
-
ZsYr
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Jó csapatnak közel sem mondanám őket amúgy, átlag 3-4 ezres értékelések ahogy néztem, és úgy is játszottak, de valahogy mégis összehoztuk, legfőképp azzal, hogy 4-5x nyomtam el a gyorstöltő képességet és ettem meg egyedül az E50M-ek felét.. De igen, kell egy olyan csapat akik értelmes tankokkal játszanak és nem úgy viselkednek mint a komplett botok.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Ha még az adatlapodon lévő MSI B450 Gaming Plus alaplapod van akkor abba hiába veszel gen4 SSD-t, "csak" gen3 sebességgel fog menni. Vagyis 4000MB/s alatt fog maradni. Ami persze még így is nagyon gyors és elég lesz neked. Csak azért írom hogy ha sebesség tesztet futtatatsz rajta és nem hozza a ráírt eredményt akkor tudd miért van.
Én magamnak hardverapróról vettem SK Hynix P801-et ( dobozos nevén Platinum P41). Szoktak lenni jó árban laptopból kiszeszerelt példányok amiken csak annyi írás van amennyi a rendszer telepítése volt vagyis majdnem olyan mint ha új lenne.
Nekem is B450-es lapom van szóval egyelőre nálam is gen3 sebességre korlátozva megy. -
h1mpi
félisten
-
ZsYr
tag
válasz
jano_77
üzenetére
Nagyon gratu!
Én meguntam a wg fokozódó lehúzását, szóval kezdtem egy argentin accountot
~60 ezer forintból kijött az összes tank
Mikor nyitogattam, az utolsó tier3 as ládából eső tankot úgy kaptam meg, hogy az utolsó maradék proto ládát kinyitottam, abban tank lett volna tehát kaptam egy primeot, a primeból pedig beadta ami hiányzott
e: ha tudok, én is becsatlakoznék a mókába mikor van hely, de a fentiekből adódóan csak Grommal tudom nyomni ami ide jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gondolom elátkozott rendesen.

Nem akarok várni mindig rád