- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz
wwenigma #155481 üzenetére
Már sokadik alkalom, hogy ezzel a stock és free xp-s dolggal jössz. Te mit csinálsz velük????? mert, hogy nem váltod be abba biztos vagyok mert akkor nem mondanád ennyiszer. Tele van Free XP boostal a játék, plussz a sok ilyen-olyan szorzó napok meg a küldik, Soha nem váltok goldért de nem kell stock gunnal játszanom soha.
-
h1mpi
félisten
válasz
wwenigma #155481 üzenetére
Én voltam a majom, mert beleraktam... nem csak ide, hanem az LT-15-be is. Simán már azóta megvolt vagy 5x mindkettő, de kitüntetéssel nem. Viszont jó lenne a HT-15-be a token, mert se IS4-el, se E5-el nem sikerül megcsinálnom a 12 000-es küldit. A vicc, hogy nem is a tank kell, mert ahogy hallom nem nagy szám, hanem a nyitás az OBJ260 küldik felé.
-
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #154807 üzenetére
Biztos tetszett volna a "gyűlöletbeszéd" amit skill4ltu levágott ezalatt a csata alatt.
Más téma:
Múltkor belenéztem a twitch adásodba és meglepve láttam mennyire fel vannak nálad húzva az érzékenység értékek. Milyen felbontáson játszol és mennyi az egered dpi-je? Nálam ilyen értékeken lenne akkor képtelen lennék precíz célzott lövéseket leadni. Profi játékosoknál is elég alacsonyra véve szoktam látni, minimum a fele, de inkább a harmada, mint ami nálad van. -
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #154208 üzenetére
Cáfolni pontosan azért nem tudunk, mert nincs kézzelfogható alapja az állításaitoknak. Ameddig ez így van, addig nem is lehet egyről a kettőre lépni, és addig bizony megmarad a "mítosz" kategóriában az állításotok. Addig cáfolatként azt tudjuk mondani, amit fentebb is írtam - minden megmagyarázható az MM-mel, RNG-vel.
Hülye példa lesz, de én azt mondom neked, hogy a WG készítői ufók, van egy bolygójuk valahol a világegyetemben, és arra költik a sok pénzt, hogy ott építsenek egy irodát... Nem tudom bizonyítani, de te sem tudod cáfolni.
Szóval érted mi az én problémám... :-)
Egyszerűen csak levegőbe puffogtatás minden ilyen gondolatmenet addig, amíg valaki fel nem töri a szervereket és ki nem olvassa a forráskódból a preferált accok névsorát."De persze mindezek mellett valóban előfordulhat hogy csak pszichológia miatt hiszek éppen ebben mert rosszabbul megy mint szokott."
Szerintem egy jó nagy lépéssel közelebb léptél a megoldáshoz, respect!
-
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #154200 üzenetére
No, kulturált vita, az ilyennek van értelme.
Az MM licenszét, RNG-t, ilyen-olyan jóságokat mind ismerjük, nyilvános dolgok, tények. Ezeket ismerve magyarázhatóak és elfogadhatóak azok a dolgok, amik történnek (győztes-vesztes sorozatok, ilyen-olyan rollerek stb.). És itt jön a kérdés - ha ezek a fentiek tényleg le vannak írva, miért akartok még n+1 "ismeretlen tényezőt" (pl. preferált-account), amikor - ahogy fentebb is írtam - minden dolog megmagyarázható és érthető ezek nélkül is?
Nem a létezésüket tagadom, hanem az elvet, amit gondoltok. Ha be tudod bizonyítani valamivel, hogy vannak preferált accountok, el fogom neked hinni. De amíg nincs bizonyíték, addig az egész csak kifogások keresése, sárdobálás.
Azt szeretném kérni tőled, hogy valamivel bizonyítsd az állításod (preferál acc). Érthető, egzakt módon. Ne csak a "tünetet", hogy szopóroller, hanem tényszerűen mutasd meg nekem, hogyan történhet, bizonyítást várok az elméletedre.
Félre ne értsd, nem beléd akarok állni, de van egy ismert és elfogadott tényünk, amit te/ti cáfolni akartok, de nem adtok cáfolatot. A labda a ti térfeleteken pattog!
Term.tud. végzettségem van, elnézést, de egyszerűen bizonyítékok, bizonyítás nélkül nem tudok elfogadni semmi ilyen állítást. -
Dobi 562
addikt
válasz
wwenigma #154146 üzenetére
Mire gondolsz? Arra, hogy aki sokat nyer annak a jatek probalja neheziteni a dolgat es tobbet lesz middle-low tier?
Nagyon erik egy hosszu poszt. Ossze fogom szedni az itt elokerult konteokat es egybe szerkesztem. Es eljatszunk a gondolattal, hogy elhiszem mindet. Ekkor azonban kelleni fog valaki aki elmagyarazza nekem, hogy miert van az, hogy nehany konteotok egymasnak is ellent mond.
Erdekes lesz.
-
Viktoár
addikt
válasz
wwenigma #154133 üzenetére
Hát mit tettél te őrült? Ilyet itt nem szabad írni.
Elnézést kérek mindenkitől akiket az iménti kijelentéssel megbántott wwenigma, nézzük el neki hiszen még kezdő.
Mindenki tudja hogy a játék tiszta, kizárólagosan a játékosokat terheli minden felelősség a csata kimeneteléért..
-
Dobi 562
addikt
válasz
wwenigma #154053 üzenetére
Pedig en szivesen elcserelnem a preferalt acc-omat a tiedre. Az enyemmel jatszani mert uncsi, nincs tetje. Belepek a csataba, lerakom a WoT-ot talcara es akkor is nyerek.... Kocsog WG!!!
Troll of: a noobmeter szerint az utolso 1000 csatadban 54% a win rate-ed. Ha megnezed a wn8 es win rate grafikonokat, szepen emelkedik a gorbe, nincs egyikben sem nagy tores.
Az, hogy sok a jatekban a piros jatekos, az mindig igy van az unnepek/hetvegek/nagyobb akciok alkalmaval, ezt tudnod kene hiszen xvm-el jatszol. En nem hiszem, hogy valaki direkt a rosszakat kapna maga melle, a jokat meg maga ellen, mindenki ugyanazokat a jatekosokat kapja csak van aki tobbet tud kihozni a csatakbol. Ez nem manipulacio, pusztan nem vagyunk egyformak, van aki tehetsegesebb vagy csak beleolt egy kis idot, hogy utana nezzen mi hogy mukodik es jobb jatekos lett.
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #152935 üzenetére
Na mondom én, hogy a profik is hibáznak néha. Skill4ltu csata első percében 0 sebzéssel meghalt, mert 2x láncolták. Igazi noob megmozdulás volt tőle, de ezt ő is elmondta utána, hogy idióta volt és rossz helyen ment ki.
Emberből vagyunk, mindenki hibázik néha. Ettől még persze lehet hogy te tényleg egy ebay accos bottal találkoztál, de egy csata alapján nem érdemes elítélni valakit ha hibázik. Illetve ha hibázik akkor tök mindegy milyen a statja amúgy, mert a legjobbakkal is előfordul. -
Lanash
senior tag
-
xAttilax
őstag
válasz
wwenigma #152989 üzenetére
ebbe most egyetértünk
én is pont így látom, inkább legyen velem egy kedves piros játékos és egy önfeláldozó sárga mint egy lila vagy kék. Az előbbiek nem viszik el a dmg-t és hagynak érvényesülnimíg az utóbbiak mennek és lőnek mindent, ha nem vagyok elég gyors akkor pikk-pakk dmg nélkül találom magam. Nem használok XVM-et de frusztrál mikor meglátok valami komoly klán platoonokat, mert akkor tudom, hogy rohanás lesz és ezt a játékot pont a "lassúsága" miatt szerettem.
-
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #152939 üzenetére
Ezért nem értettem, hogy mondhatja valaki erre, hogy op a páncélja. Gyakorlatilag nem tud úgy állni, hogy vagy a hasán vagy ott két oldalt ahol meglőtted vagy a cső mellett vagy a kupolán be ne tudnák lőni.
E100 szinten van a páncélja, noobok ellen sokat tud pattintani, de jó játékosok ellen nem sokat ér.Egyébként én ennek ellenére imádom ezt a tankot. Amikor először találkoztam vele randomban már akkor beleszerettem. Második soros heavy-nek jó és az ágyúja nagy pusztítást tud végezni.
Más téma:
Végre kifejlesztettem a csillagrombolót. 118 csata kellett hozzá a tortával. Az ág rövid értékelése:
AT-8 - annyira utáltam, hogy több mint fél év volt mire átléptem a következő tankra, használhatatlan, az az alfa egy td-re nevetséges
AT-7 - egy fokkal jobb, mint az elődje, de ezt is utáltam. Ebben nagy szerepe volt, hogy nem tudok jól játszani ilyen szűk vízszintes kitérítésű td-vel.
AT-15 - ettől nagyon féltem, de nagy pozitív meglepetés volt. Szinte észre sem vettem mire kihúztam vele a 9-est. Jó lövegkitérítés, jó gundep, op ágyú láncon tartáshoz.
Tortoise - elején sokáig 40% körüli wr-em volt vele, de a végére nagyon beindultam és meg is szerettem. Egyik legjobb első soros td lehetne, ha egy picit jobb lenne a páncélja, de jelenleg sajnos hiába hívják teknősnek, belövi minden. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
wwenigma #152929 üzenetére
én két egymást követő csatában futottam össze hasonló agyhalott barom "KÉK" játékossal. Egyik egy LÖWE 10 lövésből 340 dmg, a másik egy VK100.01P 8 lövésből egyetlen találata sem volt és szintén "KÉK"!
Löwe annyit írt vissza, hogy rosszul sikerült csata!
Ha rosszul sikerül egy csatám, akkor max 2 lövésig jutok, de ha már lövök 10, akkor nem 340 dmg-el zárok az biztos hétszentség. -
xAttilax
őstag
válasz
wwenigma #152816 üzenetére
az a 90% nem mérhető hozzád vagy hozzám vagy az itt fórumozok többségéhez, mert ők nem néznek stream-eket vagy tanks.gg vagy egyáltalán ilyen jellegű fórumot vagy bármit. Nem raknak bele annyi pluszt mint "mi", ezért ne is hozzájuk hasonlítsd magad, hanem pl az itt lévő tapasztalt játékosokhoz.
-
xAttilax
őstag
válasz
wwenigma #152811 üzenetére
te még mindig komolyan el vagy varázsolva
a szakasz már inkább nehezítés, mert akkor még durvább MM-et kapsz.
Az "OP poziciók" meg csak nálad visszatérő fétis mert csak a legdurvább vörösök erőltetik a hull, side..stb pozícióba lévő tankok felesleges lövését.
nem akarlak megbántani, meg személyeskedni de azért azt a statot simán lehet tartani még fél kézzel is -
[HUN]Dani
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #151031 üzenetére
Először 720p-ben szedtem, de homályos volt, nehezen lehetett olvasni a játékos panelt és a kép is kockás volt. Szóval eredeti 1080p-ben szedtem le másodszor.
8 órás adás 18,22 giga ilyen minőségben. Mondjuk ez tényleg jó minőség, szép éles a kép, olyan mint az eredeti.
JDownloader2-vel szedtem le. Be kell hozzá állítani a plugineknél a twitch-nél hogy az eredeti 1080p-s verziót is érzékelje. "Only grab best video" és "Avoid source quality" elől kivenni a pipát.
[jd2 beállítások] -
kchryss
veterán
válasz
wwenigma #151027 üzenetére
Úgy visszanéztem volna milyen pofákat vágott amikor a TOG-ra húzta ki a 3 kiválósági jelet. A táblázatából láttam most utólag, hogy aug. 17-én csinálta meg. Akkor nem tudtam róla, most meg már nem tudom visszanézni.
Mauschen és E3 is érdekelt volna edukációs célból, de azokat sem leeht már visszanézni.
Elkezdtem letölteni a még fent lévő streamjeit, de egy 8 órás adás kb 18 giga. Nincs hozzá helyem a gépen, a netem meg lassú, hogy feltöltsem felhőbe. -
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #150959 üzenetére
Idézem magam (150943): "...emellett még balanszol az MM (pontosabban a fentiek + a balanszolt MM eredménye a WR). (...) De attól, hogy picit "simítunk" a számokon, az alapvető irány megmarad." Erre gondolsz, hogy "koze nincs ahhoz amivel kezdtuk"? Amivel kezdtük az az, hogy egyesek itt az MM-re fogják, hogy nem javul bizonyos statjuk - én csak annyit mondtam, hogy (többet) kellene tenni érte, nem ríni.
Na jó, nem várok válaszokat a kérdéseimre (én hülye, hát sosem kapott még senki), mert csak ilyen kódolt enigma duma jön, saját sikertelenségünk okának másokban való keresése a valós indokok helyett. -
galervin93
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
wwenigma #150955 üzenetére
Az 55%-os recentet is így sikerült elérni, hogy mindig időben abbahagytad? Vagy ugyan tudod, hogy mi az "ellenszere" a mókolt MM-nek (és az ebből következő, valós tudásodnál alacsonyabb WR-nek), ennek ellenére mégis mindig folytatod? Miért nem hagyod abba mindig, amikor 60% alá megy a napi WR?
-
zodo
nagyúr
válasz
wwenigma #150485 üzenetére
Ja ja most már világos.
Anno ~ 1 éve próbáltam ki a szerkesztgetett módját és akkor is ez volt hogy több helyen hibás volt a szöveg.
Beírtam szépen a mod topikjába hogy ha töröljük a text mappát akkor minden rendbe lesz.
Erre a készítő és pár user jól lehordott hogy mit képzelek én hogy megmondó embert játszok.Más:
Most hogy beléptem 16.08 hó után ismét a wotinfó oldalára látom hogy van egy privát üzenetem.
Úgy volt hogy korábban mentem egy jobb kört a Pershing-el és írtam Bodzy-nak hogy nem készítene belőle videót amire közölte hogy nem egészen így működik a történet de ettől függetlenül, kicsit később mégis sort kerített rá.Köszönet érte, Bodzy-nak!
jackie_brown M26 Pershing Radley High Caliber Sniper
-
robogo81
senior tag
válasz
wwenigma #150362 üzenetére
Milyen előnyt ad?
Bárhogy nézem ripléjben,azon felül hogy fogja kissé az fps-t,meg ad egy halvány szürkés árnyalatot,ami egy nagyobb zoommal észre sem veszel szinte,nem ad bármi előnyt,ha tényleg nagyobb lenne a látótáv,mint amit az engine ad akkor megérteném,vagy nem lehetne ellátni ténylegesen 300 méter fölé,csak foltot adna,és azt tüntetné el ,akkor tényleg csít lenne,a tundra az,a kizoommolás az határeset,a minimapos lövegirány is.
Nem kötekedésként írtam,csak ezt látom. -
lacibacsi
addikt
válasz
wwenigma #150286 üzenetére
Köszi. Én is novemberre várok, csak jól jön majd az a kis spórolás... A második kérdésem meg annak szólt, hogy a fórumon már többször volt szó az "inkább-RU-mint-RhmPz", meg az "inkább-T49-mint-Sheridan" témáról, de a francia vonalról elég levés szó esett/esik. Amúgy van valami, ami konkrétan nem tetszik neked, vagy csak úgy általában az összhatás nem jön be? (Az alfa sebzése nekem mondjuk bejövős...)
-
Luperator
tag
válasz
wwenigma #150160 üzenetére
Nem személynek szólt amit írtam, csak magadra vetted. Ahogy sokan mások én sem rajongom a tüzérségért, de már sokszor lerágott téma ez. Ez a legutóbbi eset volt és fedezék felé menet ért az áldás. Lényegtelen, irományom utóbbi része inkabn volt számomra érdekfeszítő mint a szokott arty utálat.
Nézd el, ha megbántottalak.
-
Luperator
tag
válasz
wwenigma #150158 üzenetére
Light nincs és hatodik érzék is csak egy tankon. Java részt heavy-vel játszom és nem hátul. Szóval, azért csap ki, mert nem egyértelmű, hogy fel vagyok spotolva,vagy a t-150-be csak úgy 500-at belecsap az amerikai nyolcas arty és még meg se kezdődött a csata. Hozzáteszem, ez az 500 HP pont jó lett volt a t28 HTC-vel vívott adok kapokra, mert akkor én lövöm ki, és nem fordítva.
Emlékeim szerint jeleztem, hogy 50% az én saram is a történetben, de hiányzott a személyeskedés, ami a honi wot közösséget úgy jellemzi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell E6410 laptop (14/i5/4GB/250HDD) - AkkuX
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell E5450 laptop (14/i5-G5/4GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX) - Garancia X
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN