Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Plusz lehet tartogatnod a következő fekete piacra. Szinte biztos vagyok benne, hogy még idén lesz még 1 valamikor a nyáron. Túl korán jött ez a mostani az évben. Csak azért csinálták, hogy gyorsan leszippantsanak a karácsonyi aranyból. Majd valamivel ellensúlyozniuk kell a frontline miatt felhalmozódó kreditet is.
Azt nagyon sajnálom, hogy ruszki szerverre nem sikerült beszereznem egy prém tankot sem. Így utólag már bánom, hogy nem raktam fel mindent a mutz-ra liciten, mert azzal meglett volna. Nem a legszórakoztatóbb prém tank, de arra tökéletes lett volna, hogy frontline-ban farmoljam a kreditet és free xp-t.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Kevés tank van amiről nem tudok semmit ez azok között van.
Annyit találtam róla, hogy elég ritka, régebben a pz2j és su76i mellett lehetett megszerezni valami gift box-ból. Azóta csak néha bukkant fel és jellemzően 100$ értékű csomagban lehetett venni.
Wot wiki azt írja, hogy az egyik legszórakoztatóbb tank a játékban: "one of the most fun tanks in the whole game."
Viszont a wot wiki leírás szerintem baromi régi és nem nagyon releváns már.Ezek fölött a low tier szutykok felett nagyon eljárt az idő. Ráadásul jön majd a nagy újraegyensúlyozó patch ami után ki tudja milyen lesz az élet azokon a szinteken. A tier limit már nem előny a többi 3-assal szemben, mert minden 3-as limites lett.
Is it worth it? - BT-SV Review (2016-os videó)
Egyébként mivel vége a fekete piacnak és jön majd a frontline és maradt még egy rakás kreditem így eu szerveren licitálok rá. Úgysem kell a kredit semmire.

-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Az artys nem. De ha azzal lenne akkor annyi változna, hogy 4 parancsom lenne 3 helyett, de attól még a HT-15 által szerezhető hull modult nem kapnám meg. Azt a modult csak és kizárólag a HT-15 által lehet megszerezni amit vagy megcsinálok vagy kiváltom 4 paranccsal.
Régebben volt az a rendszer, hogy elég volt 4-et megcsinálni kitüntetéssel és akkor automatikusan megadta a tankot. Ezt a rendszert váltotta le a parancsos rendszer. Itt már nem adja automatikusan, de a matek alapján pont annyi parancsot ad a 4 osztály amennyivel ki tudod váltani az 5-et.
Persze lehet, hogy tévedek. Ez úgy derülhetne ki ha megcsinálnám az SPG-15-öt kitüntetésre(a másik 3 kitüntetéssel van), de gondolom megérted ha ezt most nem fogom megtenni és nem artyzom szét az agyam.
(#198836) popey37
Replay kéne vagy battlehits mod hogy lássuk hol ütött be. Azt tapasztalatból megtanultam, hogy IS-7 ellen nem facehug-olok 430u-val, mert nincs csőlehajlásom, hogy belőjem a kacsacsőrét neki viszont pont a motorháztetőmre hajlik a csöve amit overmatchel.
Nem tudom te hol lőtted, de elég lett volna alap lőszerrel a torony alatt próbálkozni, gondolom a JPE100 magasabb nála. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem rosszul tudod, de annyiszor variálták ezt már mióta én megcsináltam, hogy nem vagyok benne biztos.
Szerintem mind az 5 osztály 15-öse kell ahhoz, hogy a tankot megszerezd és továbbléphess.
Márpedig ha nem artyzol akkor az arty küldetések által megszerezhető modult csak parancsokkal tudod kiváltani.
Így állok ruszki szerveren. 4 modult megszereztem az 5-ből, de a heavy-s még nincs meg, mert a kv1 volt a legnagyobb heavy-m és kevés volt a HT-15-ös küldetéshez. Amíg azt nem szerzem meg vagy nem váltom ki parancsokkal nem tudok tovább menni a T28HTC-re. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Amúgy ha tényleg így lesz és nem lesznek arty-k a fában 5 alatt az elég nagy pozitívum lenne a kezdő játékosok számára. A hp-t is arányaiban jobban növelik azon a szinten. Ezzel a low tier játékélmény jelentősen javulna ami nagyon fontos lenne az utánpótlás szempontjából. Nagyon sok kezdő játékost elriaszt az ami jelenleg az alsó szinteken fogadja és ezért abbahagyja a játékot.
A low tier rendbetétele például egyike a pozitív dolgoknak, de ezt már évekkel ezelőtt meg kellett volna lépniük.(#198799) Flash Gordon
Bárcsak eltűnne a wn8, de nem fog. Automatikusan számolódik recent szerver statisztikákból, így pár hét alatt be fog állni az új értékekre. A totál wn8 helyett meg a recent lesz jelezve. -
HellGreg
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Adventiben is volt ha jól rémlik, bár nem biztos...
Erősen gondolkodom rajta, a lightos küldetéseket egyszerűen képtelen vagyok csinálni mert minden csatában van 1-2 ilyen szar és mindenhova hamarabb érnek mint én a hagyományos lighttal. Fejlesztési ágon meg sehol sem vagyok még.
Bár olyan 16 ezer aranyból ki tudnám húzni a kilencest, ugyanannyiért itt nem biztos hogy meg tudom venni, 5900 darab nagyon kevés.
-
frame>24
addikt
válasz
ollie
üzenetére
A múltkori BM-en én is megvettem 20x milláért a halálcsillagot.
Persze minden igaz rá, amit írtak előzőleg, de egy dolg zavar: ránéztem az eladási árára, ha esetleg valami über-ajánlat miatt mégis kéne a +credit: hát valami 21000 creditet ér. Ezmiez?
Ez általános ebben a gift/BM tank kategóriában? -
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Keveritek egy másik tankkal. Ez a mini maus ami a játék egyik legopébb tankja. A saját szintjén belőhetetlen.
Ez volt az a tank amit úgy ászolt Skill anno, hogy megvárta, hogy a csapata meghaljon aztán sorban megpróbálta lehozni 0:14-ről a csatákat és sokszor sikerült is neki mégsem adott érte ászt sokáig.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem nem fog elkelni az 5e darab. Vagyis szerintem vehető lenne 20 001 aranyért ha esetleg valakinek kéne.
Ez a tank tényleg csak a tehetősebb gyűjtőknek való és azoknak akiknek egyéb okból tele van a padlás arannyal (streamerek, esportolók) márpedig ők nincsenek sokan és többségük tavaly már megvette ha akarta.Jelen esetben egyébként nagyon okosan csinálta ezt a licites dolgot a WG. Valószínűleg ha fix 20k-ért rakta volna ki az 5000 tankot akkor sem fogyott volna el idén. Így viszont több idő lesz rajta agyalni, talán többen csábulnak el és a lényeg, hogy biztos lesz olyan hülye akiből nem 20 ezer aranyat szednek ki hanem ennek többszörösét mert all in megy érte.

-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Majd gyakorlatban kiderül mennyire maradt op tank. Azért érdekességképpen pár dolog:
Wot wiki-n azt írják egyik legfőbb erényének, hogy elképesztően erős frontális páncélja van. A legtöbb tier 3-as tank képtelen átütni.
Na ehhez képest ha tanks.gg-re felmész és megnézed a páncélmodellt az újabban bekerült 3-as tankok prém lőszerével akkor mindegyik viszi mint kés a vajat. A tier 3-as TD-k pedig alap lőszerrel is 100%-ban beverik, kivéve a valentine at aminek troll ágyúja van, de az meg heat-tel viszi 100%-ban és még ráadásként 1 lövésezi is. És ezek 3-as tankok, de ez 4-esek ellen is mehet.Annak idején amikor ez a kapható volt, még a 3-as tankok nagyrészt pötyögtető light-ok voltak és gyakran mentek 5-ösök ellen. Azóta rengeteget változott a játék.
Manapság ha jól tudom az összes 3-as tank limites lett, csak 4-esek ellen mehetnek max. Vagyis olyan mint ha ennek nem is lenne pref mm-je, mert minden 3-asnak az van. -
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
A tier3-as tankok is egyre erősebbek. A pz2j-t is egyre többen lövik be.
A type59-et meg mikor nerfelték? Én nem emlékszem nerfre, de lehet volt csak már elfelejtettem.De azért az ne mond, hogy nem létező jelenség az, hogy a régen erős tankok a powercreep miatt gyengék lettek.
-
ooloo
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Ácsi bácsi .... mi az , hogy nem vagyunk jó játékosok ? Kihez , mihez mérten ? Vagy csak úgy kijelented ?
"Az európai szerver átlagos WN8 értékelése 869, míg az időszakos átlag 1.039. Ha csak az aktív játékosbázist vizsgáljuk, akkor az átlag 1.116-ra, az időszakos átlag pedig 1.225-re rúg, tehát ha ettől kevesebbet hozol, akkor érdemes kicsit jobban odafigyelned a játékodra, míg ha fölötte vagy, akkor megnyugodhatsz, hiszen jobb játékos vagy, mint a többség."
Továbbá..
" Érdemes észben tartani, hogy a WN8 azon túl, hogy nem veszi figyelembe a közreműködésből szerzett sebzést, nem mutatja meg azt sem, hogy az adott játékos időzítése, célpont választása, csapatmunkája vagy épp általános helyzetfelismerése milyen jó valójában."
Szóval , csak óvatosan azzal , hogy ócsárolod mások játékbeli tudását ! Ez szól a többi "unikumnak" is .
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Hagyd már abba ezt a maszlagot! Te elhiszed ezt a hülyeséget, amit folyamatosan irkálsz!?
Ha annyira nem kell hozzá ész, mert bárki tud vele játszani, akkor menjél már 50 csatát artyval és mutasd meg utána, hogy milyen átlagot és WN8 értél el! Vagy különben fejezd be kérlek a mellébeszélést. Pont annyi ész kell hozzá mint a többi osztályhoz. Egy hülye artyval is pont annyira tud játszani, mint heavyvel vagy meddel! Viszont egy uniqum játékos sem biztos, hogy uniqum szintet fog hozni artyval. Ez már kb annyira szánalmas mint a konteós storyk, amikre folyamatosan ki vagytok akadva! arty téma ugyan az!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Nem így értettem a lehúzást, hanem fent számolja, hogy hány részegységen van már álca (1/2, 3/3, stb) és nem igazán egyértelmű, hogy kell-e mindenre, de köszi a válaszokat. Ha goldért pakolgatnám fel és benne állna a garázsomban egy csomó "feleslegesen" megvásárolt festés, ami csak utólag derül ki, lehet pipa lennék.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Akkor a többi csak lehúzás? Oké optikailag hülyén néz ki ha hiányos a festés, meg nem feltétlenül akarom elfukarkodni a reward álcákat, csak érdekel, mert nem találtam a játékon belül erről infót.
Ha applikálom, leszedhető később? Mondjuk eladom vagy pihenőre teszem a tankot és átraknám másra
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Valami tudás mégiscsak kell, mert olyat még nem nagyon láttam, hogy a 45%-os 300 epéniszes piroska artyval top 3 lett volna kék wn8-cal. Lehet, hogy egy narancs alsót szintet össze tud lőni, de hogy jobb nem lesz, az biztos. Sőt, időnként megnézegetem, egy-egy játékosnak milyen a statja az artykkal. És hát, nem mondanám jobbnak, mint a saját átlagát. Maximum kicsivel, de semmiképpen sem szignifikánsan.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Nekem random csatánál sem mutat semmit....sötét vmi miatt!
7v7 csaták:
Nekem az a taktik jött be kb 90%-ban - volt egy két eset, mikor gondoltak rá és megszívtam - hogy én elmentem külön az enemy háta mögé kerülve, mert egyébként mindenki mint a birkák tódulnak a zászlóhoz. Ilyenkor tökéletesen lehet őket hátulról szedegetni. -
zodo
nagyúr
-
peterson79
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Köszi, azt gondoltam, hogy a végén kapjuk meg, de már most első helyen zárt Skill vagy még meg kell várni a február 10-ét? Igazából szerintem első lesz, de mondjuk aki Dez-t választotta, annak nem mindegy meddig lehet pontokat gyűjteni és mondjuk második helyre beérni.
-
Fücsök007
őstag
-
peterson79
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem nem tudjátok elengedni a görcsöt. Ez egy kurva jó mód, IS-7-el szarrá lehet nyerni Magad...és még csak nem is kell nagyon erőlködni. sokkal faszább, mint a nyomorék Random. Olyan nyugalomban tolom a köröket, hogy öröm nézni. Mennek a srácok és bevállalják a damage-et is ha kell, végre értik a játékot. Nincs faszom arty fókusz és alig van kerekes szar is, most találkoztam vele másodszor a 20 vagy kitudja hány meccs alatt...
Nekem baromira tetszik. Gyors és élvezetes. Egy kis hiba és már buktad vagy nyerted a meccset. A leggyorsabb kb 58 mp volt és ebből 30 mp a foglalás
Egyébként meg nem kötelező játszani ezzel sem

-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Ez gondolom csak akkor derül már ki, mikor rányomtam a vásárlásra, előtte nem fogja kiírni, hogy mennyit fogok kapni, mert hát nem tudja ugye a shop-ban még - pedig elvileg tudja - hogy meg van vagy nincs.
szívásszerk: de ez nem csak akkor van, ha vmi akcióban veszem - nem kupon, hanem leárazás?!? A kupont azt nem másként veszi? Kchryss ennek a tudója, esetleg olvasod?
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Begurítottam a garázsba az IS-2-II-őt és már az első körből lejött, hogy én nem akarok szarakodni a stock löveggel, de azért gondoltam megvárom míg az első győztes csata lemegy, annál kevesebb free XP-t kell rááldozni.
1. csata 0<15 vereség
2. csata 2<15 vereség
3. csata 0<15 vereség
4. csata 1<15 vereség
5. csata... na az nem volt, Alt+F4 viszont igen.Megnézem gyorsan lapos-e a föld.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie
üzenetére
2. persze azt mondod hogy hazudik akkor hazudik.
3. a video most keszult es ismertek a szabalyok, ez alapjan mondta amit mondott és mar amikor felkérték akkor is kerdezte hogy milyen formaban lesz megoldva a dolog.De ne zavarjanak a fentiek, tovabbi kellemes félrebeszélést.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie
üzenetére
1. megeszik.
2. benne akart lenni, mondta is.
3. ismertek a pontgyujtes szabalyai. Pont ez lenne a lenyeg hogy te is reszt vegyel benne es mindenki, mindenkinek kontent erkezzen a jatekba.jr1994: engem is Skill erdekelt volna de azok a hangmintak amik elerhetőek , egyszeruen szörnyűek. Ha igy kerul a jatekba akkor inkabb hagyjuk, mert szanalmas...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Lehet, nem vagyok képben a CC-k megélhetési viszonyait illetően, viszont ha tartalomból élsz, akkor a tartalmad árucikk. Az meg nem igaz, hogy csak egyszer kellett elmenni a központba felvenni a hangjukat és ennyi a befektetett munka. Az event előtt is promózni kell, alatta is foglalkozni kell vele és vélhetően utána is még pár napig. Nem mondom, hogy a világ összes pénzét kell elkérni ezért, de a CC-k nem csináltak jó üzletet ezzel, szemben a WG, akik kvázi ingyen kaptak az eventre becsatornázott játékos tömegeket, akiknek még fizetős extrákat is el lehet adni.
QB meg egy egoista pöcs, ez nem vitás. Ha túl sokat kért és nem lett megállapodás, az is egy dolog, te is beárazod a munkád valahova. A körmondatos rizsázás az event fikázásával már tényleg problémás.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Én miért baj ha QB akart volna valami fizetséget cserébe? Az event 2 hetes. Előtte és utána is részt kell venni PR megjelenésekben, tartalmat kell gyártani róla, ez több hétnyi meló, amit gyanítom mindenki rendes munkahely mellett old meg.
Miért olyan nagy baj ha ezért fizetni kell párszáz eurót a résztvevőknek a ráfordított idő és energia kompenzációjaként?
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Köszönöm! Nos, igen. Mint írtam korábban, ellenfélként én is nagyon utálom őket. Lehet, hogy éppen ezért dolgozik bennem a kisördög, hogy kipróbáljam őket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk miattam nem lesz fejfájása az ellenfélnek, mert alapból nem vagyok pro játékos, ráadásul a lightokkal megy legkevésbé a játék... Legalább lesz nekik egy kis könnyű préda...(#197195) zodo: Még egy ilyen megjegyzés és a sarokba térdepeltetlek, kukoricára!
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Köszi akkor ezt még átgondolom.
e-newsee
Végül is ha megnézem az Olaszok statjait akkor nem rossz egyik sem de valamiért úgy rémlett hogy valamiért nem úgy adta.
Az meg egy másik történet hogy kinek melyik tank fekszik és ezért ajánlott fenntartásokkal kezelni a kapott válaszokat.
-
Zolee11
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Pont ezt magyarázom, hogy többen voltatok akik azt állították ez ostobaság, igen volt ilyen tapasztalt játékos is, de mint kiderült, akkor bizony igazam volt, mivel, hogy benne van a kódban a manipuláció, és ez nyílt titok. Hoppácska. Akkor is én voltam a "bolond" pár napig, aztán érdekes mód senki nem kért elnézést a tévedésért, amikor be lettek linkelve a bizonyítékok az MM (amúgy publikus) működéséről. De miért csalna az MM, ugye? Akkor is megvolt az "értelmes" magyarázat, csak épp az sem korrekt. Azért vagyok szívatva, mert nagyobb a WR-em mint 50%? Hát igazán korrekt hozzáállás.
(#197121)xAttilax
Mert 3 éve ezzel játszom, és nem fogok átmenni a konkurenciához, eldobva 7500 csata idejét, és "munkáját".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ASUS routerek
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest