Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Én is így gondolom. Vannak tök jó tankok amik az egyén játékstílusához igazodnak és kár lenne kihagyni.
Ami az egyiknek hulladék az másnak még lehet hogy bejön. Említetted az AMX65t-t, köztudottan egy szarnak mondott tank, nem is foglalkoztam vele sokat, gyorsan csak azt húztam ki rajta ami kell a következő tankhoz és léptem is át. Most hogy felraktam a gunmark modot látom hogy 80%-on állok vele még így is.
A grindot sem tartottam szenvedősnek, ha tőlem kérdezi valaki nem azt mondom hogy a játék legrosszabb 8-as heavy-je.. 
Egyén és stílusfüggő kinek melyik tank válik be, ezt pedig csak úgy tudjuk meg ha végig megyünk az egész ágon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A grindot sem tartottam szenvedősnek, ha tőlem kérdezi valaki nem azt mondom hogy a játék legrosszabb 8-as heavy-je..