Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

válasz kchryss #209841 üzenetére

Igen, erre én is kíváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el melyik pálya marad és melyik megy. Egyáltalán miért vesznek ki bármilyen pályát? Vicces látni így felsorolva, hogy mennyi map van. Érzésre ugyanaz az öt ismétlődik. És azok közül is Erlenberg meg Westfield dupla annyiszor.
    Prokhorovkánál nekem is ez a gondom, hogy amelyik csapatnak jobb a felderítője, nagy eséllyel az nyer. Ha meg mindkettő elhullik, jönnek a jó látótávú medek, de mindegy mert heavyvel halál. Skillt láttam, hogy heavyvel általában bent játszik középen a sín mellett, de oda is olyan tankkal érdemes menni szerintem, amivel lehet lefelé is lőni, szóval IS7-nek az se való.
    Westfieldnél az is gond szerintem, hogy az egyik oldalnak (talán az északi) sokkal erősebb a td pozíciója. Onnan végig lehet láthatatlanul lövöldözni, míg a másik oldalon a td-k azonnal spotolódnak (sokszor még lövés nélkül is). És viszonylag könnyen ki is lehet őket szedni.
    Fjords is elég féloldalas heavyvel. Ha a falunál kezd az ember, akkor az ellenfél szinte végig hulldownban tud játszani és ha az ellenfél artyja tudja használni a billentyűzetét, akkor még ő is oda tud lövöldözni. Ha az ellenfél megszerzi a középső dombot, akkor meg végképp reszeltek a heavyknek. Miközben a másik oldal heavyjei végig artysafe-ben vannak, és középről se nagyon lőhetők, csak ha már nagyon kitámadnak.
    Airfielden a heavyk ütközési pontja könnyen belőhető artyval, aki meg támad, az még a td-ket is megkapja a nyakába. Szóval ennek örülök, hogy nincs.
    Ensk simán jöhetne, legyen már egy olyan map is, amin a light nem annyira hasznos. Ha már ellenpontnak ott van Prokhorovka, meg Malinovka. Abbey is jó.
    Glacier az nem rossz, lehetne, bár a heavyk ott is kaphatnának némi védelmet legalább addig, amíg pocícióba érnek. Végig kell cammogni a nyílt terepen, miközben az élelmesebb medek büntetlenül apríthatják őket középről.
    Pilsen és Paris sem rosszak. Highwayt viszont kivehetnék. Azt inkább meddel nem szeretem. A bal fölső sarok lenne elvileg a medek játszótere, de a déli bázisról indulók ott is ki vannak szolgáltatva szinte végig a td-knek és az artynak. Míg a másik oldalról legalább a ház mögé be tudnak menni. Bár sokat az sem ér, én már meddel is egyre inkább a város végébe a hídhoz megyek, aztán be a városba.

Új hozzászólás Aktív témák