- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
kchryss #209841 üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi lennék, hogy mi alapján döntik el melyik pálya marad és melyik megy. Egyáltalán miért vesznek ki bármilyen pályát? Vicces látni így felsorolva, hogy mennyi map van. Érzésre ugyanaz az öt ismétlődik. És azok közül is Erlenberg meg Westfield dupla annyiszor.
Prokhorovkánál nekem is ez a gondom, hogy amelyik csapatnak jobb a felderítője, nagy eséllyel az nyer. Ha meg mindkettő elhullik, jönnek a jó látótávú medek, de mindegy mert heavyvel halál. Skillt láttam, hogy heavyvel általában bent játszik középen a sín mellett, de oda is olyan tankkal érdemes menni szerintem, amivel lehet lefelé is lőni, szóval IS7-nek az se való.
Westfieldnél az is gond szerintem, hogy az egyik oldalnak (talán az északi) sokkal erősebb a td pozíciója. Onnan végig lehet láthatatlanul lövöldözni, míg a másik oldalon a td-k azonnal spotolódnak (sokszor még lövés nélkül is). És viszonylag könnyen ki is lehet őket szedni.
Fjords is elég féloldalas heavyvel. Ha a falunál kezd az ember, akkor az ellenfél szinte végig hulldownban tud játszani és ha az ellenfél artyja tudja használni a billentyűzetét, akkor még ő is oda tud lövöldözni. Ha az ellenfél megszerzi a középső dombot, akkor meg végképp reszeltek a heavyknek. Miközben a másik oldal heavyjei végig artysafe-ben vannak, és középről se nagyon lőhetők, csak ha már nagyon kitámadnak.
Airfielden a heavyk ütközési pontja könnyen belőhető artyval, aki meg támad, az még a td-ket is megkapja a nyakába. Szóval ennek örülök, hogy nincs.
Ensk simán jöhetne, legyen már egy olyan map is, amin a light nem annyira hasznos. Ha már ellenpontnak ott van Prokhorovka, meg Malinovka. Abbey is jó.
Glacier az nem rossz, lehetne, bár a heavyk ott is kaphatnának némi védelmet legalább addig, amíg pocícióba érnek. Végig kell cammogni a nyílt terepen, miközben az élelmesebb medek büntetlenül apríthatják őket középről.
Pilsen és Paris sem rosszak. Highwayt viszont kivehetnék. Azt inkább meddel nem szeretem. A bal fölső sarok lenne elvileg a medek játszótere, de a déli bázisról indulók ott is ki vannak szolgáltatva szinte végig a td-knek és az artynak. Míg a másik oldalról legalább a ház mögé be tudnak menni. Bár sokat az sem ér, én már meddel is egyre inkább a város végébe a hídhoz megyek, aztán be a városba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Sorozatok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!