- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Nem az a bosszantó ebben, hogy 20 mp alatt elfogyott, hanem az h ogy 300 goldért adták. Amikor 4 éve megvettem, kb 4000 forint volt a tank ára. Igaz, hogy akkor még igazi kis gyilkológép volt, ma meg már csak laza szórakozásra való, de akkor is bosszantó...
-
kchryss
veterán
Ennek így sok értelme van. Ruszki szerveren még láttam hogy van készleten rá is nyomtam a vásárlásra és nem engedte megvenni, elfogyott.
Eu szerveren már megvolt régebbről így ott nem láttam, de mennyi volt készleten?Ez a mai bylat market ajánlat duplán szánalmas volt. A játékot egyik legjobban romboló sok kezdő játékossal a játékot megutáltató egyik leggusztustalanabb arty-t adták nevetséges áron. A készlet viszont nem tartott ki semeddig. Most hirtelen nem is tudom, hogy az utóbbi ebben speciális esetben pozitívum vagy negatívum. Egyrészt megint szarul lőtték be a készletet/árat, másrészt legalább ha keveset adtak el akkor nem cseszi agyon az mm-et.
Ja egyébként 100%, hogy van már kiszivárgott lista, mert még az ajánlat előtt percekkel beleolvastam a közös csetbe és már ott írták, hogy a lefety lesz 300 aranyért. Sőt zodo is előre megírta szóval valamit biztos tud. szedjétek ki belőle.!
(#198198) lacibacsi
Mindjárt megkapod te is, hogy irigy vagy. -
e-newsee
addikt
Lefety, 300 gold, kifogyott, mire kétszer kattintottam volna.
Azért ez durva. Amint váltott a képernyő, nyomtam. Még volt 2600. Mire átlépett a jóváhagyáshoz, már csak 1200, mire kattintottam, már azt mondta, kifogyott. Az egész folyamat nem tartott 2 mp-ig. Ezt azok vitték el, akiknek 10 alatt van a pingjük, és FPS-en nevelkedtek.Ui:
A Chrysler nekem is beugrott 5 misiért. -
jr1994
addikt
Chrysler 4.6 millióért EZ
A mai ajánlat: lefety arty 300 gold. Folyamtos frissítéssel sikerült behúzni, a garázshely kerül ennyibe
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #198188 üzenetére
Ja ha az ember ki akarja húzni a frontline jutalom tankot akkor úgyis visszajön gyorsan az ára. Ráadásul egyre kevesebb tank van már ami még nincs meg, de ki szeretném fejleszteni, így egyre kevesebb kreditre van szükségem.
Gyakorlatilag már nem is emlékszem mikor farmoltam random csatában utoljára 8-as prém tankkal a kredit miatt. Egyszerűen csak játszogatok vagy szórakozásból vagy a küldetések/eventek miatt közben a kredit meg csak gyűlik és gyűlik anélkül, hogy figyelnék rá.Nekem is megért volna 10m-t is, de én bátor voltam és kockáztattam. Valahogy sejtettem, hogy 10 alatt marad a határ.
-
ooloo
őstag
-
kchryss
veterán
válasz
ooloo #198183 üzenetére
Az én licitem is nyert. 6 666 666.
Wot forum alapján a határ valahol 4,5 és 4,2 millió között volt, 4,5-tel már elvitték, 4,2-vel még nem.
Ruszki szerveren viszont 6,1 millióval vagyis az összes vagyonommal licitáltam és baszki nem volt elég. Ott nem kaptam meg. Viszont a kreditet még nem utalták vissza, ha lenyelik mérges leszek.
szerk. Most nézem azt írja az ajánlatom hamarosan visszatérül. Remélem 5-ig meg is történik.Eu szerveren nagyon jó üzlet volt nekem ez, dugig vagyok kredittel a frontline miatt szóval kb ingyen volt. Ruszki szerveren is jó lett volna beszerezni, de így jártam. Oda úgyis egy kredit farmoló kell, ez meg arra nem ideális az alacsony alap átütés miatt. Bár frontline-ban jó lett volna, ott 3 óra alatt visszahozta volna az árát, bár nem tudom mennyi volt a nyerő licit a ruszkiknál.
-
HellGreg
őstag
4.5M kredit nem volt elég a Chryslerre
Többet nekem nem ért. -
Argh!
aktív tag
1.8
Improved maneuverability of wheeled vehicles when driving in reverse -
válasz
e-newsee #198171 üzenetére
Én is elengedtem a Skillt, mint parancsnok, mert csak 3 as szinten vagyok és nem lesz időm. Amúgy a 7v7-ben sokkal jobban kijönnek a játékosok közötti különbségek, mert a jók sokkal jobban befolyásolják így a játék kimenetelét. Arra saccolok, hogy 10-ből 7-8 csatát megnyertünk és elég sokszor volt 1-2. helyen a listán.
-
HellGreg
őstag
válasz
e-newsee #198174 üzenetére
Nem merek még 3 millát se ajánlani érte a jelenlegi 30 millámból, mert ha netán ugyanilyen licitre bocsátják a 9-eseket is, meg leszek lőve
szóval elhatároztam, hogy olyan járgányt nem veszek itt, amit akár csak néha is árulnak a shopban. Ez meg olyan. Még ha aranyért lenne, akkor esetleg, valamire el kell költeni a 90 ezremet, mert égeti a zsebemet -
peterson79
őstag
Csak hogy legyen min rágódni a Black Market mellett:
Common test 1.8, számos (3) érdekes változással. Tényleg érdekesek, mert úgy néz ki fűnek-fának osztogatják már a Premium napokat, hogy aztán megszokva a jót, egyre többen fizessenek elő
Amúgy várom, bár még kb 1-2 hónap mire lesz belőle valami, meg az se biztos, hogy így marad ugyebár.Ha már tesztek, azt is behozhatnák, hogy ha egy nemzet ki van fullozva, akkor azokat a tervrajz-töredékeket amik így feleslegessé váltak, be lehessen váltani, akár univerzálisra, akár más nemzetűre, persze megfelelő arányban, mondjuk 2:1 vagy 3:1-hez. Na meg kreditért, csak, hogy még azt is forgassák tovább.
-
popey37
addikt
válasz
magyargyerek #198150 üzenetére
az a tank legalább 60-70 méterre volt amikor spottoltad, csalóka ám a távolság. induláskor vidd rá a csapattársra a célkeresztet, ott áll melletted és 30-40 métert ir. 10 méteren már szinte melletted kell álnia
-
e-newsee
addikt
Egy kérdés ehhez a mai feketepiachoz.
Ugye a licit vége éjjel 1-kor lesz. Na most, ha én mondjuk feltettem lesz, ami lesz alapon 5 milkát, és mondjuk a 23000.-től a 25000.-ig ugyanúgy 5 misit tettek fel, akkor kik kapják meg, és kik nem? Akik korábban licitáltak? Vagy éjjel 1-kor be kellene lépnem, és megerősíteni, hogy tényleg akarom-e? Vagy mi fog történni éjjel 1-kor? Automatikusan megkapom, ha beleférek a keretbe? -
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #198167 üzenetére
Amint ezt beírtam, megjöttek a győzelmek. Összességében jól zártam a napot, nem néztem meg, de olyan 70% körüli WR jött ki a végére. Meglepő módon én sem találkoztam AFK-val, ellenben olyannal én is, aki beállt az ellenséges négyszögbe (spawn zónába) foglalni.
Viszont a X-es szint nem lesz meg. Most vagyok a 6-os szint elején, és holnap, holnapután nem tudok játszani. Vasárnap pedig az utolsó nap. Szóval 1 napom van még a játékból. Az alatt nem tudok annyi pontot begyűjteni. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79 #198168 üzenetére
Ha a random csatás Team Clash küldetésekre gondolsz azok pontok. 8, 5 és 4 pont. Kb dísznek vannak ott, mert 7v7-ben sokszorosát lehet gyűjteni.
Nálam nem volt hibaüzenet, biztos xvm okozza. -
peterson79
őstag
válasz
kchryss #198167 üzenetére
Szerencsére egyszer sem találkoztam még botokkal vagy afk-val. Hülyék vannak, de kb minden 5-7 meccsre jut egy, az meg elég tolerálható arány. Azt hiszem, ha visszamegyek randomba, akkor félhettek tőlem, kigrindelem a bat.chat arty-t
szerk: Amúgy az csak nálam van, hogy amikor megcsinálom randomba a küldiket, akkor csak valami hibaüzenetet ad? Amúgy az mi lenne? szorzó vagy pontszám?
-
kchryss
veterán
válasz
e-newsee #198165 üzenetére
Én örülök hogy az első napokban letudtam mindkét szerveren a 10-es szintet. Ég és föld a különbség az első napok és a mostani játékélmény között. Az elején alig találkoztam afk-val, most szinte minden csatában van 1-2. A normálisabb játékosok meg már többnyire kiélvezték ezt a játékmódot és végeztek, maradtak a botok akikkel nem túl jó élmény játszani.
-
e-newsee
addikt
Eddig nekem 4/0 a mai 7v7-es móka. Naná, hogy akkor, amikor megy az ösztönzés.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
ChristianID #198149 üzenetére
Skill 45 felett van...
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79 #198156 üzenetére
El is ment pihenni. Kiidegelted.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Az első képen még volt bokor köztetek, a másodikon már nincs, még replay se kell a megfejtéshez.
-
e-newsee
addikt
válasz
Messzebb volt a bokortól, így teljes álcát kapott rá. De az is lehet, hogy dupla bokor sor mögött volt hozzád képest. Amint beért proxyba, egyből észre is vetted. Ha másért nem, ezért hasznos egy minimap mod, ami legalább a köröket kirajzolja. Az mutatná a proxy spot távolságot, amit jól ki lehet használni mondjuk szikla, vagy épület mögött.
Amúgy az, ha jobban megnézed, több, mint 50m. Az a térkép asszem 1000x1000m-es, ami 10x10 zónára van berácsozva. Szóval egy "kocka" az 100m, átlósan meg kb 141. Trigonometria. -
dualface
tag
válasz
Kapcsold be a minimapon a köröket, különösen a proxy spot kört. Az nem 10 méter.
Valamint célszerű minimum kétszer ekkorára állítani a térképet, hogy láss is rajta valamit.
Ezek csak hasznos tanácsok, később jól jöhet.Visszatérve a két képre amit beraktál. A fenti képen pont még takarja a bokor, az alsó képen pedig már direktbe rálátsz, ezért spotoltad fel. Ennek a svéd TD-nek marha jó a camo-ja, ha jól van skillezve akkor bokron keresztül csak proxyban fogod felspotolni.
A WG rakott fel régebben marha jó tutorial videókat ahol elmegyarázzák a spotting mechanikát is többek között... Megnézése erősen ajánlott mindenkinek. -
peterson79
őstag
Az előbb játszotam Skill-el egy csapatban..hát, kurvára fáradt a csávó, ahogy mondta is a stream-ben, mert rohadtul elszarta az egészet..bár a többiek sem tudták mit kellene csinálni..egyedül meg nem tudtam behúzni a cap-et..shame
-
válasz
Te miről beszélsz?!? Tudod mennyi a 10 méter a játékban?! Nem! Hozod itt a hülyébbnél, hülyébb összeesküvés elméleteket és azt sem tudod, hogy hogyan működik a játék.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Ez 10 méter?
-
válasz
-
notika77
senior tag
válasz
ChristianID #198149 üzenetére
Tovább, de csak 30. szintig ad jutalmat.
-
magyargyerek
tag
ennyit a spot rendszerről: 10 méterről type 61-ben ülve még nem láttam meg a svéd td-t. Nem száz métereket írok. Egy másodperc múlva ott volt. Direkt kikockáztam mert vannak akik mindíg dünnyögnek a replay-ért, bla-bla hol a bizonyíték? Hát itt van. Felső képen még nem látom pedig piszkosul közel van!
-
apóka
aktív tag
A csapatok harca módban hányas egyéni szinttel lehet a parancsnokot megszerezni?
-
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss #198141 üzenetére
Nem nagyon kapkodják, nem úgy mint a tegnap ilyenkorit.
Tudom, hogy licit van, de ez a vas őszintén kell vkinek!? Maximum azért, mert még nincs meg, de másra nem jó szerintem!
Reggeli kis futkorászó mennyi idő alatt és mennyiért kelt el?
Elmebeteg WG, hogy reggel 5:00-ra teszi az árverést. Bár biztos vannak olyan hülyék, hogy emiatt felkelnek ilyen korán! Ott rohadjon meg, én emiatt nem kelek fel az biztos. -
kchryss
veterán
válasz
Gyuri27 #198138 üzenetére
Az hogy mennyit ér kreditben nagyon relatív. Eléggé elértéktelenedett a kredit. Túl sokat túl könnyen lehetett felhalmozni mostanában. Annak akinek 100 millió kreditje van miért ne érne meg 10-et ez a tank, ugyanúgy ingyen van neki.
Egyébként nem azt kell megtippelni, hogy az elsők mennyit licitálnak, hanem, hogy a 23400. licit mennyi. Szerintem 23 ezren nem fognak 10m felett licitálni, de majd meglátjuk. -
notika77
senior tag
válasz
Argh! #198137 üzenetére
Én licitáltam rá és remélem nem nyerek. Akkor én leszek a 23401. boldog ember.
ui.: számomra semmit nem ér a tank, de végülis ingyért lehet megszerezni.
Ez az a tank, amit szemből csak prém lőszerrel lehet belőni és ő is csak prémmel tud érvényesülni T8-ban (legalábbis ez volt a konszenzus a megjelenésekor). -
kchryss
veterán
Jó dolog amúgy a licitelés csak okosnak kell lenni hozzá. Jól kell tudni felmérni mennyi az igény a kitett portékára, mennyi rá a jelentkező, azok várhatóan mennyit áldoznának rá és mennyi cuccot osztanak szét.
Ha például sok az árukészlet amit kitettek, nem olyan népszerű az áru, akkor minimum licit közelében el is lehet vinni. Szerintem itt biztos lesz 24 ezer játékos aki a minimum licitet felrakja szóval azzal nem lehet nyerni. De azt nem hiszem, hogy sokan lennének akik sok millióval többet raknának fel rá mikor még csak a második napon vagyunk és lehet, hogy lesz még jobb cucc amire kéne a kredit.
A másik okoskodás hogy felrakod rá a maximumot amennyit neked megérne a tank. Aztán vagy nyersz vele vagy nem.
-
Gyuri27
félisten
És az a szép hogy ilyen hülye az ember. Licitál. Ahelyett, hogy mindenki hagyná 3 misin. Legalább 23400 ember boldog lenne.
-
Derron
aktív tag
válasz
magyargyerek #198130 üzenetére
Miért buknád a kreditet? Ha nem nyersz vissza kapod.
-
Argh!
aktív tag
válasz
MZsoltee #198129 üzenetére
Ezt mond annak akinek nem jutott tegnap tank mert nem tudott gépnél lenni
Igy szerintem sokkal jobb.magyargyerek
Te még nem láttál soha aukciót? Ha licitálsz valamire akkor kell fizetni ha te nyered... -
magyargyerek
tag
ehez értenek. A játékosok hüjítéséhez. Licitálsz és ha feltolják később az árát az egekbe mehetsz utánna vagy buktad a kreditet.
-
-
kchryss
veterán
válasz
dualface #198125 üzenetére
40 000 chrysler van vagyis a legtöbb 40 ezer licitáló kapja őket.
szerk. Ruszki szerveren van 40 ezer belőle, nálunk 23 400.Biztos, hogy elkel mind. Csak azt lenne jó tudni, hogy ha nem nyersz a liciten visszakapod-e a licitet?
Eu szerveren van egy csomó felesleges kreditem szóval én nyomtam rá egy 6 666 666-os licitet.
-
Argh!
aktív tag
Mit gondoltok? 23400 van belőle, lesz annyi ajánlat? Elkel mind?
-
dualface
tag
valaki leírja hogy működik ez a licites téma?
Gondolom nem csak egy ember nyeri meg a végén...vagy? -
zozyk
addikt
Licites Chrysler K GF
Induló ár 3M ezüst -
kchryss
veterán
Hahaha megmondtam hogy licites lesz.
Gondolom ha nem nyerek a liciten akkor visszakapom az árát, ugye?
Ruszki szerveren nyomok egy all int, úgysem nyerek vele. -
galervin93
addikt
Chrysler, mehet mindenki távolabb egy sorral.
szerk.: akkora egy moslék ez a banda, mindig kitalálnak valami addiktívat, ez a licit baromi nagy ötlet, jó tanknál dőlni fog nekik a lé. -
kchryss
veterán
válasz
po1son #198117 üzenetére
Lesz még kredites is biztos lehetsz benne. Viszont szerintem lesznek licitesek is.
Kíváncsi lennék ha a WTE100 arany licites lenne akkor ooloo fórumtárs mennyivel licitálna. Menne az all in?
Csúnyán le lehetne szippantani az arany készleteket ezzel a módszerrel.
Ruszki szerveren eladtam egy csomó cuccot ami a raktárban volt és összejött 6 millió kredit. Meglepődtem, hogy ennyit sikerült összeszednem. Így még jobban fáj a tegnapi lansen készlethiány, mert ha eladok pár tankot akkor azt is be tudtam volna húzni és végre lett volna kredit farmoló tankom. -
Gyuri27
félisten
válasz
Macka #198114 üzenetére
Hát ha ilyen facca deal mint az a fanszia light akkor nem kell várni.
Azért wg-nél azt gondolják itt mindenki birka? 7k? Az 5 is sok lenne. Több mint 9k nem kelt el. GG
A másikból meg 2 perc alatt nem volt egy sem.
Ballance wg ballance. De hát évek óta tudjuk, hogy hülyék hozzá. -
Argh!
aktív tag
-
kchryss
veterán
válasz
Macka #198114 üzenetére
Ilyenkor még a gyengébb ajánlatok szoktak jönni. A lansen volt a csali, hogy mindenki ráharapjon és várja a következőt. Aztán a közepe felé jönnek a nagyobb ritkaságok jó drágán amivel leszívják a tartalékokat, utána megint pár gyengébb majd a végén még pár jó ajánlat amivel kisajtolják, hogy ha elfogyott a tartalékod akkor vegyél még aranyat.
-
Macka
veterán
na, mi lesz vajon 17 órakor?
-
Derron
aktív tag
válasz
dualface #198109 üzenetére
Nem azt mondtam hogy nem jöttek be
Ki se nagyon próbáltam őket, nem vonz a Tier10, valahogy ha elérem egy ág utolsó tankját, elveszti az érdeklődésemet. IS7 et megvásároltam de szerintem 30-40 csatánál nincs többem vele. Az XP/tank gyűjtögetős része jobban érdekel. Bár ez lehet hogy az olasz tizessel meg fog változni, azt lehet hogy szeretni fogom, bár ha sikerülne szereznem valahonnan egy pörgetőt akkor inkább játszik tier8 ban prémiummal mint tier 10 ben.
-
dualface
tag
válasz
Derron #198107 üzenetére
Tier 10ben a második legjobb light, vagy ha úgy vesszük akkor a legjobb lánctalppal rendelkező light.
Maga a vonal is egész élhető. Az LTTB-t én szerettem, egyedül a gyenge lövegsüllyedés, ami megszokást, ügyességet igényel, cserébe meglepően jól páncélozott,ami 1vs1 light harcokban jól jön.
A T-54 ltw. nekem kicsit csalódás volt, érzésre gyengébben játszottam vele mint az LTTB-vel. Itt is a gyenge lövegsüllyedés a limit, illetve az ágyú is eléggé szór. Ha nem jöttek be a 10es orosz medek, lehet ez sem nagyon fog, mert hasonló a stílus csak még puhább és gyengébb a löveg. -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Orosz light ágat érdemes erőltetni?
Van egy 5 skilles legénységem az orosz medekben, T62A OBJ140m, OBJ430U ki vannak fejlesztve, Tier10 ben nem szeretek játszani, így a legénység most pihenőn van. Bia, Álca, Javítás minden legénységi tagon rajta van így ideális lenne lightozni. LTTB jönne a sorban, viszont annak a felépítésétől eléggé félek.
Mennyire lehet most érvényesülni egy orosz light al a kerekesek között? -
ooloo
őstag
válasz
Bobyjack #198098 üzenetére
Erről ez jut az eszembe : [szép idők]
És még mindig egy játékról beszélünk ..Pug : Megy ez neked ... ez már picivel több , mint tőmondat .
-
popey37
addikt
miért van az, hogy belaggol a játék?
a netsebességem: ping 9 letöltés 120Mbit/s feltöltés 60 Mbit/smindig a legfntosabb pillanatokban van gond: vagy megáll a tankom vagy egyszerüen kimegy a fedezékből és szarrá lönek, ilyenkor 600 fölé felmegy a pingem és a kis lámpácska pirosan villog.
miután kilőtek minden okés: 20-30 ping és nincs lagg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged