Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• jano_77

nagyúr

válasz lacibacsi #177608 üzenetére

Begyűjtöttem én is a mai és heti ládákat, majd leszedtem az összes díszt a fáról és minden egyéb helyről.
    Ládákból jött egy hiányzó 4-es dísz a mikulás csizmás (legénységi XP-s) kollekcióhoz. Így már csak 5 dísz kellett hogy teljes legyen. Elkezdtem mixelni, de célirányosan és szerencsémre adta a hiányzókat. Volt, hogy duplázott, de végül sikerült teljessé tennem ezt is, így meglett a 3. skin is.
    Ezt követően rámentem a 4-ik kollekció hiányzóira, hogy elmixelgessem az összes kristályt. 4-es díszt szerettem volna, de itt már nem adta, egymás után 2x ugyan azt dobta a kristály pedig lefogyott 420 alá. Így már nem tudtam csak randomot készíteni, mert csak arra volt elegendő kristály, erre nem beadta azt, amit előtte 2x célzottan nem adott. :B

Nekem összességében jó volt ez a karácsonyi akció sorozat, sikerült viszonylag jól kihasználnom a kedvezményeket, meg lett 3 kollekció. Jövőre megmarad a 4-ik a Magic-es. Az annyira úgy sem tetszett.

(#177618) Stigma.HC: ilyen vlt nekem is, hogy többször ugyan azt dobta, de sosem vártam meg ennyit. Olyankor 2, max 3 után kiléptem, vissza az albumba és választottam egy másikat vagy épp ugyan azt, de akkor már nagy többségben megadta azt, amit előtte 3x nem. :K

Új hozzászólás Aktív témák