Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
nyikszi
üzenetére
2. **Második hasáb kitöltése:**
- A bal hasáb kitöltése után helyezd a kurzort az 1. oldal jobb oldali hasábjába.
Ezután töltsd fel a jobb oldali hasábokat az összes oldalon.Ezt csináltam, szakasztörés paranccsal. De ahogy írtam a 2905-ben, a jobb oldali hasábba nem tudom beletennni a kurzort, így odamásolni sem tudok semmit.
Na mindegy bakfitty. Nem görcsölök vele tovább, mert csak rohadt hosszadalmas kézi szerkesztés árán tudnám a kívánalmaknak megcsinálni.
Ezt a táblázatbeszúrásost kipróbáltam. Ez elméletileg működne. De sajnos szöveg bemásolásakor bizonyos formázásokat elcsesz. Pedig úgy van beállítva, hogy másoláskor a forrás szöveg formázását vigye tovább. Szóval ezt is macera lenne visszapofozni. Meg ahogy látom a fejléc, lábléc szövegeket nem is másolja át. Mondjuk ez érthető, mert ezt nem is tudom akkor kijelölni másolásra, amikor a törzsben lévő szöveget kijelölöm.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Suzuki topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest