- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
nyikszi #2906 üzenetére
2. **Második hasáb kitöltése:**
- A bal hasáb kitöltése után helyezd a kurzort az 1. oldal jobb oldali hasábjába.
Ezután töltsd fel a jobb oldali hasábokat az összes oldalon.Ezt csináltam, szakasztörés paranccsal. De ahogy írtam a 2905-ben, a jobb oldali hasábba nem tudom beletennni a kurzort, így odamásolni sem tudok semmit.
Na mindegy bakfitty. Nem görcsölök vele tovább, mert csak rohadt hosszadalmas kézi szerkesztés árán tudnám a kívánalmaknak megcsinálni.
Ezt a táblázatbeszúrásost kipróbáltam. Ez elméletileg működne. De sajnos szöveg bemásolásakor bizonyos formázásokat elcsesz. Pedig úgy van beállítva, hogy másoláskor a forrás szöveg formázását vigye tovább. Szóval ezt is macera lenne visszapofozni. Meg ahogy látom a fejléc, lábléc szövegeket nem is másolja át. Mondjuk ez érthető, mert ezt nem is tudom akkor kijelölni másolásra, amikor a törzsben lévő szöveget kijelölöm.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest