Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő a dilemmám: A Word-ben alapértelmezett ugye a "Letter" papír méret, de ugye lehet választani az "A4"-est is. Eddig csak szöveges doksikat csináltam Word-ben, Letter mérettel és kinyomtatás után én nem láttam, hogy bármi gond lenne velük. De most egy inkább grafikus jellegű dolgot készítek (képek, díszítések, meg szöveg is), aminél nagyon fontos, hogy minden pont úgy nézzen ki nyomtatásban, mint ahogy azt megterveztem. Nomost ehhez a Letter, vagy inkább az A4-es méret beállítást használjam? A nyomtató "shop"-okban általában A4-es méretű papírra szoktak nyomtatni, nem? Mert akkor gondlom, hogy nekem is azt kellene beállítani... ???
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest