Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következő a dilemmám: A Word-ben alapértelmezett ugye a "Letter" papír méret, de ugye lehet választani az "A4"-est is. Eddig csak szöveges doksikat csináltam Word-ben, Letter mérettel és kinyomtatás után én nem láttam, hogy bármi gond lenne velük. De most egy inkább grafikus jellegű dolgot készítek (képek, díszítések, meg szöveg is), aminél nagyon fontos, hogy minden pont úgy nézzen ki nyomtatásban, mint ahogy azt megterveztem. Nomost ehhez a Letter, vagy inkább az A4-es méret beállítást használjam? A nyomtató "shop"-okban általában A4-es méretű papírra szoktak nyomtatni, nem? Mert akkor gondlom, hogy nekem is azt kellene beállítani... ???
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest