Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2615 üzenetére
Köszönöm az válaszod.
Pontosan jól értelmezed a kérdést, nagyon jó az is, hogy a képeket beilleszteted.Szóval pontosítanám a kérdésem: a fekete-fehér beolvasásnál hogyan lehet elérni, hogy a fényerő ne Alapértelmezett legyen, hanem Kézi?
Mert nálam nem lehet kézire átváltani.Időközben rájöttem, hogy kizárólag a szürke beolvasásnál tudok összesen 3 csuszkával állítani a beolvasási fényerőn, ami - ha jól gondolom - nem ugyanaz.
Megj.:
(Nyilván nem a nyomtatómról akartál írni, hanem a szkenneremről.)De hiába állítottam át az "eredeti kezelőfelület használtatá”-ra , ott csak előre lehet állítani a beolvasási fényerőn, amikor a képet be sem olvasta, tehát csak próba-szerencse alapon működik, ami elfogadhatatlan; már ha nem néztem el valamit.
Öreg szkennerem HP scanjet 2400.
És Windows 10 alatt szerencsétlenkedek.
Win 7 probléma nélkül kezelte a szkenner HP-s programjait.A HP szkennerhez a Win10 elfogadta ezt a drivert: setup_basic_2436.exe
De a HP szkennelő programját, ami Win7 és alatta használtam, nem.Köszönettel várom válaszod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest