Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• paolinho

őstag

Sziasztok!
    Lehet, nem is jó helyen teszem fel a kérdésem, de ennél a topiknál jobb nem jutott eszembe per pillanat.
    Szóval röviden a mese, amely kiváltotta, hogy itt érdeklődjek.
    Új társasházba költöztem, ahol a korábbitól eltérően a közös képviseletet ellátó hölgy minden hónapban egy OpenOffice táblázatban nyomtatja ki az aktuális fogyasztásnak megfelelően a költségeimet. Azon túl, hogy ez totál antipraktikus, még az is gond, hogy minden alkalommal havonta egyszer meg kell nála jelenjek a fogyasztási adataim bediktálása céljából, ami elég sok időt vesz igénybe alkalmanként.
    Az ott töltött idő csökkentésének céljából kitaláltam, hogy Word-ben megkreálom (copy-zva) az ő táblázatát, csak úgy, hogy egy Excel-ben rendezem előtte a fogyasztási adataimat, amit Körlevélként kezelve az új havi aktuális adatok felvitelével aktualizálok. Minden működik frankón egy dolog kivételével, mégpedig ez a dátum. Hiába állítom be az Excel Cellaformázás-ban a normál igényt, a World-ben "angolosra" változtatva illeszti be. Mi lehet ennek az oka? Tud erre valaki valami segítséget adni nekem?
    Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák