Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Nekem egy olyan problémám lenne Word 2013-ban, hogy van egy oldal amit kép formátumban szeretnék valahogy elmenteni. Sniping tool, print screen nem megoldás, mert ha kizoomolok, hogy az egész dokumentum látszódjon, akkor nem lesz elég részletgazdag a kép, ha úgy mentem el. Nekem pedig úgy kéne, hogy legalább egy valós A/4-es méretben ne látszódjanak a pixelek.
Próbáltam már One Note-ba küldeni és ott menteni mint PNG, de az csak egy fokkal jobb és úgy is, hogy vissza küldön docx-ben a Word-be és úgy jobb click-el kép fájlba menteni, de se a JPG se a PNG nem sikerül elég részletesre.
Hogyan lehetne megoldani, hogy rendes, nagy felbontású, részletes képet tudjak a dokumentumról menteni és ne csak egy pixelhalmazt?
Windows 7-et használok.
A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest