- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem Word 2007 használatával kapcsolatban. Egy kedves ismerősöm megkért, hogy segítsek neki a szakdolgozata megformázásával, amivel nem is lenne gond, de kifogott rajtam egy helyen. Ő elküldött egy Word 97-2003-as dokumentumot. A probléma az, hogy minden oldalon az első sort behúzással kezdi, vagy olyan, mintha egy tabot nyomtam volna.
A bekezdés beállításoknál a behúzásnál nincset állítottam be, nem első sort, és a helyzet nem változik. Kitörölni nem tudom, tehát nem egyesével tabozott bele, hanem valami automatikus beállítás miatt minden oldalt ilyen behúzással indít. Mit lehetne csinálni, hogy eltüntessem ezt? Így az oldalkezdő diagramokat is szépen a kelleténél jobbra teszi, hiába állítok középre zártat.
Próbáltam 2007-es docx-re változtatni a formátumot, utána állítani a behúzást, de az sem változtatott.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Router gondok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Eredeti játékok OFF topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest