Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Szasinka
tag
Akkor csak nem beszélek nagy hülyeséget
mindjárt el is kezdek kalandozni és megnézem ezt is és persze az alp-okat és az éhineket. Apropó, ezekről senki sem tud valami infót adni? (Főleg azt hogy hol és mikor lehet ezeket megtalálni, actIII
) a legjobb lenne ha magamtól megtalálnám "ne hogy má' ne menjen " 
-
frizso
senior tag
Csak röviden gondoltam
Mondjuk, van olyan befejezés, amelyikben ki lehet menni a rend kolostorából a végén???Megöltem a nagymestert, és visszadobott a kolostorba, ahol már várt Dandelion és itt a vége a játéknak, még jön egy rövid beszéd vele, meg egy bejátszás, de ez így gáz, minden ajtó zárva, én ki akarok menni...

-
Szasinka
tag
Köszönöm,

Na az jó mert mikor felraktam az 1.1-et megváltoztak a karakter tulajdonságai. Nem azok voltak felfejlesztve amikre én pontot raktam. Nem is értem mi volt ez
A 1.2 viszont stabilan megy és érezhetően javult a töltögetéses móka és a karakter is úgy fejlődik ahogy én akarom
már csak munkának kell, hogy vége legyen és mehetek kalandozni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apophis
őstag
Vedd meg a péncélt, amint lehet. Én is spóroltam, aztán az égvilágon semmit nem vettem és a játékot a kezdő "vértben", 15.000 orennel fejeztem be, sajnos elsőre elég kapkodósra sikeredett, lvl 30-ig épphogy eljutottam. Kardot sem érdemes venni, talán csak IV.-ben a kovács fiától a neves acélt. Ezüstöt kapsz questekért, acélt meg el kell venni a hulláktól, így lesz a végére +100% mindkettőből, azokra megy egy-egy Perun rúna és szevasz, 500 fölött lehet ütni erősben. Érdemes szvsz minden könyvet és főzetalapot megvenni, nem kell sajnálni a pénzt, másra úgyem nagyon lehet elverni.
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Intel Core I3 9100f
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindjárt el is kezdek kalandozni és megnézem ezt is és persze az alp-okat és az éhineket. Apropó, ezekről senki sem tud valami infót adni? (Főleg azt hogy hol és mikor lehet ezeket megtalálni, actIII
) a legjobb lenne ha magamtól megtalálnám "ne hogy má' ne menjen " 

. Én úgy is végigtoltam, hogy kinyírtam, meg úgy is hogy nem, nem volt akkora végzetes hiba, egy kis kaland maximum