- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Xelo
addikt
kicsit félek hogy újra kell kezdenem.. a mocsárban a szalamandra a falusiakat fogvatartotta, feladatot megkaptam szabadítsam ki őket. megyek is az első megjelölt helyre, elpusztítom a gonoszokat, beszélek csávóval, megjelöli hova menjek következőleg. namost én a tűznél akartam pihenni ott ahol anno a másfajú-lázadók letelepültek, erre rámtámad ezer bandita. jó meghaltak, megöltem vezért is.. ki is írja sárgával hurré.. namost kiszabadítom 2. csoportot, 3.at a barlangból, erre mondja hogy hol van a banditák helyi főnöke, de annyian vannak hogy egy hadseregre lenne szükségem a kiüldözésükhöz.. oppá de én már megöltem... azt mondta már nem tudom ki hogy beszélhetnék a druidáknál azzal a papcsávóval, de ő meg gratulált hogy mindet megöltem. de más nem vette észre.. najó szaladtam még egy kört a mocsárban, erre egy piros jel felvillant az ex-másfajú-táboron. odamegyek, de már nincs ott senki mivel mindenkit megöltem.. WTF? már próbáltam beszélni Veleraddal vagy kivel, ő azt mondta bizonyítékok kellenek.
közbe pókereztem estébé összejött 9000 oren, csak szerintem ennek itt a vége 
X: de a 3. fejezetben is megtalálható ott ha nem szedtem fel az elsőben? amúgy most a rend nemtudommilyen kardját használom, +10% dmg, de mást nem tud. (acél)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gyúrósok ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
közbe pókereztem estébé összejött 9000 oren, csak szerintem ennek itt a vége